Carina´s Blogg

Alla inlägg under oktober 2010

Av Carina - 17 oktober 2010 09:15

   

Ladies Night,hur har jag kunnat missat detta tidigare?

Vilken show och stäming det var i globen.Riktigt bra måste jag säga. Komikern Måns Möller är ju bara för roligt.

Martin,Andreas och Brolle sjöng helt fantastiskt.

Killarna avslutade showen med att uppmana oss kvinnor att sätta STOP där hemma för våra män och säga "GÖR DET SJÄLV" .

  

Så när våra män ber oss göra något ska vi säga-gör det själv,jag skulle aldrig hämta tex något att dricka,tidningen eller glasögon åt Kent om han bad mig göra det.Han har ju två ben själv som han kan förflytta sig med.Skulle aldrig  nedvädera mig till att bli hans lilla piga.

När dom vill ha sex ska vi säga -gör det själv.Om vi inte vill ha sex    

Undrar hur populära vi kvinnor blir då   Vad dom menade var att vi kvinnor är för snälla eller rent av mesiga och att vi nu ska börja säga i från. Så tjejer sträck på er nu och säg i från.

Eva och jag var först och åt en underbart god två rätters och drack vin på hotellet brevid Globen.Sen blev det champange inne i Globen 

Eva & Jag


   

Vi fick en varsin skiva


       

Efter showen var det efterfest i Annexet,men vi gick tillbaks till hotellet och tog en drink som vi blev bjudna på och inväntade Kent som skulle hämta oss.


Tack Eva för en underbar och trevlig kväll tillsammans med dig

Girls just wanna have fun 


Av Carina - 16 oktober 2010 16:24

Retar du upp dig på ting som är små ,så är du väl inte större än så

  


Även denna lördag var det dags att åka till Nykvarn för jakt med hundarna.Det var en kall morgon -4 grader.Himlen var oskyldigt blå,solen värmde på rätt bra och luften frisk och skön. Har man bara rätt kläder på sig så är en dag som denna helt underbar.Tycker verkligen synd om dom som inte kommer ut i naturen sådana dagar.Man blir nästan som förälskad av naturen,hundar som skäller och solen som lyser mellan träden.I dag hade jag med mig gulasch soppa och ägg smörgås. Riktigt gott.Fick se tre rådjur i dag.Hoppas vi tar dem nästa helg.Tack Tomas,Helmut och Mats för en trevlig dag i skogen.


Nu är jag ny duschad och har en cider vid min sida.Vid 18 tiden blir jag hämtad av Anders, då ska vi in till Globen för att äta och se Ladies Night Eva och jag   


Ha en trevlig lördags kväll alla fina vänner

Kram

Carina



Av Carina - 15 oktober 2010 21:01

Hur man har det beror oftast på hur man tar det.


Skönt att denna arbets vecka äntligen är slut.Det har varit en mycket tuff och intensiv vecka på jobbet.Det blev en sen fredag på jobbet pga möte med konsulten och vår rektor,vi gick igenom konferensen vi ska ha i november.

Eleverna har i dag haft rörlig bild och det är underbart att se dem agera framför kameran.Nu är det två veckor kvar i skolan sen är det dags för höstlov. 


Utemöblerna har vi lagt undan men inte grillen,det är så gott med grillat kött.

Vi grillade fläskfile och åt sallad till middag.Men är det helg så är det, vi var bara tvugna att åka i väg och köpa godis.Jag minns när jag var liten,min mamma åt aldrig godis,men det gör jag,massor. Men hon rökte och det gör inte jag.


Jag kan bli så jävla arg på Kent då vi åker bil.Vi skulle i kväll till City gross och jag ville åka en väg och Kent tyckte jag skulle ta en annan väg.Va fan det är ju jag som kör,det är min bil,låt mig då få bestämma väg   eller som när vi kom till parkeringen,då tyckte han att jag ställde bilen snett.Jag skulle allvarligt talat aldrig komentera hans bilväg eller hur han parkerar sin bil.

  

Så här glad är jag då Isabella och jag tittar på Idol.

  

Fredags mys med Bella buuuuus


I morgon ska taxarna och jag till Nykvarn.På kvällen ska jag träffa Eva.

Vi ska först äta tillsammans och sedan blir det Ladies Night   Ska bli jätte roligt att få gå på det med Eva,vet inte om vi går vidare efter det eller om vi åker hem. Vi får se vad kvällen har att erbjuda.


Kram

Carina



Av Carina - 14 oktober 2010 19:56

Oj vad fort denna vecka har gått.Dagen började med regn sen kom solen och där efter stormen.Jösses vad det blåser nu.

I dag var det dags för våra elever att åka på en Sightseeing-Djurgården runt.

  


             


Vi hade verkligen tur med vädret.Det är bra vackert runt Djurgården.


Efter jobbet i dag åkte Gabriella och jag till Haninge för att handla på Ica Maxi.

Tobias har i flera dagar sagt till mig - Det skulle vara gott med äppelpaj,mamma.

Men inte har jag gjort något åt det,men i dag ville jag vara en snäll mamma, så det blev äppelpaj.Hela familjen satt och mumsade paj i soffan.Inte varje dag som vi alla fem är samlade,vilket var väldigt mysigt.

Hade tänkt träna i dag men min fot har satt STOP för det och då är det bara till att lyssna då foten gör ont.

Blir nog operation nästa år om denna värk fortsätter.


Vi satt och pratade kattnamn Isabella och jag,en pojke som hon jobbar med ska döpa sin katt till Fisen.Jag hade en elev som hade en katt som hette kussemurran.Ni skulle bara höra henne då hon prata om denna katt   

En dag sa hon.

-När jag kommer hem ska jag leka med kussemurran,hon är så varm och lurvig. 

Jag hade ingen aning om att katten hette så,gissa om jag stod och gapade och försökte få henne att prata om något annat.

-Men lilla vän så säger man inte sa jag

-Det gör man visst det,du är ju puckad,jag leker med min kussemurra om jag vill, det bestämmer inte du.  

När mamman kom fick jag ta ett samtal med henne angående vad dottern sagt och då fick hon sig ett gott skratt och även jag.

Så det är alltså fritt fram att döpa sina djur till allt möjligt.

Men jag tror inte jag ska döpa mina valpar till något dyligt.


Tror den glada Carina har hittat tillbaks nu sakta men säkert.Men jag törs inte ropa hej än för då kanske hon gömmer sig igen och det vill jag inte.


Ha en bra kväll

Kram

Carina



Det värsta ord som finns
Ett ord jag alltid minns

Det är för mig så oskönt
Ett ord som får mig att se grönt

Det är det bästa ord för dig
så du kan slingra dig för mig

Ett ord du alltid tar till
när du innerst inne inte vill

Ett ord som för dig tyckes betyda ”mycket”,
Men har ingen betydelse i mitt tycke

Kravmärkt tyckte du att jag var
Men det är försvaret som du har

Du är som av ordet besatt
Ett ord som du uttalar så jag blir alldeles matt.



Av Carina - 13 oktober 2010 22:09

Jag efterlyser nu denna glada positiva Carina.Vart har hon tagit vägen? Hon är liksom bortblåst,har höstvindarna tagit med henne till en annan plats.Jag får nog leta rätt på henne omgående för detta fungerar inte utan hennes positiva närvaro. Hon har aldrig drabbats av varken höst eller vår deprition.Hon har säkert gått vilse på någon enslig stig.Känner jag henne rätt så är hon säkert på väg tillbaks.För detta är inte likt henne - CARINA kom tillbaks NU!!!!!


I dag tog Camilla och jag tåget in till Stockholms söder.Sushi och bio var kvällens planer.Tänk att det var lika gott med Sushi i dag som i fredags.Blir nog aldrig less på dena maträtt,mums   

Det blev mycket prat,vi gick även in i några affärer sen blev det bio - Lyckan,kärleken och meningen med livet.En film som fick en att tänka till om just lyckan,kärleken och meningen med livet.

Vi lever bara en gång och då ska man leva ett bra och innehållsrikt liv med mycket kärlek och lycka.

     

Nu är det förkylningstider på gång och jag läste i går i tidningenToppHälsa  8 knep som håller förkylningen borta.

1 Tvätta händerna - gör jag flera gånger om dagen och avslutar med handsprit.

2 Håll distans - lättare sagt än gjort då eleverna är väldigt nära i bland

3 Ha sex 1-2 gånger i veckan  - Ops där ligger jag efter

4 Balansera livet - fungerar bra

5 Hitta lyckan - kämpar på för fullt

6 Häng  utomhus- ja rätt ofta faktiskt

7 Ät rätt-gör jag redan

8 Sov gott - ja i bland gör jag faktsikt det.


Så lev nu efter detta så håller du dig borta från förkylningen


God natt

Kram

      Carina

      

Av Carina - 12 oktober 2010 22:15

Vid sju började jag gå till jobbet i morse,men himlen öppnade sig och regnet kom.Styrde då mina steg mot garaget och tog bilen i stället.

Det har med anledning av det som hände i går varit en mycket tuff dag på jobbet. Har suttit i möte från klockan ett till halv fem.Jag har stöd från mina arbetskamrater och skol ledningen vilket jag är evigt tacksam för.Men känslomässigt är det jobbigt,mycket jobbigt.Jag var helt slut då jag kom hem. Kent stod vid spisen och laga mat,satte mig på en stol och bara suckade.

Då fick jag se en bukett blommor,dom är till dig sa Kent.Jaha svarade jag. Blommor bara så där på en tisdag.Ja det var ju snällt och väl behövligt denna dag.


Jag är evigt tacksam för er underbara fina vänner som finns vid min sida.Ni vet vilka ni är och jag vill här med ge er en varm kram.Tack för att ni finns,tack för att ni lyssnar.Jag hoppas ni känner att även ni kan vända er till mig   


På träningen i söndags då jag skulle visa mitt träningskort för Per som jobbade där,hittade jag först inte mitt kort.Men Per sa det är lungt du är ju känd här (Jag har tränat där sedan december 2008)

-Men vad heter du ?

-Carina svarade jag.

-Med C eller K ? sa Per

-Ja med C svarade jag.

I dag då jag kom till träningen sa Per

-Hej Carina med C.Du vet jag är jätte dålig på namn,fastän jag borde vara duktig på det då jag jobbar som lärare,men ditt namn det kommer jag i håg.

Kul att någon vill lägga mitt namn på minne   


Anna-Karin som höll i dagens träning hade med sig en bok till en annan tjej,men hon hade redan läst boken och då frågade hon mig om jag ville läsa denna bok. En mycket märklig titel men den ska visst vara bra.

 

Dyngkåt och hur helig som helst.

Jag är bara så trött på superdupermorsor, självuppoffring, martyrskap, husfridsknull och falska glättiga fasader.Jag längtar efter verklighet,sårbarhet och magar med hudbristningar. Efter människor som vågar vara sig själva utan djupa klyftor mellan hur de känner sig och vad de verkligen vill visa upp.Efter nya Marior som av egen vilja och egen funnen kåthet vågar be sin Josef om helt egoistiskt sex när lille jesusbarnet somnat.Mammor är väl också människor,eller? Sårbara,svaga,vilda och ömma. Känslor som kommer och går.Tänk om vi skulle våga vara oss själva en stund innan vi dör.Tänk om vi skulle fatta hur jävla vackra vi är.

Här är en bok som Mia Skäringer skrivit.

Nu är det säng dags och läsning av denna bok.

Sov så gott och dröm vackra drömmar för det tänker jag göra   


Kram

Carina

Av Carina - 11 oktober 2010 20:15

När jag var liten kunde jag trolla.

Jag kunde göra underverk,läka sår och gå på vattnet,färdas obegränsat i tid och rum.

Jag hade makt att förvandla världen eller skapa en ny.

När jag var liten kunde jag trolla.

Det var innan de lärde mig att jag inte kunde.











I bland får man veta något man inte vill veta.Någon anförtror en något eller bara delar med sig av en händelse.Som vuxen måste man reagera,samtidigt vill man inte förlora förtroendet för denna person.Men för att hjälpa och inte stjälpa måste jag agera,det är mitt ansvar.Åh vad jobbigt det är att hamna i denna situation,men jag vet att allt blir bara till det bättre för denna person.Att vända sig till mig var kanske ett rop på hjälp?


I dag då eleverna var i gymmet på idrotten så kunde jag inte låta bli att sjunga med i en låt- I love the way you lie?

Då sa en elev -Fan du sjunger mycket bättre än min mamma,när hon sjunger går fönsterutorna sönder   I bland är dom riktigt rara eleverna.


Det har varit underbart väder i dag,lite kallt men solen sken och det är helt underbart.Det är så skönt att få denna promenad till och från jobbet på ca 20 minuter i vardera riktning.Laddar batterierna på vägen dit och rensar skallen på vägen hem.



Här kommer nu en höst dikt.

Kram

Carina


  

Löven dalar från träden ner,
min glöd den falnar jag brinner inte mer.
Mungipor strävar som löven mot botten,
så konstigt nyss var det skratt i hela kroppen.


Hösten är vacker med många färger i sin palett,
men den påverkar glädjen, som svalnar rätt och slätt.
Av ljuvliga färger jag ej ser ett spår.

Bara mörkt och dystert där jag sätter mina spår.

Som öppna sår i en riven mur, inte konstigt det är mer moll än dur.
Orken ska hålla genom mörka tider, höst och vinter det kommer vår vad det lider.
Med filtar, ljus och värme vi härdar ut.
Men oj vad jag önskar att väntan tar slut.

Vad väntar vi på vi som går här och lider,
på vår och sommar, ja varmare tider.
Solen ska vinna humörets strider, värmen lindra värken som gör att vi kvider.
Hur blev det så här, vad är det som händer, jo sommarn kom bort.



Av Carina - 10 oktober 2010 17:42

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.Tack för att du är en del av mitt liv,antingen det är för en period eller för resten av livet.


101010 Är dagens datum.Undrar hur många som får det som sitt personnummer?

I går skulle Isabella och jag se P.S I love you.Vilket vi också gjorde men jag missade lite.Mina ögonlock var så tunga  ja det var helt omöjligt att hålla dem uppe så jag missade slutet och Isabella blev nog lite besviken på sin trötta mamma.

Det var skönt att få sova lite längre i dag.Strax innan nio gick jag upp,men hade nog kunnat ligga kvar minst en timme till.

I dag var det dags att fixa till naglarna igen.Blev jätte nöjd denna gång.

  


  

Killen som fixade mina naglar var riktigt pratsjuk.Det började med att vi hörde Daddy Cool med Boney M spelas i högtalarna.Bra låt,det är väl en låt för din generation?Sen var samtalet i gång.Vi pratade om 80, 90 och 2000 talets förändringar.Vietnamn,som denna kille kom i från och som jag är sugen på att åka till.Hans skolgång,hans familj och alla fem syskon han har.Tatueringar,han hade en röd tatuering som han i dag ångrade och nu ska ta bort.Vilket jag kan förstå för den var inte snygg.Samtalet avslutade med gårdags kvällens blind date. En tjej ville träffa honom och bjuda honom på middag.Hon hade beskrivit sig själv som någon skådespelerska i någon film (minns ej vilken) lång,smal,snygg och blond.Men när han kom dit var hon skit ful och dessutom jätte tjock.

Han tänkte vända men ville inte vara taskig utan stannade kvar där under kvällen.När han väl kom hem mådde han så dåligt att han var tvungen att ta en alvedon och när han nu berättade detta för mig blev han illamående.Aldrig mer en blind date sa han till mig.Stackars kille.Men lite charmigt att han ville berätta det för mig.Jag önskade honom lycka till i fortsättningen.


Hösten och dess färger är så vackra och man blir så glad då solen lyser på dem. Tog några bilder på promenaden i dag.


   


   


I kväll blir det träning mellan 18:30-20:00 sen blir det hem för att se

"Ensam Mamma".

Kent och Jasný är nu på väg hem.

Två älgar och en kalv har jaktlaget lyckats skjuta denna helg.

    

Ha en skön söndag kväll


Kram

Carina

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards