Carina´s Blogg

Alla inlägg under november 2010

Av Carina - 4 november 2010 19:45

Full fart hela dagen och nu är jag jätte trött   skulle nog kunna somna på en gång.Var till banken vid nio för att pratade lite på morgonen, sen hem och dammsög samt torka golv.Vid elva åkte jag till Nykvarn för att trimma två taxar. Hon som trimmade var en rar och trevlig kvinna hon var väldigt förtjust i tjejerna och sa att hon brukar behöva munkorg då hon trimmar taxar,men inte med mina tjejer för dom skötte sig exemplarisk,men jag var inte så nöjd med trimningen även om hon var billig.Hon trimmade inte svansarna och inte huvudet på Diza så hon ser lite rolig ut.Får försöka fixa till henne under helgen.Passade även på att tvätta min bil i dag.

På vägen hem fick jag veta att det endast skulle bli Kent och jag till middagen så jag ringde och erbjöd mig att köpa Sushi men nej tack sa han.FAN också sushi som är så gott.Kan nog äta det var och varannan dag.När jag kom hem ville Kent åka in till söder för att äta på Bröderna Olsson 

Vi gav hundarna mat och rastade dom sen åkte vi in till söder.För er som inte har ätit där någon gång säger jag bara - ÅK DIT.

Till förrätt åt jag ugnsbakad vitlök, till varmrätt Vildsvinsytterfilé med massor av vitlök och till efterrätt Kräm caramell också smaksatt med vitlök.Det var riktigt gott och jag stinker nu som en hel vitlöksfläta.

Dit kommer jag att gå fler gånger   


Det blev ingen träning i dag,foten strejkar,men efter allt jag ätit i dag så borde jag träna dubbla pass.

I morgon ska jag inte ha någon klocka på ringning,ska bli skönt med sovmorgon.



Ha en bra kväll

Kram

Carina



Sådan enighet skall råda emellan er att när den ene gråter skall den andre känna smaken av salt

Av Carina - 3 november 2010 21:15

I tisdags morse låg jag i sängen på Ballingsholm och tittade på tv nyheterna.Detta inträffar aldrig normalt så jag kände mig extra lyxig denna morgon.

När dom pratade om vädret så säger dom att detta är ett riktigt november väder vi har framför oss   VA är det redan november?

Jag blev klar vaken direkt.Satte mig upp i sängen och ställde mig själv frågan ? när tog oktober slut ? ja i söndags så klart ,och efter oktober kommer ju november. Det förstår jag med,men det gick så snabbt.


I dag var jag på skolmässan i Älvsjö tillsammans med Camilla.Vi plockade på oss massor av godis som vi åt upp och vinnaren av det bästa godiset blev DN.

Helt klart det godaste godiset.Men vi var ju inte där enbart för att utse vilka som bjöd på det godaste godiset.Vi skulle skaffa oss inspiration och få tips om olika läromedel.

Camilla och jag var med i två olika tävlingar.Den ena tävlingen kunde man vinna en vecka på västkusten och den andra tävlingen var en skid helg i Bjursås. Så nu håller vi tummarna att vi vinner.

Fick även möjlighet att köpa årets första julklappar.Ja nu tror ni nog att jag köpt skolböcker.Men nej då så taskig är jag inte   


Då jag kom hem från mässan var jag väldigt toa nödig,men gick inte till toan dirket, försöker träna min blåsa.Vill ju inte bli inkontinent på äldre dar   

Satte mig i soffan för Kent lagade maten och sa sätt dig vid datorn du för det gillar ju du.Sagt och gjort fram med datorn och efter en stund var maten klar och jag fick lite panik,shit har jag kissat på mig   alldeles blöt var jag i rumpan.

Vänder mig om och ser ingenting i soffan???

Det var ju mörkt i rummet så jag var tvungen att tända lampan för att se vad som orsakat min blöta rumpa. Någon av hundarna hade spytt och det var inte lite.Tror nog att hunden druckit en liter vatten och spytt två liter.

Jag vill INTE ha hundar i soffan,men det vill Kent så då får man ju räkna med detta.Jag blir väldigt irriterad över detta,eftersom jag vill köpa mig en ny soffa.


Nu har jag höstlov och ska njuta av fyra lediga dagar.

Kram

Carina



"I bland måste man börja om"

I bland räcker det inte att sätta sig ner och fundera.

Hur kan vi utveckla det vi gör i dag så att det blir ännu bättre?

I bland måste man trycka på control+alt+delit och börja om från början.






Sex utan kärlek är en tom upplevelse, men bland tomma upplevelser är sex en av de bästa,med rätt person   


Av Carina - 2 november 2010 19:15

Det har varit två intensiva dagar på Balingsholm.Ett mycket vackert ställe som jag varmt kan rekomendera er att åka till på konferens.

       

Vi har nu jobbat med arbetsgruppen och de fyra rummen - Nöjdhet,Censur, förvirring och inspiration.Ett tanke sett man även kan ha användning av i det privata.Det är trevligt att träffas hela arbetslaget från särskolan = 18 personer.Vissa hinner man aldrig prata med på jobbet så det var mycket roligt att få sig en pratstunde med dessa personer.

     Det var vackert väder i går så vi tog alla chanser att få vara ute så fort det blev ett avbrott. Denna lilla fontän tyckte jag var riktigt söt så den var jag tvungen att fota.     

På kvällen var det dags för jacuzzi bad för dom som ville.Camilla och jag är badkrukor så vi roade oss med att dricka cider i stället.

       

   

Maarten=ny badad, Ulla, Eva och Jag

     

Här sitter vi och väntar på middagen.När vi var mätta och belåtna blev det dags för Sing Star.Tror nästan att hälften av oss sjöng.Jag och Camilla sjöng så klart tillsammans.Självklart blev det även lite dans.Det blev inte så sent denna kväll och jag blev inte sist,la mig strax efter tolv.

Det uppstod en situation som fick mig att känna mig obekväm   

en kollega visade en sida som för mig inte var ok.


Synd att DU visade denna mig denna sida.Men det är som jag sagt tidigare av berusade män och barn få man alltid veta sanningen.

Men i bland är det bättre att ingenting veta.

Så mitt råd till DIG är tala är silver,tiga är guld 


Det var en seg dag i dag, vi höll på till 16.Sen var det äntligen dags att åka hem. Det är så härligt att få känna sig så välkommen då man kommer hem, som jag gjorde i dag. Hundarna var överlyckliga och barnen var även dom glada att se mig och Kent med.Men när man är så trött som jag var då jag kom hem,hade det varit rätt skönt om ingen hade varit hemma så att man hinner landa och hämta kraft innan man möter upp sin familj och alla glada hundar.


Det blir ingen träning i dag,måste vila upp min fot.Det känns som om den aldrig kommer att bli bra då jag hela tiden utstätter den för träning och dans.

Så i dag får den vila sig så kanske jag kan träna på torsdag.


Ha en bra kväll

Kram

Carina


Hjärtat har sina fängelser som förståndet inte kan öppna

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards