Carina´s Blogg

Alla inlägg under maj 2010

Av Carina - 7 maj 2010 06:10

Grattis Isabella på 19 år´s dagen  

Älskar dig  

Av Carina - 6 maj 2010 19:48

I bland blir det inte som man planerat.Men å andra sidan kan man inte planera en förlossning.Ja det är inte jag som varit gravid,även om det ser ut så,nej det är min foder tik-Hilda.Jag visste att det endast var två valpar så jag räknade med att tidigast dygn 63 skulle dom födas.Men icke sa nicke dygn 58 blev det. Först kom en tjock hane 314 g Lexuz ska han heta.Femtio minuter senare kom nästa valp,även det en hane fast lite mindre 242 g Lotuz blir hans namn.

   

Hilda med Lexus & Lotuz


Eftersom jag blev hemma hela dagen från jobbet passade jag på att njuta en stund ute i solen.Så härligt att få ligga i badenbaden och spä på fräknarna    

Av Carina - 5 maj 2010 20:07

Djur har alltid legat mig varmt om hjärtat.När jag var liten födde jag upp undulater och guppifiskar.Av de vilda djuren tyckte jag mycket om ekorrar, tills den dag då ekorren åt upp fågeläggen som jag vakade över då jag var liten.

Min morfar och mormor hade ett landställe i Österfärnebo när jag var liten. Bakom snickarboden hade min morfar sett ett fågelbo fullt med ägg.Jag gick med spänning och väntade på att dessa ägg skulle kläckas,så att jag fick se fågelungarna växa under mitt sommarlov.

Men en dag kom ekorren dit och tog äggen,min morfar hade sett detta.Åh vad jag blev ledsen,helt förstörd.Jag hatade dessa små söta varelser som var så elaka och tog äggen.Dumma ekorre.


När Gabriella kom hem från dagis en dag sjöng hon för mig-

 "Ekorre,ekorre viftar på sin svans.Ekorre,ekorre viftar på sin svans.Plockar upp en hasselnöt,rynkar på sin nos så söt.Ekorre,ekorre viftar på sin svans"

Gabriella var så söt då hon viftade med rumpan och runkade på sin näsa.Jag skrattade och grät rörande samtidigt.Hon var så go min egna lilla ekorre.


I dag då jag gick en promenad med en av eleverna fick jag se tre ekorrar i samma träd.Har nog bara sett en åt gången tidigare.Som tur var hade jag min mobil med mig och hann få dessa tre på bild.Jag anade att det var två killar som uppvaktade en tjej.

  

Nu har min ekorre-Gabiella blivit stor och sjunger inte längre denna söta sång för mig.Om Gabriella någon gång får barn ska jag lära dem den sång/text.


Av Carina - 4 maj 2010 22:14

Det märks att intresset för träningen mattas av i slutet av terminen.Jag började träna regelbundet på friskis & svettis i januari 2009 och i dags läge är jag nog den enda som är kvar av dom som tränade då.Visst är jag seg   Det är ju väldigt motigt att ge sig i väg och träna nu,men jag bara måste.Jessica verkar träna som tusan inför vår ruset,jag ligger i lä där men jag ska prestera mitt bästa.Det kommer att bli en blandning av PW och joggning.

Trodde någon hade slängt in en gasbomb på dagens träning,men det måste vara någon av de damer jag stod brevid som var förslappad.Fy f.n vad det luktade.Ja det var lindrigt sagt det STANK     Så jä...r vidrigt,undra vad hon åt till middag?


Måste skärpa till mig angående vad jag stoppar i munnen,har slarvat något kopiöst.Är tillbaks i mina gamla takter och det är inte bra.

NEJ NU MÅSTE jag ta tag i detta igen   jag som varit så duktig.


God natt och sov gott  


Av Carina - 3 maj 2010 20:00

I bland känns allt så tungt och motigt utan att man direkt kan sätta finger på vad det igentligen är.

Just nu är det mycket som snurrar,många obesvarade frågor.Skulle kunna sätta mig ner i ett hörn och bara gråta,som ett litet barn.Men vad hjälper det...?

Tog i stället med mig Jasný på en promenad,det är så skönt att få gå ut och rensa skallen.Tyvärr får jag inte svar på mina frågor men jag får egen tid och det är härligt. Här kommer några bilder.

  

Lek med boll

  

Vackra Jasný bland vitsippor



Jag kom av en händelse in på Penillas blogg,hon gör fantastiska smycken och jag var bara tvungen att köpa halsband och armband som i dag kom med posten.

  


Besök hennes blogg och jag lovar att ni får lust till att handla  för det finns smycken för alla smaker.



Av Carina - 2 maj 2010 20:10

Gabriella och jag åkte till Farsta vid 11 tiden för att köpa present till Isabella. Lämnade även tillbaks en klänning som jag köpte förra lördagen.Sen var det dags att leta efter ny,tack Gabriella för ditt tålamod med din kräsna mamma.

Men skam den som ger sig,efter många butiker och flera bedrövelser (ja ni skulle ha sett hurjag såg ut )så hängde den där men i fel storlek.Så typiskt men som tur var hade dom faktiskt två på lager och den ena passade.

  


Avslutade shoppingen med fika smörgås och kaffe/coca cola.


  


Vi  åkte sedan hem för att byta om och åka vidare till Ågesta.Gabriella tog Diza med sig och jag mina stavar som jag inhandlade januari 2009.Men knappt använt. Får så ont i händerna av dem,så även i dag.Stavade i 6 km i ett högt tempo. Kändes skönt i detta vackra väder.Måste få upp flåset till Vår ruset


  


Har fixat lite på altanen,tvättat krukor och sopat samt ställt fram möbler. Är sugen på att inhandla blommor men det är fortfarande kalla nätter så jag väntar ett tag till. 

Vilken härlig årstid vi har framför oss nu.


Av Carina - 1 maj 2010 14:03

Äntligen har vi kommit till månaden Maj.Fast i dag kan man tro det är oktober. Känns som höst ute,mulet,blåsigt och helt förfärligt.Perfekt shoppingväder med andra ord. Gabriella,Kent och jag åkte till Nacka forum för att handla presenter till Isabella hur svårt som helst.Hittade några saker men är inte klar än.


I går var det valborg och hemma hos oss pensionärernas afton.Efter den goda middagen och citronpaannacottan blev jag så trött.Tittade på tv men innan klockan var 22 sa jag god natt.Det är väl pensionärsvarning om något. Jag begriper inte varför jag är så trött.Vi hade en brasa i vårat område men det fick vara för vår del vi höll oss inne.


  

Citronpannacotta med passionsfrukt


Kan jag varmt rekomendera,detta kommer jag göra flera gånger.

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards