Carina´s Blogg

Alla inlägg under augusti 2010

Av Carina - 23 augusti 2010 18:25

I bland undrar jag vad han fått detta i från ??Att jag vill ta jägar examen.

Jag har fått frågan flera gånger av flera olika personer. Men jag har sagt att någon gång kanske jag tar jägar examen.Bara för att jag föder upp jakthundar behöver det inte betyda att jag vill ta jägar examen.

Att gå som hundförare passar mig som handen i handsken.


Nu har Kent köpt två bössor till mig   Jag hatar vapen vill inte ens ha en slangbella i min hand.I dag kom han hem med ett kikarsikte.

På köksbordet låg tre böcker och väntade på mig

  

Sätt dig och plugga nu jag fixar maten säger Kent.Men sluta tjata jag är inte redo för detta med jägarexamen.Tvinga mig inte för då sparkar jag bakut   

Jag vet att han bara menar väl men hur gick detta till ? Jag kanske ska ta jägar examen någon gång och nu sitter jag här med hela kittet   

ALLA vet att Carina Andersson ska ta jägarexamen   för det informerar han alla om? Hade tänkt göra detta i smyg den dag då jag var redo.


Snart står det säkert på Aftonblandets första sida-Carina Andersson tar jägarexamen men misslyckas då hon skjuter upp samt på teori provet.

Vilken LOSER!!!

 

Jag beklagade mig för Tomas i våras,han har en valp från F-kullen. Det jag sa till honom var att sedan Kent skaffade Jasný får taxarna knappt jaga. Tomas fru är med i jaktlaget men vill aldrig vara med och jaga.Snäll som han är så erbjöd Tomas mig en plats i jaktlaget.Dels för att frun ska komma med ut i skogen och dom får då mer tid tillsammans,sen ville han nog vara snäll mot mig och mina taxar.Så jag ska endast gå som hundförare och dom andra får skjuta bäst dom vill.Nu känns allt helt plötsligt så fel.Det får nog bli pudeluppfödning i framtiden.


Av Carina - 22 augusti 2010 09:02

Det är så skönt tycker jag att bara behöva handla mat en gång i veckan,vilket sker för mig på ICA Maxi.Men det gäller att man har livlig fantasi och kan komponera i hop en veckas matsedel.Efter ett besök där var vi hem med all mat och sedan åkte vi vidare till Åkersberga MK Jakt & Fritid.Där köpte Kent en reflexväst till mig som jag ska ha på mig i höst då jag ska gå som hundförare, behöver ju synas i skogen så att jag inte blir skjuten   


Klockan 16:00 var det dags att fira Kents mamma som blev 70 år i torsdags

  

Det var ca 25 vuxna och barn bjudna.Lokalen var olidligt varm så fönster och dörr stod öppna,två fläktar gick på för fullt och festen var räddad.Vi åt mat som bestod av jansonsfrestelse, prinskorv, köttbullar, lökdolmar, sill, strömming, omelett

fläskfile och potatissallad samt vanlig sallad.

Efter maten och diverse snappslåtar var det dags för Ingrid att öppna sina presenter.Det var presentkort på ving,Haninge centrum,grillkokbok och en kryssning med SPA från sönerna.

   

Nöjd Ingrid


  

Den här pojken-Enes kom helt spontant och masserade mig,så duktig redan nu hur ska detta sluta??


  

Jag fick veta av Malin(Kents kusin) att hon är lite skraj för mig och mina LÅNGA naglar,som ni kan se försöker jag dölja dom på denna bild



Det blev kaffe och prinsesstårta och sedan drog dansen i gång. 

  

Du & Jag Talli


  

Kent Jag & Ingrid


Hon var nog nöjd med festen,själv så tycker jag att det var för många tårar. Varför ska vuxna människor börja gråta då dom dricker alkohol ? Det måste vara spriten som gör dom så ledsna.Jag drack endast rödvin och var hur glad som helst.   

Kvällen blev inte alltför sent vi var hemma runt tolvslaget.




Av Carina - 20 augusti 2010 19:22

Jag känner mig verkligen unik.

Trivs så fantastiskt bra på jobbet.I höst kommer jag att gå i mellan två klasser,det blir för mig nya ämnen,nya arbetskamrater och nya elever.Ser verkligen fram i mot denna höst termin   


Vi är ännu i planeringsstadiet av lektioner,innehåll,lägerskola,övernattning,konfere
ns och att inte för glömma personalfest.

En fest är redan inbokad 3/9 Kräftskiva för all personal på Östra gymnaiet.

Jag är nu i stadiet av övertalning-Camilla.Så Camilla jag vet att du läser min blogg,på måndag anmäler du DIG.Inga undanflykter god tages,jag kidnappar dig om du säger nej.

Det är en lättsam och glad stäming på jobbet.Allt känns helt enkelt så inpirerande.

Så kort och gott en bra start på terminen.


Vad händer då denna helg???

I kväll blir det hemma kväll.Ett glas rött eller fler,god mat och tända ljus.

I morgon ska jag vecko handla.16:00 är det födelsedags fest.Kents mamma fyller 70 år.Söndag ska jag köra Gabriella på kvällen till och från sin träning.


Önskar alla en trevlig och mysig helg.KRAM


Av Carina - 17 augusti 2010 20:48

  

Med denna båt Waxholm 3 åkte personalen från Östra gymnasiet till Gustavsberg. Vi var drygt 100 personer.Kaffe och smörgås serverades på dit resan och lunch på hemresan. Båten råkade gå på grund då vi åkte tillbaks,men det var ingen fara sa kaptenen det händer så i bland 

  Jätte läskigt tyckte Camilla och jag för sedan lät båten mycket konstigt. 



Vi fick en guidade tur på Gustavsbergs porslins museum av en mycket duktik man. Det var riktigt roligt att få se de gamla serviser som man kände igen från det man var mindre.Lisa Larsson hade sin utställning där och det var många kostverk man kände igen.

Något som jag också tyckte var roligt att se var olika design på toaletter.

   


 

   

   


Snyggt badkar eller inte

   


Olika handfats modeller

   


   


   


   


Jag blir så sugen på att renovera hemma i badrum och duschrum


   

Jag och Camilla nöjda med dagens besök på Gustavsbergs porslinsfabrik/museum samt butiker vi besökte.Alltid lika trevligt att umgås med dig Camilla (världens bästa arbetskamrat)    


  

Benny Tomas Tommy Marten Jag och Camilla i väntan på lunch




   

Av Carina - 16 augusti 2010 21:40

Camilla lånade en bok från vårt skolbibliotek,som jag i min tur lånade av henne.

Jenny S - Av Denise Rudberg


Jenny lever lycklig med sin pojkvän sedan många år och hon trivs med jobbet på banken i den lilla staden Habo. Jocke och deras liv tillsammans är allt hon har.När han med bara ett brev lämnar Jenny och hon inser att han dessutom har ett förhållande med hennes barndomsvän Katta rasar hela tillvaron.

Inom några timmar har hon sagt upp sig,packat sina väskor och givit sig av till Stockholm. Men så händer något som tvingar Jenny tillbaks till hemstaden,där hon konftonteras med sitt gamla liv.


Jenny S är en mycket bra bok.


I dag lånade jag en annan bok av Denis Rudberg - Matilde

 

Matilde är en berättelse om att äntligen leva ut sina drömmar och om att kanske våga ge kärleken ännu en chans.

Matilde har fyllt 40,skilt sig från barnens far och bestämt sig för att förverkliga sin gamla dröm. Barndomsvännen Tomas finns där med sina glamorösa fester.

Matilde pendlar lätt förvirrad mellan de verkligt stora utmaningar som föräldraskapet innebär och ett ansvarslöst singelliv,men när Tomas plötsligt förklarar henne sin kärlek tvingas hon tänka efter vad hon egentligen vill med kärleken, och med livet

  

Av Carina - 16 augusti 2010 19:44

Ja det kan man väl ändå kalla denna dag för,då alla träffades igen efter en lång härlig ledighet.Många hade haft en sömnlös natt och lite/mycket jobb ångest. Själv minns jag bara att jag la huvudet på kudden,vaknade till vid halv fyra och insåg att jag hade ytterliggare två timmar kvar att sova.

Det var med glädje jag kom tillbaks till jobbet så härligt att få träffa Camilla (världens bästa jobbarkompis), Anna, Tomas, Marten, Tommy, Benny, Lotta, Ulla, Kristina,Anna.N och Hanno.Samt några andra på ungdomsgymnasiet.

Klockan åtta var det fika sen blev det föreläsning från 8:30-12:00.Den första mannen hade kortat ner en fyra timmars föreläsning till en och en halv timme. Nästa man malde på som en durasell kanin hörde knappt vad han sa.

Det var många som tog en sov stund.Sen blev vi bjudna på lunch och efter det åkte vi tillbaks till vår skola.Där höll rektorn en möte på ca 1 timme.

Vi har nu fått material som ska läsas till på onsdag-

Kvalitetsredovisning 2009/2010 Arbetsplan 2010/2011 Det är 26 sidor   


I morgon ska vi träffas vid Nybrokajen och åka med båten Gustavsberg 3

Den är abonerad enbart till vår skola.Vi ska på guidad tur i Gustavsbergs porslins fabrik. Det blir en heldag och nu hoppas vi på bra väder.





Av Carina - 15 augusti 2010 15:22

Nu är det SLUT på nio veckors ledighet.

Tänk vad fort tiden gått.Det har varit en helt underbar sommar.

Toppen väder   Carina väder med andra ord.


Jag har haft möjlighet att träffa många av mina fina vänner. Det har blivit Ålandskryssning med Camilla,Gotlands besök hos Anneli,Räkbåt först med Eva,Anders & Kent,i går var det med Tomas,Hellmut,Anders och Mats.

Jag har träffat Lotta vid några tillfällen,ätit goda middagar med Eva & Anders. Motionerat i Ågesta.Rest till Alanya-Turkiet med döttrarna.

Ja mycket har jag gjort denna sommar.Känner mig verkligen nöjd och utvilad.

Nu hoppas jag att hösten kommer att bli lika händelserik.Kommer nog att åka i väg på en SPA helg framöver.


I morgon börjar jag jobba igen.Ska bli skönt med dom vardagliga rutinerna igen samt att få träffa arbetskamraterna.Eleverna börjar först den 26/8.

Vi ska vara i Huddinge gymnasiet på förmiddagen.Lars Werner,jurist på utbildningsdepartementet,kommer att föreläsa om den nya skollagen.  


På tisdag blir det båtutflykt med all personal på skolan.


Det har för mig blivit en riktig BÅT-Sommar     


Av Carina - 15 augusti 2010 11:54

  

GRATTIS Gabriella på 15 års dagen

Älskar dig min lilla prinsessa  

 

  

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards