Carina´s Blogg

Alla inlägg under december 2009

Av Carina - 14 december 2009 22:45

  Har haft en jätte härlig helg i Helsingfors.Med alldeles för mycket god mat, efterätter och lite godis blev det också.Just i stunden var det gott men oj vad ont jag fick i min mage   

Nu får vi backa tillbaks och börja äta sund mat igen.

Inga onyttigheter från och med i morgon.

  

Det blev några drinkar på torsdags kvällen, men sen höll jag mig till enbart vatten

  

Julmarknaden  


 


  


 

     


Vi gick en heldel i Helsingfors



Lördagens utställning

  

Tvåa bästa tik



Söndagens utställning  

BIR Nordisk Vinnare Internationell Utställnings Champion  

     

Söndagens Pokaler och Rosetter


En helt fantastisk helg tillsammans med min man-Kent som stod för hela kalaset.


Tack Kent 

  



Av Carina - 10 december 2009 13:00

Om en timme beger jag mig hem för att packa det sista och åka i väg på tu man hand med min man-Kent.Vi ska tillbringa några dagar i Helsingfors.

Det ska bli skönt att resa bort och få se lite annat.


Trevlig helg återkommer på måndag   


  

Av Carina - 9 december 2009 21:49

Det blev en sömnlös natt,svårt att sova pga gårdagen.

Ställde mig på vågen som i morse visade 55,8 kg.Nu har jag gått ner exakt -8 kg på 39 dagar    helt underbart och overkligt på någotvis.Jag ville ner till 57 kg och tänkte att det blir nog svårt  och nu har jag lyckats ännu bättre.


Det var skönt att få jobba i dag och få tankarna på annat än gårdagens flopp.

Bowlingen gick inte så bra i dag,men vi hade roligt och det är viktigaste.

Nu har jag 6 arbetsdagar kvar sedan är det jul lov.

Efter jobbet var jag till frissan och färgade min utväxt,blev nöjd   


Bakade en mjuk pepparkaka för att fira min viktminskning,den var supergod.

Har i kväll packat lite inför morgon dagens äventyr.


 Nu blir det tidig säng gång är riktigt trött 


Av Carina - 8 december 2009 22:28

Hade verkligen sett fram i mot att åka ner till Ulricehamn i dag för att para min tik.Dottern Isabella var med och stämningen vad god.Klockan 6 rullade bilen ner och vi var framme vid 10:15,hade då stannat två gånger för att gå på toa.Vi fikade först och sedan var det dags för hundarna att träffas och ha lite kärlek    Men parningen blev inte som jag tänkt mig,är besviken och blir samtidigt arg att jag inte stod på mig att jag ville para en gång till några timmar senare. Det blev ändå 80 mil x 12:14:-/litern. 1000:- för parningen och sen blev det inte bra. George tyckte inte att det var nödvändigt med en parning till samma dag.Varför blev det inte bra då,nej hanen fastnade aldrig i tiken och jag tror inte det kom något i tiken   Har lust att åka ner i morgon igen men min man tycker det är onödigt långt och så viktigt är det väl inte med valpar säger han.Men för mig är det viktigt,har jätte många bra valpköpare som står på kö för en valp från min uppfödning.Så nu känner jag mig totalt misslyckad


Fick med mig torkad svamp av Eva och George,blev jätte glad.

  


Åkte sedan i väg på träning, medelpass-styrka men det fick mig inte att bli gladare.


I morgon är en ny dag och då ska vi spela bowling tillsammans med våra elever för sista gången.Måste slå mitt egna rekord på 141 poäng.Sen är det frissan efter jobbet,dags att färga min utväxt.


Nu är det tid för att lägga sig och sluta grubbla över dagens misslyckande

       

Av Carina - 7 december 2009 18:28

 

Tema:Traditioner arbetar ungdomarna med på Östra gymnasiet och när jag såg denna utställning i fredags var jag bara tvungen att ta med kameran i dag och fota detta konstverk i gips.Tyvärr vet jag inte vilken elev som gjort detta men jag har meddelat bild läraren att jag gärna tar den med mig hem om eleven inte vill ha den.Älskar sushi som alla nog redan vet och frågan är -Kan man äta sushi på Jul?

  


  

  Fina sushi bitar


I morse var det  tungt att gå upp    kl 5:30.Ställde mig på vågen som visade 56,4 kg   jag måste ha sett fel,klev av vågen och sedan vägde jag mig igen och även denna gång stod det 56,4 kg   så lte har jag inte vägt efter att jag fått mina tre barn.Vägde det i min glada tonårstid.Så nu kan jag sägs att jag är i ITRIM   


I morgon ska jag till Ulricehamn för att para min tik-Diza.Ska gå upp vid kl 4:30 vill komma i väg senast kl 6:00 det tar 4 timmar och 15 minuter enkel resa.Gillar inte att köra bil då det är mörkt.Det är visserligen mörkt när jag startar men det ljusnar och förhoppningsvis går parningen bra och jag kommer hem innan mörkret lagt sig

  

Av Carina - 6 december 2009 21:49

Gick upp vid halv nio i dag.Tog en långpromenad med hundarna.Fixade i ordning mig för att sedan åka till Haninge.Skulle fixa nya naglar   Passade även på att innhandla några julklappar också     

Sen var det hem och städa som stod på schemat.

Sonen flyttade för tre och en halv vecka sedan.Hade bjudit hem honom på middag -lasange.Gabriella hade dekorerat pepparkakor som vi skulle ha till fikat.Men i bland blir det inte som man tänkt sig. 



Vi hann inte äta klart förrän han skulle åka igen.Väldigt snopet men det är bara att gilla läget.Han är 20 år nu och lever sitt liv.Kommer nog aldrig mer att flytta hem igen så snart får vi göra något åt hans rum.


Vi andra fikade och åt av de vackra konstverken.Slog sedan in julklapparna och vips var det dags att rusa i väg till träninge på Friskis & Svettis medelpass styrka.  Jag kämpade på som en galning och tyckte att 1 timme var på tok för kort tid i dag,hade kunnat köra minst 30 minuter till.


I morgon börjar en ny vecka som är fullbokad med massor av aktiviteter,skriver mer om vad det är vart eftersom dagarna går.

Hinner förhoppningsvis träna på tisdag.Ska till Ulricehamn då och para min ena tik.Sen blir det ingen mer träning denna vecka.


Mina steg denna vecka

Måndag 16699

Tisdag 12518

Onsdag 14509

Torsdag 16197

Fredag 17116

Lördag 11104

Söndag 14190


Tränat 2 gånger på friskis & svettis


    

Av Carina - 5 december 2009 21:40

Gick upp vid halv åtta.Drack kaffe och tog en långpromenad på 50 minuter med hundarna.Sen åkte jag i väg till min fars butik för att jobba.Kunderna lyste med sin frånvaro,det kom in några få,en kloklippning blev det.Tur att jag har min bärbara dator med mig så jag kan surfa runt lite på olika hemsidor.

Taccos hade döttrarna önskat till middag och det blev det,väldigt gott.Kände mig lite onyttig efter middagen så jag trottsade regnet och gick även en längre promenad efter middagen.

Hade sett fram i mot gårdagens köp = Granat äpplet.Gabriella har sagt flera gånger att jag måste köpa det för det är så gott

   

En mycket vacker frukt att titta på men usch vad sur den var   nej det var första och sista gången som jag åt granat äpplen.  


Av Carina - 4 december 2009 18:47

Så har vi äntligen fredag.Det är så skönt med fredagar,slutar alltid klockan 13:00   underbart skönt.

Åkte till Haninge i dag för att träffa Johanna på Itrim.Hälso analys nr 2 hade inte gått ner något.Sist vägde jag 57,8 kg i dag vägde jag 58 kg men vet ni vad ? Jo jag har minskat 12 cm runt midjan   helt fantastiskt 77 cm var det i dag och när jag började var det 89 cm. Jag fortsätter nu med två mål mat och två mål med dreas produkter.Jag ska ner till 57 kg om jag så ska svälta i hjäl   


När jag var klar på Itrim gick jag till Haninge centrum,tänkte fixa mina naglar.Men dom hade inte tid då 14:05 men 15:30 hade dom,nej så länge kan jag inte vänta då kommer jag en annan dag.Men 16:30 då går det bra,nej det är ju ännu senare svara jag,vi bokar en tid på söndag i stället.17:00 kan vi också sa hon   Tänk vad svårt det kan vara att göra sig förstådd i sitt eget hemland, men tillslut fick jag Philipinskan att förstå JAG VILL HA EN TID PÅ SÖNDAG,vilket jag fick till slut.


Gick sedan in till min favorit affär ESPRITE.Var lite sugen på något nytt.Hittade byxor en blus och en bolero.Tog två par byxor in i hyten storlek M och S,provade först den minsta storleken och dom satt perfekt,blusen var i storlek 36 även den passade och boleron i storlek S   kände mig jätte snygg i provhytten vilket är ovanligt men sant.Köpte även en julklapp.

Åkte sedan till Ica Maxi och därefter hem för att ordna middag.


Måste bara beräta om gårdagen.Mina arbetskollegor Anna och Tomas jag samt biträdande rektorn Ingrid åkte in till stan igår efter jobbet för att gå på en föreläsning med Bo Hejlskov Jörgensen - Hantering av problemskapande beteende.En fängslande föreläsning med många exempel på hur man bättre kan förstå och bemöta personer med autism.3 timmar lång var den och jag kan varmt rekomendera den föreläsaren,helt fantastisk.

Innan föreläsningen så var vi tvugna att få i oss lite mat.Anna och Tomas vet min svaghet här i livet då det gäller mat,nämligen Sushi.Vi var på en Sushi & Kina buffe på Sveavägen.

MMMM vad gott det var,åt alldeles för mycket


     

Visst är det vackert och helt enkelt underbart


  




Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards