Carina´s Blogg

Alla inlägg under september 2010

Av Carina - 6 september 2010 20:42

Oj vad glad jag blev för era kommentarer då jag i går tänkte lägga ner min blogg

  

Jag får helt enkelt blogga vidare     


I går blev jag gräsänka.Kent åkte på älgjakt till Helgum och kommer hem om en vecka.Då blir det fullt med kött i frysen.Älg kött är nog det kött av det vilda jag tycker bäst om.Har en jätte god stek jag brukar göra "Bryggar stek ala Alice" heter den.Man kokar köttet i mörkt öl,svarvinbärssaft,soya,vitlök och svartpeppar.Underbart god. 


Tänk vad svårt det kan vara att få till det.

Jag är ju med i festkommiten och ska ordna en räkbåtskryssning med Ulla för vårat arbetslag.Vi är 17 personer som ska komma överens om en gemensam dag.Hur går det då?   

Inte alls,för det är ungefär fem som inte kan oavsett datum så vi beslöt oss i dag för att lägga ner detta med räkbåt.Så stanna hemma ni och ha tråkigt,men gnäll inte sen...


På höstlovet blir det konferens.

Jag erbjöd mig att leta rätt på bra och billigt ställe och det fick bli Ballingsholm som blev det billigaste alternativet och närmaste.Då alla inte har bil.

En övernattning och lite party på kvällen.


På jobbet har vi en man från Holland som är ännu mera partysugen och har nu en Ålandskryssnng på gång i november.Men då är inte alla medbjudna utan endast några få utvalda.Undra om man ska känna sig extra glad för att man blev tillfrågad   Men inget är bokat än då dom andra tre måste fråga sin andra hälft om det är ok att åka.


I går ville han inte komma och besöka mig,jag låg länge i sängen,vred och vände,men John blund hade väl viktigare saker för sig än att komma till mig.

Vad hopplöst det är då man vet att klockan ringer 5:30 och man fortfarande ligger sömnlös vid två.Jag hoppas han kommer till mig i natt   


Av Carina - 5 september 2010 21:28

När jag började blogga i slutet av oktober 2009 var det för att peppa mig själv då jag beslöt mig för att börja banta.

Känner en kvinna som tack vare sin blogg tyckte det gick lättare att banta så jag tänkte att jag testar detta.Kan hon kan jag   

Nu har jag gått ner i vikt.Detta gick fortare än vad jag tänkte mig.Det tog endast två månader att nå mitt mål.Det har nu gått tio månader och jag håller fortfarande måttet   Vilket känns helt fantastiskt.


Då är det väl ingen ide att ha kvar min blogg?

Dags att lägga ner min blogg med andra ord.

För vem läser Carinas blogg?

Ingen aning om jag ska vara ärlig.


Vissa gillar mina inlägg via facebook,några skriver en kommentar i bland.

Vilket jag uppskattar väldigt mycket.


Meningen med bloggen var att den skulle handla om viktminskning och träning.

Men det handlar även om min vardag,semestrar,fester osv.

Vilket inte alls var tanken.

Så nu är frågan.Ska jag lägga ner eller fortsätta blogga?


Har i dag varit på stationspass på friskis & svettis i en timme och trettio minuter. Det är så rolgit och jag känner mig så stark.

Nu siktar jag mot beach 2011.För vem vill bada i vassen ? Inte jag   



  

Av Carina - 4 september 2010 13:47

I går då jag fixade mina nalglar blev det lite missförstånd angående design jag skulle ha på naglarna.Jag ville ha lila med det svarta krysset jag haft tidigare.

Men killen förstod inte och jag tyckte jag var så tydlig i min förklaringe.

Sä här blev det  

Lite roligt att ha naglar som inte alla andra har tycker jag


  

Tuff brud eller hur

  

Av Carina - 3 september 2010 07:52

Det är så underbart härligt att få träna. Är verkligen glad över att jag hittat dit, till Friskis & Svettis.I går var det ett mycket tuft pass - medel styrka.Mycket ben och rump träning.Musiken var helt i min smak och på hög volym.Det känns nästan som att man är förälskad då träningen flyter på så bra,konditionen är på topp och man tar i så svetten stänker. I love it   


Var till Farsta igår efter jobbet för att röntga min vänster fot.Har en så kallad halgus valgus och den gör sig påmind då jag har skor på mig.Det värsta om det blir operation, är att jag inte kommer att kunna träna,samt att jag blir sjukskriven i ca två veckor.Inget dera passar en tränings och arbetsnörd som mig. Så vi får se hur det blir?

Sedan köpte jag mig ett par mycket olämpliga skor,ja med tanke på min ömma fot,men dom var snygga och väldigt höga 11 cm.Det blev även en klänning från Vila.

  


Så har vi äntligen kommit till fredag.Fastän jag älskar mitt jobb så är det ändå så skönt med just fredagar och en ledig helg.

Ska till Haninge för att snygga till mina naglar idag.

Sedan blir det party i kväll   


Trevlig Helg alla goda vänner



Av Carina - 1 september 2010 20:09

Det är ungefär i ett och ett halvt år som jag jobbat i min fars djurfoderbutik på lördagar.Min fars önskan är att jag skulle ta över denna butik,men det är inget som intresserar mig.Visst är det roligt att stå där varje lördag och sälja hunmat/kattmat ,tuggben,bajspåsar,kattsand ,fiskar och syrsor.Klippa klor på elaka hundar som försöker bita en.Men att göra det sex dagar i veckan är inget som lockar mig.Under min ledighet i sommar så tog jag ett beslut som jag inte ångrar mig.Jag sa helt enkelt upp mig.Lämnade i från mig nycklarna och är nu ledig varje lördag   Vilket känns underbart skönt tycker jag.


Vilket underbart väder det var på förmiddagen.Var ute på långpromenad med eleverna och vi riktigt njöt.En av eleverna sa att det var Indian sommar.


I fredags då jag och en elev stod och väntade på skoltaxi hände något märkligt.

En lärare kör in sin bil i skoltaxibilen.Hon var mer intresserad av att titta på oss än rakt fram.Eleven säger till mig - NU SMÄLLER DET!!!

Krocken som blev, var inte så stor, men det blev plåtskador och jag blev vittne till situationen.

Kvinnan som körde är gravid,väntar sitt barn i december månad.Jag stod kvar en liten stund-kvinnan klev ur sin bil och var lite chockad över det som hände.Min elev satte sig i skoltaxin.Jag lämnade mitt mobilnummer och gick där i från till ett viktigt möte, jag gjorde ändå inte så mycket mer nytta där då dom skulle skriva på papper.

Taxichauffören ringde mig och sa att dom önskade varandra en trevlig helg och att hon tog på sig skulden.

I måndags träffade jag taxichauffören igen som berättade att han kontaktat sitt försäkringsbolag och dom ska nu ringa mig.

Jag har funderat mycket på kvinnan i bilen,som arbetar på samma skola som mig.Hur mår hon,är allt bra med henne och barnet i magen osv.

I dag beslöt jag mig för att gå till hennes klassrum för att fråga hur hon mår?

Då fick jag veta att hon inte varit här på hela veckan,för hon ligger på sjukhus pga att förlossningen satt i gång.

OJ vilken klump jag fick i min mage.Stackars kvinna hoppas nu att allt går bra.


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards