Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Jag måste klara det i en månad....

Av Carina - 28 februari 2011 22:00

Sportlov för eleverna men inte för oss pedagoger.

Hade bokat in ett studiebesök på Balingsnässkolan i dag,vi får elever i från den skolan och då är det ju intressant att få se hur dom har det innan dom kommer till oss. Jag har flera gånger åkt förbi denna skola som jag alltid tyckt varit så STOR. Men när jag väl kom dit var den inte alls så stor.Det var en fin skola och jag fick mycket inspiration med mig som jag framförde till dom andra.Det var Anders och jag som besökte skolan.Vi passade på att äta lunch där och blev även bjudna på kaffe och bulle.

Att läsa andras bloggar är rätt kul tycker jag och jag har några favorit bloggar som jag läser.Bland annat Anncis.Hon skrev i dag att hon ska ha en sockerfi månad i mars med undantag för semeldagen.Jag blev inspirerad till att även jag ta en sockerfri månad.Klarade det i en och enhalv månad 2009.

När jag berättade detta för Kent så sa han du kommer aldrig att klara det. Jo men minns du inte att jag fixade det då jag började min bantning i november 2009 ?

Då svarade han-ja hur grinig var du inte då?

Va var jag   ???Det har jag inget minne av att jag var.

Frågan är nu om jag Skogås största godis gris kan klara av en månad utan socker?

Inget godis,inget fikabröd och inga smarriga efterrätter.

Men eftersom Kent säger att jag INTE kommer att klara det så ska jag bevisa honom motsattsen.Så nu får ni stötta mig    


När jag på jobbet i dag berättade att jag i lördags var ner till Helsingborg över dagen så blev dom som fågelholkar och sa, Att du bara orkar fara runt så som du gör Carina? Ja det undrar jag med.

På fredag är det dags att åka till Östersund.Mannen som äger den hanen mailade mig att han åker ner till Stockholm på torsdag-lördag,men att frun var hemma och skulle ta i mot oss.Jag skickade ett svar på detta och frågade om han kunde ta med sig hanen ner till Stockholm så kunde vi ta honom och ordna med parningen. Men det gick tyvärr inte,han hade själv haft dom tankarna.

Det är 54 mil dit och det tar ca 6 timmar och 45 minuter att åka.Sån himla otur att hanen inte kunde åka med ner.


I morgon är det tisdag och då ska Anders och jag göra Ikea.Har en LÅNG lista på det vi ska handla så det lär väl bli några timmar där.

Min underbart fina jobbarkompis liggerr på sjukhus och ska i morgon göra en operation i huvudet.Vi sa hejdå i fredags och kramade om varandra,det var med gråten i halsen som vi skildes åt.Jag blir så lätt rörd.

Har haft sms kontakt med henne i dag och hon känner sig orolig,liten och rädd.Skulle vilja åka upp till henne,ge henne en kram och hålla handen.

Lycka till nu vännen och jag lovar dig att allt kommer att gå bra  

  


Kram

Carina


 
 
Annci

Annci

1 mars 2011 06:47

Klart du fixar det!!! Du verkar ha gott om jävlaranamma i dig, bara att plocka från. Och som sagt, vi peppar varann!! Nu kör vi! Kram!!!!

http://www.hultstrom.nu

Carina

1 mars 2011 08:51

Ja Annci nu kör vi och vi SKA fixa det :-)
Kramiz

 
Ingen bild

roger

1 mars 2011 17:13

he he ..

men eftersom kent säger att jag inte kommer att klara det så måste jag bevisa honom motsattsen.. ha ha .. stackarn .

tror han ångar sina ord . eller kommer iaf .

men lycka till / ida å roger

Carina

1 mars 2011 21:01

Haha du e rolig du Roger :-)
Ja du han ska få ångra sina ord var så säker.

KRIZ på er

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards