Carina´s Blogg

Alla inlägg under december 2010

Av Carina - 20 december 2010 20:30

Det var ett mycket tufft träningspass i går kväll-Maraton träning i en och en halv timme.Jag var bra trött efteråt,det var jul avslutning med lite tilltugg efter avslutad träning.Kurt bjöd på sin årliga laxsmörgås,mums vad gott det var.Han är en så rar man tycker jag.


Nu är jullovet nära och alla vill vi vara lediga,vi jobbar på sparlåga både elever och personal.Anna och jag har skrattat oss igenom denna dag.Tårarna har runnit ner för mina kinder.Det är så underbart att få skratta.Vi har en bok där vi skriver upp minnesvärda citat som eleverna säger.Älskar den boken.


Jag smet lite tidigare från jobbet i dag för att åka och handla julklappar med Kent.Är nästan helt klar nu vilket känns skönt,har några småsaker kvar att handla,men det gör jag på torsdag.


Här fortsätter snön att vräka ner och man kan inte göra annat än att skratta åt eländet.Så i år får vi garanterat en vit jul.Måste snart upp på vårat förrådstak och skotta ner snön.Men det blir inte i kväll.

Har slagit in alla julklappar,i morgon ska jag rulla köttbullar,det ska handlas julmat,skinkan ska grilljeras, hälsa på mormor Rut,städas och sen är det bara att invänta julafton.Jag är alltså nästan i mål   


Jag undrar vad som har hänt vår brevbärare???

Ligger nog gömd under snön tror jag,vi har nämligen inte fått någon post sedan i torsdags.Får nog göra en efterlysning för nu börjar jag längta efter post.


Löp tikar och översexuell hane.FY fan vad jobbigt det är.ALDRIG mer en hane tillsammans med tikar.

Det pips och det gnälls och skälls,dag som natt i tre veckor    

Jag tycker ju att sex lusten borde avta med åren,han är ju snart inne på sitt 13 år.Men NEJ DÅ det är tvärt om,det liksom ökar för varje år   

Inte helt lätt att heta Viktor och bo i hop med tre damer som alla är en förbjuden frukt


Kram

Carina


  

ANNONS
Av Carina - 19 december 2010 15:13

Jag en skumtomte tjuv   

  

I går var jag på julbord i Västerås.Blev med bjuden till Anders jaktlag.Vi var på stadshotellets julbord.Maten vad god,efterrätten helt underbar och skumtomtarna var så färska och sagolikt goda.

Passade på att fylla handväskan med lite skumtomtar   

Det var en trevlig kväll,lite för mycket vin för min del   Ska nog bli nykterist tror jag   


I fredags var jag till Haninge och fixade mina naglar,tomte röda blev dom denna gång med glitter

     


Här är en av mina nya tröjor som jag köpte i Göteborg förra helgen

  


Det är helt galet var det snöar ute och mer ska det komma.Har missat att ta in grillen och nu är det försent   

  


Önskar alla en trevlig fjärde advent

Kram

Carina

ANNONS
Av Carina - 17 december 2010 11:30

Hej mitt vinterland nu är jag här   Shit vad snö det har kommit ute.Fick pulsa mig fram på hundpromenaden i morse.Vart är alla plogbilar? För det var ju inte direkt någon nyhet att all denna snö skulle komma.Så jag tycker att dom borde varit ute långt innan jag gick upp.Jaja det är ju män som sköter detta med snö röjningen och dom tänker ju inte som vi kvinnor   


Du ligger bra till hos honom,sa Anna till mig i dag då jag fick choklad av en manlig arbetskamrat.Detta var andra gången bara på en månad (om jag inte minns fel)

Jag tackar så mycket för chokladen,godis gris som jag är.

  

Den ser väldigt smaskig ut så jag är nästan säker på att den faller mig i smak.


Har nu ätit jul lunch.Åh vad gott det är,men vad äcklig jag känner mig nu efteråt. Sill,Jansson,Lax,Rödbetssallad och risalamalta.Vill stoppa fingrarna i halsen och kräkas   Men det ska jag naturligtvis inte göra,fast det skulle underlätta mitt illamående betydligt.


Nu har jag lunchrast,sen jobbar jag på till 14.Där efter blir det Haninge centrum för att fixa mina naglar   Blir nog lite julpynt på dom i dag.Kram

Carina


  
Av Carina - 16 december 2010 20:00

Jag föredrar ordet hushållerska eftersom hemmafru låter som om det skulle finnas en fru på annat håll


Dagen började lite rörigt på jobbet pga personal som var sjuk,men med goda arbets kamrater så löste vi dagen galant.

Kram till er   


I går var Anna tvungen att åka i väg på ett viktigt möte vid 11-tiden.För mig var det självklar att ställa upp för henne så att hon kunde åka till Västevik.

Det handlar ju om att ge och ta.

I dag tackade hon mig för att jag ställde upp och sa att hon blev så glad att jag fixade dagen utan henne.Vilket för mig var en självklarhet.Nästa gång är det kanske jag som behöver åka.Men det var trevligt att hon tackade och blev så glad.En annan arbetskamrat tackade mig på mötet i tisdags,jag frågade häromdagen hur han mår ? eftersom han varit och tagit prover hos doktorn.

För mig var det självklar att fråga,men han var visst inte van vid detta ,så han var så tacksam över min omtanke.

Vi är väldigt dåliga över lag på att bry oss om andra.Men jag är väl en enstöring. För jag hälsar på all personal i skolan,frågar dom jag känner hur dom mår ? har någon klippt håret så uppmärksammar jag det,nya kläder som faller mig i smak är jag också noga med att berömma.Tacka för hjälp när någon ställer upp osv osv.


Snön vräker ner,jag skottade då jag kom hem,efter en kvart då vi skulle i väg för att handla var det fullt med snö igen.Jag begriper inte hur all denna snö får plats där uppe i himlen och det är ju tydligen inte slut än.

Det är nu färdig jagat med hund vilket känns jätte tråkigt.Hade sett fram i mot att få tillbringa mitt jullov i skogen med hundarna.Men jag får nog roa mig med annat under lovet.


I morgon är det fredag.Ska fixa mina naglar då och kanske hittar jag en eller annan julklapp också.Är inte riktigt klar än med julklapparna.


Jag har som jag tidigare berättat köpt skivan från programmet Så mycket bättre den skivan går varm här hemma.

Petter har gjort om texten lite i Tuff brud i en lyxförpackning


Vill ha en tuff jäkla brud som e precis som jag.

Vill ha en tuff jäkla brud för du gör mig svag

Jag e på jakt på något speciellt
Kanske en bomb på två ben som aldrig någonsin har smällt
En tuff brud i lyxförpackning, ja det är en jäkla tjej
Det är ett stycke dynamit, ingen halvdan grej
En som pallar va me mig men samtidigt vara sig
Och vi hittar på saker för vi gillar samma grej
Ok, det är som att sitta på en trumf på hand
Och när man väl trillat dit så känns det skumt ibland
Du har, sjuka attribut, charm utan slut
Ett sätt o vara på så jag slår bakut
Jag måste ha nu, ta nu se till du blir min
För en brud i lyxförpackning glider under mitt skinn

 

Underbar låt   


Ha en bra kväll

Kram

Carina


  

Av Carina - 15 december 2010 19:00

Ringde till min vårdcentral i dag för att få prata med min husläkare-Enez.Han ringde upp mig efter ca 1 timme och jag berättade kort om mitt bemötande av Doktor Björn i går.Han bad mig komma till honom på besök för att prata om det inträffade.Har nu varit hos Enez och han bemöter mig med respekt,blev väldigt förvånad över hur oprofessionell denna Björn var.Han skrev upp namnet och ska nu kolla upp denna läkare.Bad så mycket om ursäkt och ska skicka en ny remiss till sabbatsberg. Du är en kvinna med höga krav,du vill träna och hålla dig snygg,detta ska mötas med respekt.Det är inte många kvinnor som har så höga krav på sig själv som du har.Du är duktig  sa han till mig.Jag blev så glad  

Nej sitta i soffan och mumsa i sig onyttigheter är väl inte min melodi.Ja i alla fall inte sju dagar i veckan.

Höga krav på mig själv har jag verkligen det ? 

Jag vill träna 3 gånger i veckan.Ha snygga naglar var tredje vecka,färgar håret var åttonde vecka,tycker om att köpa kläder till mig själv. Det stämmer nog att jag har höga krav på mig själv.Men för mig är det viktigt att få se bra ut för då mår jag bra   


Dagarna rusar i väg och nu är det bara 5 arbetsdagar kvar.Känner att jag behöver vara ledig nu.Skulle behöva vara ensam i en stuga på landet.Kyllskåpet full med mat,en öppen spis att elda i,ingen dator och ingen mobil.Helt avstängd i från all kommunikation med omvärlden.Det är mycket som snurrar i mitt huvud.

Undrar om jag ska önska mig ett nytt i julklapp?   


Ha en god kväll

Kram

Carina
Det är med fotboll som med sex,alla rörelser går att förutse och är till antalet ganska begränsade

  

Av Carina - 14 december 2010 19:30

Haninge närsjukhus,ortoped mottagningen.Dags för återbesök hos doktor Björn W.....Jag hade bestämt mig,jag tar en operation så att min halgux valgus blir bra.Det var en patient före mig,när hon gick ut från sitt besök så satt han och dikterade med dörren öppen så att vi alla i väntrummet fick veta vad kvinnan innan hade för besvär.Jag har ingen som helst förtroende eller respekt för denna läkare.Carina Andersson varsågod,säger Björn.Shit det är min tur,jag vill vända om och gå ut men tog mig i kragen och gick in till honom.

Han satte sig framför sin dator för att läsa sig till vad jag var där för?

-Jaha och hur tänker du nu ? säger han

-Jag har bestämt mig för operation eftersom jag har molande värk varje dag,jag är svullen under foten och min knöl på sidan har vuxit svarade jag 

-ja visst kan jag sticka kniven i dig om du vill,men det är ingen garanti att det blir bra.Sen vet du väl att det alltid är en risk med operation.Du har väl hört talas om dom som aldrig vaknat upp mer efter en operation och så berättade han om fem olika personer.Men visst kan jag sticka kniven i dig och då skär jag bort en del av din knöl,skruvar där och vrider här osv osv.

Detta kändes helt sjukt   

Jag tränar 2-3 gånger i veckan och det besvärar mig då jag får så ont.

-Måste du träna då,svarar han mig.

Vilket jävla pucko,klart att jag måste träna, jag mår ju så bra av det förutom foten då.

-Du är den första läkare som fått mig att tvivla sa jag.

Men nu har jag bestämt mig jag struntar i operation,svarade jag

-Du kan ju ta alvedon om du har ont .Men om du vill kan du höra av dig om ett halvår igen,säger han

-Nej jag tror inte jag gör det.


Nu har jag hittat en läkare som är specialist på just fötter,ska ringa dit i morgon och säger han också att många blir missnöjda efter operationen så får jag helt enkelt halta vidare i livet och gå med värk.Det finns ju dom som har det värre än mig.


Mikrofonkåt-älskar den låten.I bland är jag så klantig,är nog musik kåt helt enkelt,jag sjöng i alla fall på den låten och då frågar en elev mig

-VA Carina Mikrofonkåt,gillar du den låten? Vad menas med att vara kåt ?


Ja så var jag ju tvungen att förklara det,i bland är det bättre att vara tyst och sjunga endast i duschen så slipper man förklara sig då texterna inte är riktigt rumsrena.


Nu ska jag i väg och träna 

  

Ha en bra kväll

Kram

CarinaDet finns dagar som är som trappor,

man måste välja om man ska gå upp eller ner

Av Carina - 13 december 2010 21:45

Lucia morgon.Jag åt frukost med tända ljus,ville få fram lucia stämningen. Var tidigt på jobbet,redan 7:10.Inte en lucia såg jag till då jag åkte till jobbet.

Det var frivilligt för våra elever att komma och titta på skolans lucia tåg.

Eleverna börjar vid halv nio.Vid kvart i åtta kom den första eleven och strax innan åtta fick vi ett samtal - Lucia tåget inställt pga sjukdom. 

Men vad tusan det går ju inte, är det lucia ska det väl vara lucia tåg.

Det var eleverna som skulle lussa, men pga att musik läraren var sjuk så ställdes allt in.Vilken flopp

Jag tyckte så synd om eleverna som tränat inför detta. Vi fick trösta oss med varsin lussebulle.

Hela denna dag har varit motig.

Trött och trögt på jobbet.

Kaffet smakade inget gott,personalmöten som kändes tunga,och jobbigt även privat.

Denna lucia hade för mig kunnat varit ogjord. 


Nu ska jag lägga mig och hoppas att morgondagen blir betydligt bättre,för denna dag vill jag inte ha i repris.


Sov gott

Kram

Carina

Av Carina - 12 december 2010 19:30

Kent hade med sig sin dator och så här satt jag och bloggade. 

Kent roade sig med att titta på tv då jag bloggade.Tur jag har en snäll man som låter mig sitta vid datorn utan att knorra.Det är ju din bästa vän säger han   


 

Strax efter åtta var det dags att gå ut på stan.


 

Vi gick ner till den nedre delen av Avenyn,där hade dom Göteborgs Hjulet som vi åkte.Det var mycket vacker utsikt.

       

Jag ser skit sur ut,men var faktiskt bara trött      

Vid halv elva åt vi middag,det var svårt att hitta en restaurang då det var fullsatt på många stället.Mätta och belåtna gick vi tillbaks till hoteller och somnade så fort vi la huvudet på kudden.Vi var jätte trötta.

  

I dag söndag har vi mest suttit i bilen känns det som.Stannade till några gånger på vägen hem för toabesök,tankning av bil samt intag av mat som blev vid Brahehus.Tycker det är så fint där

  

Det har varit en intensiv men trevlig helg.Tycker verkligen om att få bo på hotell,äta och dricka gott, ja leva som en prinsessa   


Många steg har vi gått och hur mycket pengar vi gjort av med,

törs jag inte tänka på   


Nu har jag gått igenom påsarna och i morgon ska jag börja slå in det vi köpt i paket.I morgon är det lucia och jag ska titta på skolans lucia tåg.


Kram

Carina

   

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Carina´s Blogg med Blogkeen
Följ Carina´s Blogg med Bloglovin'

Vädret


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se