Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Lyckad kryssning

Av Carina - 23 maj 2010 19:46

I går åkte vi iväg med Cinderella på kryssning.Kent och Anders hade börjat prata om att åka i väg med sina respektive på kryssning och försöka få fler att åka med.Men dom kom inte så långt med sina planer.Handlingskraftig som jag är började jag kolla upp priser och vips så stod jag som ansvarig för hela resan.

14 styckna eller 7 par, kan man också säga att vi blev.


Började morgonen med att sova ut,efter frukosten tog jag fram min solstol för att förbättra solbrännan.Vid halv fyra tog  vi tåget in mot stan.

Stannade vid Medborgarplatsens uteservering och drack cider.Sen tog vi en skön promenad i värmen ner till Viking line terminalen där några redan stod och väntade.

När biljetterna var hämtade och alla hade kommit var det dags att kliva på färjan,för att först bli fotade  "hejhej välkomna" hejhej välkomna" stackars jävel som fått detta jobb att fota alla som kliver på båten.


In med väskorna i hytten och ner till Ala carte restaurangen.Vi fick sitta längst in i Bistro avdelningen tillsammans med två andra grupper.

När nungefär hälften satt sig gick jag tillbaks för att se om dom andra var på G och vet ni vad som händer?

Jo en kvinna går rakt in i en glas vägg tjong   sa det och jag blev alldeles paff och så klart (typiskt mig)full i skratt.På rutan såg man hennes näsa och läppar som ett flottigt avtryck .Detta avtryck satt kvar hela resan.

Ja hur gick det då men damen? jo hon blödde rejält men jag såg henne senare på kvällen och då mådde hon bra.


  

Eva Jag Tomas mätta och belåtna efter en underbart god tre rätters middag.


  

Färjan-Rut var ochså med på båten jag och Teija ville gärna bli fotade med denna kvinna.Hon fotade även oss och sa att hon skulle lägga ut det på sin blogg  http://boatpastor.wordpress.com/ruth/



Det blev mycket dans/rumpskakningar.En kille som bjöd upp mig svänge runt mig   typ så .Jösses vad det gick undan.Sen blev dansgovet ganska snabbt fullt så då vart det mest rumpskakning   Vi höll i gång fram till 2 på natten.


  Kent sov som en stock då jag skulle lägga mig.Min säng var inte nedfälld när jag skulle lägga mig och jag kämpade som en galninng  för att få ner den men nej det gick inte.Vad gör man då ? kryper ner hos sin man ? nej,inte en chans då sängen är smal och han tog upp hela sängen själv.Lägger sig på golvet ? nej ,jag är ingen hund. Jag fick helt enkelt gå ner till receptionen och be om hjälp.

Lite pinsamt men vad skulle jag ha gjort?

Till slut kom det två och hjälpte mig och önskade mig en god natt.



Det är svårt att sova borta och framför allt på en båt då det finns många fest prissar med.Så det blev inte många timmars sömn.

Gick upp strax inna 9 för att äta frukost.Mådde som en prinsessa sen var det full rulle igen.

  

Sofi Eva Jag & Teija



Det var några "nya ansikten "för mig och det blev ett mycket positivt möte.

(jag hoppas dom tyckte det samma)


Förhoppningsvis kommer alla med om ett år igen och då kanske vi blir fler.


Jag måste ha skött mig riktigt bra för allt detta fick jag av min ställa man

  


  


 
 
Ingen bild

Sinna

25 maj 2010 08:56

Verkar ha varit en toppenresa :-))
KRAM Sinna

 
Carina

Carina

27 maj 2010 21:05

Ni måste följa med nästa år
Kram Carina

http://carinasviktminskning.bloggplatsen.se

 
Färjan-Ruth

Färjan-Ruth

28 maj 2010 22:47

Det var toppen att träffa dej med...Kram. Färjan-Ruth, Båtpastorn

http://www.boatpastor.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards