Carina´s Blogg

Alla inlägg under december 2010

Av Carina - 4 december 2010 16:15

Lördagen har jag tillbringat i Nykvarn.Var där strax innan klockan åtta. Jag känner mig som en riktigt dålig bilförare,eller kärring bakom ratten då jag inte kommer fram med min bil.Sist jag var i Nykvarn på jakt gled bilen bakåt då jag gasade för fullt.I dag stod bilen still,men däcken spann och jag gav upp efter halva backen.Tomas tog sig en titt på mina däck och tyckte dom var en ren katastrof.Hur kan Kenta sätta dit dessa däck,är han inte rädd om sin fru? Frågade Tomas mig.Ja inte vet jag,själv kan jag inte byta däck på bilen så när Kent fixade det åt mig den 22 oktober blev jag bara tacksam att detta ordnades.Litade på att han tyckte däcken var kapabla att sätta på bilen.Jag kan ju knappast kört bort varenda dubb på 6 veckor. Jaja nu är det som det är.

  

-10 grader och älg jakt med Arn startade vi denna morgon.Fyra älgar såg vi i skogen och Arn skötte sig bra då han jagade dem,tyvärr passerade inte älgarna någon skytt.

       

När dom andra vid tolv åkte till jaktkojan för att grilla korv, åkte Tomas och jag till Linas däck i Södertälje för att sätta dit NYA vinterdäck med dubb på.

Det tog knappt tio minuter för killarna att fixa detta,vilka proffs.

Ett STORT TACK till dig-Tomas som så snabbt kunde åtgärda detta åt mig.

Du är en riktig gentleman du     

´

När vi var tillbaks till Nykvarn var det dags för taxjakt. Diza fick upp tre rådjur, men även dessa fick springa vidare i skogen.Diza såg ut som en IS-boll och jag måste tyvärr inse att taxjakten nu är över,om inte snön försvinner,sjunker undan.

  

Vid tjugo över två åkte jag hem.Vilken skillnad det var med nya däck.Kände mig riktigt stadig på vägen och vågade till och med köra om andra bilar.Så från kärring till en rallybrud tack vare nya vinter däck.


Nu är det dags att laga middag och i kväll är det sista programmet av mitt favorit program-Så mycket bättre,det måste jag se.Ha nu en skön och mysig lördagskväll


Kram

Carina

Av Carina - 3 december 2010 22:30

Snart är det slut på denna fredags kväll.Middagen blev underbart god och jag kan avslöja att det var Kent som stod vid grytorna.


Efter hundpromenad tyckte Kent att vi skulle spela Wii.Det blev bowling och jag vann alla tre matcher.Mitt person bästa blev 204 poäng   

Vi provade även på boxning och tennis,men där var jag inte lika bra.

Oj vad jag skrattade,har ni inte spelat wii så gör det för det är jätte roligt   


Har tittat på idol och ätit rökta räkor,det är så gott tycker jag.Nu väntar jag på utröstningen av idol.Har ingen direkt favorit.Jay sjöng en Elvis låt helt fantastiskt,tyvärr gillade jag inte hårdroclslåten. Minnah var grym på alla låtar och Olle var också väldigt bra.


I morgon ska  jag och taxflickorna till Nykvarn för att se om det går att jaga. Vilket jag hoppas det gör,vore fruktansvärt tråkigt om jakten redan är över pga all snö.


Sov gott

Carina


  

Av Carina - 3 december 2010 15:45

Då har jag avverkat ytterligare en arbets vecka.Det går med en rasande fart nu,och om 21 dagar kommer tomten.Ja inte till oss men förhoppningsvis till alla små barn som fortfarande tror på tomten.

Mina döttrar har frågat mig vad jag önskar mig i julklapp? Svår fråga måste jag säga,eftersom jag inte riktigt vet.Jag blir så oerhört glad för allt jag får,det är ju faktiskt tanken som räknas.

När jag var liten satt jag och skrev långa önske listor.Jag har lite grann i mot detta med önskelistor.Jag köper det jag tycker att personen i frågan ska få och vill den inte ha sin julklapp så går det ju alltid att byta eller så ger man presentkort så kan dom köpa det dom själva vill ha.

Nästa fredag åker Kent & jag till Ullared,förhoppningsvis hittar vi några julklappar där.


Jag undrar hur mycket snö det finns där uppe.Lagret verkar vara stort även i år. Tydligen så tömdes inte allt förra året,vilket jag trodde.

Nu är det nästan varmt ute -3 grader.Rätt skönt tycker jag.

Vi hade en lektion ute i dag,då vi filmade.Snön vräkte ner och vi såg alla ut som vandrande snögubbar   

  

I en av buskarna satt två fåglar,undrar om det var ett kärleks par? 


  


Skottade snö,dammsög,plockade ner ren tvätt  samt startade en maskin tvätt då jag kom hem. Nu ska det lagas middag,hundarna ska få mat och rastas sen blir det mys i soffan och rökta räkor.


Önskar er alla en trevlig och mysig fredags kväll

Karm

Carina

  



Av Carina - 2 december 2010 20:30

Vilken temperatur skillnad vi haft i dag. -17 vid sju imorse och vid sju i kväll hade vi -4 och regn.Det är så vackert med denna frost på grenarna,ett riktigt vinterland har vi fått.


Utanför vår skola har vi små statyer som jag tycker är så fina

  


  

Jag älskar att gå i kjol och klänning,

men inte så här års,då fryser jag bara av tanken


  

Solen kämpar för fullt för att komma igenom molnen,men det ser tungt ut.


I dag hade vi socialutbildning på schemat.En av eleverna och jag lagade lunch tillsammans.Det blev kyckling gryta med ris och sallad.Väldigt gott    Efter lunch var det dags för pepparkaksbakning   Tänk om man kunde spara pepparkaksdoften på burk, då hade jag garanterat gjort det för den doften är ljuvlig tycker jag.


På komunens hemsida så hade dom en tävling eller utlottning kanske jag ska säga att det var.Biljett till Årets pedagoger 2010 den 9/12 19:30 Jag chansade och mailade in mina uppgifter, och idag fick jag veta att jag vunnit en biljett.   Tävlingsmänniska som jag är.Men nu vet jag inte om jag vill gå för hur kul är det att gå ensa? ja ensam blir jag ju inte direkt, för där lär det ju vara fullsatt, men vem ska jag sitta och äta och skåla med ???   Det är drink,lättare förtäring och underhållning som bjuds denna kväll i samband med prisutdelning till årets pedagoger.

Jag får se hur jag gör,kanske ger jag den till någon annan på skolan? Synd att biljetten endast är till för en person,annars hade jag kunnat tagit med mig någon.

Men jag vann i alla fall och det är viktigt för mig   


Kram till er alla

Carina


Arbeta som om du skulle leva för evigt.Älska som om du skulle dö i dag

  



Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards