Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Inget ont som inte har något gott med sig

Av Carina - 26 februari 2011 21:30

Inget ont som inte har något gott med sig heter det ju,och det stämde verkligen in i morse.Vaknade 04:20 av en fruktansvärd migrän.  Trodde huvudet skulle gå i två delar,en fruktansvärd smärta.

Men va fan klockan skulle ringa vid  04:00.Tog mig en titt på klockan och fick då se att jag missat att ändra tiden från 05:30 till 04:00   

Där av inget ont som inte har något gott med sig.För hade jag inte haft denna hemska migrän hade jag vaknat vid 05:30. 

Tog min migrän spray och en tablett,efter 45 minuter var det fortfarande samma smärta,hur ska jag klara av en parning då huvudet snart går i två delar.Tog en ny omgång spray och tack och lov släppte migränen.

Vid elva tiden var vi framme i Helsingborg.Där fanns inte en gnutta snö,solen sken och det var + 5 grader.Man fick ju vårkänslor   

Jag är ju ingen älskare utav vintern och snön så jag insåg att jag helt enkelt bor på fel plats.Man skulle kunna tro att Stockholm ligger i norrland efter ett besök i skåne.

Leonard och Marie som äger Zumo bor så fantastiskt underbart fint.

STOR tomt som var inhägnad,stora fina hundgårdar med ingång till varsin box med värme. Ett stall med hästar.Marie är liksom jag en häst och hund tjej.

Gud vad jag vill flytta nu.Bor på helt fel plats.Undrar om det är svårt att få jobb i Skåne?


Zumo


Vi fikade,åt lunch och parade på tre timmar.Leonard och Marie var riktigt trevliga och så även deras underbart goa son Ville på 8 månader. En riktigt fin kärleksfamilj som snart ska få tillökning med ytterliggare ett barn.


 

Kent med Jasny Zumo och husse Leonard.Dags för första hälsningen. 


  

Jag undrar vad Zumo viskar i Jasnys öra  


      

Först var det bus  


  

Sen blev det kärlek

Dom var riktigt rara med varandra


   

Så här nöjd var Zumo efter sin parning


   

Och trött blev han också,

typiskt män att bara vända häcken till så fort dom fått sitt     


Tack så hjärtligt Leonard och Marie för er gästfrihet och varma mottagande av oss i dag   


Efter 116 mil ,tio timmar i bilen är vi nu hemma och ska vänta 63 dygn.

Förhoppningsvis blir det ett gäng kopov valpar här hemma då.


Jag kan inte riktigt släppa "believe me" kvinnans agerande i går.

Ska nu berätta här vad som fick detta as så jävla arg på mig.

Vi jobbar båda som arbetslags ledare.Jag för arbetslag 1 och hon för 2

Jag börjar 7:30 varje dag och "believe me" ska börja 8:00 men kommer 8:30

I hennes arbetslag fattas det nästan jämt folk pga sjukdom.Eftersom jag är på jobbet först så ser jag till att lösa personalsitiationen varje morgon.Så hon behöver inte göra något åt personalsituationen.Vecka 10 ska jag in och vicka i en annan klass där eleverna börjar redan kl 8:00 ( i min klass börjar dom 8:30)

Våran rektor mailade ut till all personal hur situationen ser ut vecka 10 och skrev då att jag och "believe me" ska tillsammans ta hand om personalsituationen vid övrig sjukfrånvaro den veckan.

Jag svarade då följande - Eftersom jag ska vicka i en annan klass där jag knappt känner eleverna så vill jag fokusera mig på dom och kan ej springa runt i övriga klasser för att kolla hur det går vid personalbrist.Så jag avsäger mig detta ansvar denna vecka och undrar om inte "believe me" kan börja klockan 8:00 den veckan samt ta hand om sjukanmälan själv?

 

Det skulle jag aldrig skriva enligt "believe me" så arbetsvägrar jag vecka 10 om jag inte tar hand om sjukanmälan.Sen har du ingenting med mina arbetstider att göra.DU ÄR INTE MIN CHEF!!!! skrek hon åt mig   

Nej och det är jag väldigt tacksam över att jag inte är svarade jag.Jag tänker inte ta denna diskution med dig här utan det gör vi då Ingrid (Rektorn) är med.

Då vi sitter hos henne säger hon helt annat.Det hon blev arg på var att jag i mitt mail skrev som jag gjorde så att ALL personal kunde läsa det i vår särskola.

Mitt svar var då-Ingrid mailade information till oss alla och eftersom jag inte kan ta hand om sjukfrånvaron då jag vickar i en annan klass så ville jag informera alla det eftersom dom ringer mig då dom är sjuka.Då är det ju bättre att dom kontaktar dig direkt.

 

Mötet slutade med att hon får börja 8:00 och ta hand om sjukanmälan själv den veckan.

Så jag gick segrande i från detta möte   

 

Denna bittra överklass kvinna är singel och vet ni vad jag tror,jo hon behöver nog en karl mellan sina ben så att hon blir lite trevlig.Sex är ju väldigt bra för humöret.

Men frågan är om hon någonsin kan bli trevlig,denna bitter fitta   

 

Så nu har jag har jag spytt galla över denna kvinna

 

Kvällens melodifestival hade bättre deltagare denna lördag än vad det var förra lördagen.Men jag hoppas Sanna Nielsen tar hem slut segern och representerar Sverige.

 

Kram

Carina

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards