Carina´s Blogg

Alla inlägg under januari 2010

Av Carina - 17 januari 2010 19:12

Tog först min morgon promenad på en timme.Det blåste ute inge vidare skönt väder.Väl hemma igen så satte vi i gång med att flytta Gabriellas möbler. Tobias flyttade hem i från i början av november.Gabriella ville då genast flytta ner i hans rum.Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Allt gick bra tills det var dags att få ner madrassen,det gick inte att få ner den i sista trappan. Så vi fick skotta bort snön på ballkongen och hissa ner den i lina och ta in den via alltan.Jösses vilket träningspass denna dag blev,upp och ner för trapporna,bära möbler och andra pinaler.Har även varit upp några vändor på vinden.Tänkte faktiskt träna i kväll men mina ben är helt slut så jag får nöja mig med allt jag gått hemma i dag.

Kent gjorde en underbart god middag-Moussaka

Nu väntar jag på mitt favorit program - I en annan del av Köping

Av Carina - 16 januari 2010 14:30

Har jag haft i dag.Jobbar i min pappas butik och hyllorna med katt och hundmat är toma.No money nothing happens,det går liksom hand i hand.Det är så pinsamt när kunderna kommer in och det inte finns något att sälja.Har klippt klor på två hundar och en kaning.Kaninen var så nerkissad på bakbenen så nu får jag hem och byta tröja.Äckligt


I går var det tulpanens dag och jag blev glatt överaskad då Kent kom hem med en bukett tulpaner till mig.Undra om han visste att det var tulpanens dag?


Blir så dans sugen när jag ser Let´s Dance.Jag vill också vara med,lära mig en ny dans varje vecka,bli sminkad och få håret fixat och få ta på sig en snygg glittrig  klänning.   


Valp spekulanten från Uppsala med fru som kom i går var mycket trevliga och intresserade,kändes mycket bra.Mitt upplägg som halvfodervärd var inte aktuellt,där i mot ville han köpa en valp till fullt pris,låta mig ta en valpkull och ifrån den kullen få en valp.


I kväll blir det V75 på tv efter middagen,vi spelar i hop på jobbet.

Det har bara blivit små vinst summor.Men många bäckar små.Sen blir det stjärnor på slottet.Tycker det är riktigt trevligt program.Kvälls trött som man är väntar väl sängen vid 22-tiden.

Av Carina - 14 januari 2010 21:50

Denna vecka har rusat i väg jag begriper ingenting.

I går var det gruppträff på Itrim.Vi hade fuskat hela bunten under julen,men det var ingen katastrof för det. Man måste ju få leva också.


Nu har även min bil varit på service och det tar väl ett år till nästa gång.

I morgon är det en kort arbets dag = 13:00 skönt.På måndag ska biträdande rektor vara med mig på lektionsbesök och iakta mig då jag jobbar med eleverna.Känns lite läskigt,men så är det.På tisdag är det sedan dags för bedömnings samtal.Sen får vi se om det blir något påslag på lönen?


I morgon får vi besök av en valp spekulant.Bra att dom kommer och hälsar på och träffar tiken innan det är dags för valpning.Han är eventuellt intresserad av fodervärds avtal.På tisdag är det drygt tre veckor kvar till valpningen,längtar.


På lördag jobbar jag som vanligt på "Jannes Djurfoder" söndag hade jag tänkt röja lite hemma och vips var den helgen slut.Undebart är kort. 

Hade tänkt gå på bioi helgen men det får nog bli på onsdag kväll i stället.


Trevlig helg



Av Carina - 14 januari 2010 11:49

Mitt favorit program på tv är "I en annan del av Köping"

Tobbe är helt klart min favorit






Jag har sedan tio år tillbaks arbetat på särskola.Det är det bästa jobb jag haft.

Ingen dag är den andra lik.Att få möjligheten att få arbeta med dessa ungdomar är helt fantastiskt.Tack för att ni finns


Av Carina - 13 januari 2010 10:39

Har lånat boken "Sockerbomben" av Bitten Jonsson och Pia Nordström.

Den kan jag varmt rekomendera.


Den handlar bland annat om:

*Vi tål socker olika-om kroppens biokemiska känslighet

*Socker och sockerkänslighet

*Bruk,felbruk,missbruk och addiktion

*Är du sockerkänslig?Testa dig själv

*Sockrets effekter på hjärnan

*Sockrets effekter på kroppen

*Kroppen,vän eller fiende?

*Hur sockerberoende bäddar för andra beroenden

*Att förebygga återfall

*Så blir du av med sockersuget-avgiftning och biokemisk reparation

*Loggbok,matbok och matplan

*Nödvändigt för tillfrisknandet

*Tankar bakom en holistisk behandlingsmetod

*Förebygg återfall

*Om matens betydelse

*Hjälp vad ska jag äta?

*Råd från oss som gått före



Av Carina - 12 januari 2010 21:50

Har hunnit med en del sedan jag kom hem från jobbet.Förutom att jag handlat,lagat middag,diskat,rastat hundarna så fick jag ett ryck.Tänkte behålla ljusstakar och stjärnor i föntsret till på söndag,men nej i dag åkte det ner.Blev less helt enkelt   på julsaker,även om det är en mysfaktor.


Det är så kallt på mitt jobb ca + 18 grader.Det är jobbigt att frysa hela dagarna och det tar en stund innan man tinar upp då man kommit hem   

Tänkte faktiskt ta bilen till träningen men det är samtidigt en skön promenad på 20 minuter och man rensar skallen under tiden -7,5 grader har vi nu på kvällen.

Gick dit och körde ett medelpass,idag när vi sprang runt på uppvärmningen så gick det så lätt att spring jag nästan sväva fram underbar känsla.Det bådar gott inför vår ruset i början av juni  

I morgon får jag gå upp lite tidigare 5:15 med andra ord,Kent ska lämna sin bil på service och behöver få skjuts där i från till sitt jobb.

På kvällen är det grupp träff på Itrim.

Nu är det dags att lägga sig.

God natt    

Av Carina - 12 januari 2010 07:38

I dag är jag riktigt trötter.Det blev en lång dag på jobbet i går,vi var kvar till åtta för att planera vårterminen.Är riktigt glad över att jag har så pass bra arbets tider som jag har.Kan inte vara roligt att komma hem sent varje kväll,det blir ingen fritid och familjetid kvar.

Det blev the framför soffan där det var annorlunda familjer,jösses hur dom lever med alla dessa barn och fler vill dom ha.Nej för mig räcker det med tre,alla goda ting är tre       

En av papporna sa att det ofta blir reaktion då dom är ute i affärer eller liknanden över att dom har så många barn.Jag kan också känna så då jag är ute med hundarna,då får jag höra ,OJ vad många hundar titta säger dom åt mig.Ungefär som om jag vore en utomjording,många gånger har jag lust att lipa åt dom men väluppfostrad som jag är så ler jag och går vidare.


I kväll blir det träning på firskis & svettis,idag börjar vår schemat,ska bli skönt att träna igen och att få göra det regelbundet 2-3 gånger i veckan.


Nu är det dags att jobba.Ha en bra dag   


"Arbete är bra så länge man inte glömmer bort att leva"

Av Carina - 10 januari 2010 17:57

I dag är det MIN DAG    Jag fyller nämligen 41 år.

Kent väckte mig strax innan klockan åtta med ett  Försökte att somna om men det var omöjligt.Så det var bara till att gå upp och äta frukost. Vid halv tio gick Gabriella och jag en två timmars promenad med taxarna på dreviken.Gjorde sedan en pinoccio tårta,ja den har många namn men det är en sockerkaks/marängtårta.Vid två tiden fikade vi och barnens kusin Amanda kom hit.Kent lagade en underbart god middag,älgfile med calvados sås sallad,rotfrukter och pommes.

Har haft en toppen dag med många fina presenter.

Tack till min underbara familj    

  

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards