Carina´s Blogg

Alla inlägg under maj 2010

Av Carina - 17 maj 2010 20:22

Hur ärlig ska man vara? Ställer man en fråga vill man väl ha ett ärligt svar? eller?


Som jag tidigare nämnt så ska mina rabatter bort pga att katterna skiter i den samt att den drabbats av kvickrötter.

Grannen bredvid har två katter och dom skiter mer än gärna i mina rabatter. Jag har påtalat detta till dem och även slängt tillbaks kattskiten till deras rabatter då jag tagit dem på bar gärning   


När jag nu har tillbringat min ledighet i att gräva så fick jag då frågan från mannen hos grannen.Vad händer här då? Jo du här ska läggas gräs för jag är trött på att dina katter skiter i mina rabatter.Men dom skiter inte där dom skiter hemma säger han.Ja eller hur svarar jag   


I dag då jag satt ute och fikade efter middagen så samtalar mina grannar med varandra och eftersom man bor så nära är de svårt att inte höra vad som samtalas om,eller så var det meningen att jag skulle höra   


Frun i huset säger till sin man - vi måste betala Carina gräsmattan eftersom det är våra katter som skiter i hennes rabatter.Han svarade inte,då fortsätter hon eller har du någon annan lösning? Ja vi får väl ha dem inne svarar han-Nej katterna ska vara ute,jag betalar Carina hennes gräsmatta svarar hon.

  Precis vad jag ville höra.


När jag fikat klart  så satte jag i gång med att tvätta fönster och hörde inte att det ringde på min mobil.Kollade vem det var och vet ni det var grannfrun.Men jag ringde inte tillbaks.


En annan sanningens ord som inträffade för några månader sedan då jag började min bantning var en kamrat som sa - du som är så smal behöver ju inte banta kolla in min mage säger hon och skakar om den   


Vad svarar man? Jo som det är- det är just en sådan mage jag inte vill ha därför bantar jag och motar Olle i grind.Sedan har jag min sjukdom som gör att jag lättare går upp i vikt därför bantar jag   



Mina nära och kära tycker att jag är elak/taskig men ställer man en fråga så vill man väl ha ett ärligt svar eller ?



Av Carina - 16 maj 2010 20:21

Jag är verkligen nöjd med helgens arbete.Det känns i kroppen att jag har jobbat hårt.Att gräva i jord och dra upp rötter är ingen enkel match men en redig kvinna som jag är så fixar jag detta.Männen i området gav mig komplimanger så lite impade blev dom nog.

Nu är det färdig grävt och det som återstår nu är att köpa gräs och rulla ut.Får se när det blir?

Det är så härligt med långledighet då man hinner fixa mycket.

Hade tänkt träna i kväll men min kropp sätter STOP.Måste kunna komma upp ur sängen i morgon.


Nu återstår en full arbets vecka på mitt fantastiskt trevliga och roliga jobb.


  

Här är mitt frukost bord


  

Middagsbord


  





Av Carina - 14 maj 2010 18:56

Att sova bort dagen är inte min grej.Max klockan 9 annars blir dagen förstörd tycker jag. Kent gick till jobbet vid 6-tiden själv somnade jag om,vaknade till vid 8 tiden.En timme till kan jag sova,men så blev det inte 9:40 slog jag upp mina blå   Jag for upp som en raket,herre gud halva dagen har ju gått och jag som ska hinna med så mycket.

Inhandlade lite blommor på Ica Maxi där jag även köpte mig en ny resväska på hjul,måste ha den till resan den 24 maj.

Sen åkte vi,Isabella och jag,ner till växthusen i Tungelsta - I love that place

  


  


  

Oj vad svårt det var att välja blommor

  

Kom hem med dessa blommor och en granne komenterade-det är tur att det finns dom som sponsrar blomsterhandlarna.

  

Så här blev det på altanen plus tre blomlådor som ej syns på bild.Ballkongen en trappa upp fick fyra blomlådor,framsidan tre blomlådor samt åtta amplar.

Är inte riktigt klar där än fortsätter i morgon,då jag även ska försöka hinna med att gräva upp alla kvickrötter.Hoppas det är uppehåll.Hade turen i dag att det endast kom några få droppar.




Av Carina - 13 maj 2010 19:57

När jag är ledig är det mycket jag vill hinna med och nu när det är fyra dagars ledighet räknar jag med att få mycket gjort.

Började med att åka till Bauhaus för att köpa ny matta till ballkongen 5,25 meter lång är det så det blev en stor rulle.Blomlådor till altanen och fem säckar jord. Hem och lämna det vi handlat för att åka vidare och köpa nytt litet bord med två stolar, som ska stå på ballkongen där vi har morgon och förmiddags sol och gärna äter vår frukost

  

Så här blev det.Snart kommer vi även att pryda den med blommor.


Sen var det dags att vecko handla mat. Efter middagen var det till att börja gräva i rabatterna,har så vansinnigt med kvickrötter och kattskit i den.

Har fått nog nu så här ska kvickrötter rensas bort och en ny gräs matta ska rullas ut.Jag hoppas jag bliv av med kvickrötterna för dom är svåra att få bort. Jag orkade gräva lite mer än halva rabatten,det är bra tungt.


Nu är det soffan som gäller,så tar vi nya tag i morgon.


Av Carina - 12 maj 2010 19:07

Efter gårdagens krokben,har jag nu rest mig upp igen.

Vägrar att ligga ner platt fall och må dåligt pga andras dåliga omdöme.

Livet måste gå vidare och människor måste ta eget ansvar över sina liv.


I dag hade jag en kort dag på jobbet.Fick sluta redan vid 12 och det är inte helt fel då solen lyser och himlen är blå.

Plockade fram min badenbaden och där låg jag och njöt.Tänk vad underbart det är att kunna ligga i bikni och sola.Så som jag har längtat.

Hemma hos oss är det inte bara jag som gillar solen utan även hundarna

  

Diza vill också sola magen


Är nu lång ledig och ska fixa lite hemma och förhoppningsvis få lite sovmorgon.

  

Trevlig helg :)



Av Carina - 11 maj 2010 18:40

Jag ljuger för dig,om jag påstår att den situationen som uppstod i dag inte påverkar mig.

Gå inte alltid dit vägen leder. Gå i stället där ingen väg finns och lämna inga spår.

Förändra sig kan ingen - men förbättra sig kan alla.

 

Att älska någon innebär att se ett under , som är osynliga för andra.

Av Carina - 9 maj 2010 20:43

Då har ytterliggare en vecka av detta år gått.Otroligt vad fort tiden går.Maj är en vår månad men det saknas fortfarande värme ute för att jag ska bli nöjd.


Vi har vetat ett tag att en personal i våran klass inte längre kan jobba kvar i klassen i höst.Två elever tar studenten och inga nya är på väg in. En av personalen sa - Carina det blir ju du som får byta klass,men det är nog bara under ett år sedan får vi nya elever och då kommer du säkert tillbaks.

Jag trivs jätte bra i min klass och var inte så jätte sugen på att byta klass.Men å andra sidan får man vara glad att man har jobb och "gilla läget" som det så fint heter.För några veckor sedan blev vi alla i våran klass uppkallade till biträdande rektor med anledning av personal situationen i höst.En ska alltså bort i från vår klass och in i en annan klass.Vi fick i våra personliga samtal lämna en önskan och motivera till vad vi tyckte om klassbyte.

Det kändes nästan som Robinsson.Byta läger eller att en av oss skulle röstas ut.

I onsdags fick vi veta hur hon tänkt och det kom nog som en chock för vissa men lättnad för mig.Jag fick vara kvar i min klass   Gissa om jag blev glad ?



Det har inte blivit mer än två träningspass på friskis denna vecka.Men med all bugg i går kväll så kan det nästan räknas som ett träningspass.

Har nu bestämt mig för att lägga min stegräknare på hyllan ett tag.Har haft den på mig nästan dagligen i över ett år.Kände mig nästan som en fånge till slut.

Nu får vi se hur länge jag kan vara utan den ?



Tobias var hemma i helgen och det är lite extra mysigt när familjen är fulltalig.

I går åkte vi till Barkaby Outlet.Har länge velat åka dit,men blev besviken. Det var inte alls vad jag hade tänkt mig,så jag kommer nog inte att åka dit igen.


Skönt att det är en kort vecka nästa vecka jobbar två och en halv dag sedan är vi lång lediga.Hoppas att solen och värmen kommer då.


Av Carina - 9 maj 2010 15:37

Nu har vi firat hej vilt denna helg.Först ut var Isabella som fyllde 19 år i fredag.Gabriella och jag väckte Isabella på morgonen med vår vackra sångröst-Ja må hon leva.Sedan blev det present öppning.På kvällen åt vi en god middag sedan åkte Isabella i väg in till stan för att träffa sina vänner.

  

Isabella redo för att åka in till stan.Så fin min lilla stora flicka


I går var det dags att fira Talli 60 år.Vi var bjudna på fest i Västerhaninge. Det belv mycket dans och en heldel karaoke.Jösses vad bra man sjunger efter några glas vin.En riktigt lyckad fest,tack för den Talli.   

Jag & Talli



Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards