Carina´s Blogg

Alla inlägg under mars 2011

Av Carina - 15 mars 2011 21:45

"De flesta människor lever som sömngångare,kluvna mellan önskan och fruktan att vakna"


Underbart med soliga dagar.Jag blir så lycklig av solen.

En elev hade köpt sig nya solglasögon "pilot" i går och i dag sa han,undrar om jag kan få tjejer lättare nu då jag har dessa glasögon? och vet du vad som är bra med solglasögon? jo man kan titta på tjejer utan att dom ser det   sa han till mig.

Så nu ska jag lära honom låten-"bakom mina solglasögon,kan jag va mig själv..."


Vi var in till Operan för att titta på Altro Canto.En balett uppvisning.

Mycket tjusigt,oj vad viga dom var, men förbaskat trist.Höll nästan på att somna.Jag trodde det endast var opera föreställningar dom hade där.


Det blev träning i kväll på Friskis & Svettis.Otroligt skönt,men jag hade nog druckit för dåligt med vatten under dagen.Viktigt att dricka ordentligt då man ska träna.Man lär sig på sina misstag.


Kram

Carina





Av Carina - 14 mars 2011 22:00

Ny vecka med nya möjligheter.Det har börjat bra och jag ska se till att veckan fortsätter i samma tema = BRA VECKA


Dag 14 utan socker.Går över förväntan och jag känner mig så duktig   


Det vart en lång dag,först jobb sedan en kurs om Sociala berättelser,seriesamtal och andra visuella arbetsmetoder med Birgitta Andersson. Mycket bra och intressant,skulle gärna låna med mig henne till vår skola.


När jag kom hem låg en lapp i brevlådan,vår förening varnar för flertalet inbrott i garagen.FAN vad jag hatar folk som inte kan hålla fingrarna i styr.Ska jag behöva sova i garaget i natt för att vakta min bil ja det är nog lika bra för jag är rädd om min bil.


Att få arbeta med elever på särskola är det BÄSTA jobb jag haft,vilket ni hört mig säga fler gånger.Jag älskar även programmet KÖPING och nu på tv3 är det en ny serie Världesn Bästa Hotell.Med ungdomar som arbetar/praktiserar där.En kille är i köket och lagar mat,tjejen ber honom att skynda sig med såsen och han säger då nej jag gör dett efter mitt huvud.Ja så är det, man ska inte stressa dessa ungdomar,det blir liksom tvärt om effekt.

Killen i receptionen försöker prata engelska och det låter ju bara för underbart,varför finns det inga Svenskar på hotellet för? undrar han.

Sen har vi tjejen som städar toan och är dö kär i sin pojkvän och blir överlycklig då hon efter mycket övning lär sig vika toapappret.

Saker som är så enkla för oss är svårt för andra och när dom lyckas så är det så underbar glädje man ser hos dem.Vilket gör mig så lycklig. 

Vilken tur att ni finns ni gör mina dagar   


Kram

Carina

  

Av Carina - 13 mars 2011 21:00

Då försöker jag EN GÅNG TILL.

Skrev nyss ett inlägg men det gick ej att spara.Inte min dag i dag,allt går liksom åt helvetet känns det som   

Missförstånd då jag bara menar väl osv osv.Nej nu hoppas jag att det inte blir fler motgångar i dag.För det klarar inte jag av.


Blev inte så mycket sömn i natt.Kom hem vid två och var då jätte hungrig,men för lat för att göra mig något att äta.Hade då svårt att sova då magen skrek på MAT.

Åt frukost vid halv nio,sen blev det hundpromenad.Laddade en maskin tvätt och satte mig vid datorn för att lägga ut lite bilder på FB och uppdatera min blogg.

Skulle läsa mina två böcker men satt i telefon en stund med en god vän.

Var ensam hemma och hade bestämt mig för att bara läsa,men så fort jag rör böckerna så får jag magknip.Så jävla tråkigt att läsa.Det går liksom inte in någonting i mitt huvud.Jag känner mig så jävla korkad.

Satt i några timmar och pinade mig.Sen var det dags att börja med middagen.

Plommon och äppelfylld fläskkarre med potatis och en sås på putjolök, äpple och plommon.Detta var Linas sista middag för denna vecka.Nästa vecka måste jag själv hitta på vad det blir till middag.Det är så skönt med Lina veckorna tycker jag.Blir lätt att man ja rättare sagt vi äter samma middag varje vecka med något undantag.


Var till Friskis & Svettis och tränade styrka.Vi var 45 glada motionärer som tog oss dit i dag.Skönt att få röra på sig och rensa skallen.


I morgon ska jag gå på en föreläsning om Sociala berättelser och serisamtal.Det är en arbetsmetod man använder sig av för att förklara för elever med autism.Ska bli intressant att få lära sig detta och att sedan få använda det på jobbet.


Ha nu en bra söndagskväll.

Kram

Carina


Av Carina - 13 mars 2011 12:00

Leva Livet.En underbar show som jag gärna ser om igen,fartfylld och sångvänlig show. Tror bestämt att jag kunde varenda låt   


I går var det äntligen dags för tjej kvällen-Leva livet.Träffades först hemma hos Eva som bjöd på god middag och vin

  

Lena Jag och Eva = tre party sugna damer


     

Caruttan är i farten


        

Efter showen åkte vi till Golden Hits och dansade till slager

Snälla Anders kom och hämtade oss.


Det var en toppen trevlig kväll


Kram

Carina


  

Av Carina - 11 mars 2011 18:30

Låt mig höra kärlekenstunga,säg att du älskar mig.

Älskar den låten och går verkligen i gång på den  Har satt på repeat knappen så den går om och om och om igen   

Gabriella har stängt in sig på sitt rum.Isabella jobbar och Kent är på båt mässan. 

Det är tur att jag ska ut och röra på påkarna i morgon för nu riktigt spritter det i kroppen.Det blir först middag hos fina Eva.Var länge sedan jag träffade henne. Sen åker vi = Eva,Lena och jag in till China teatern för att se showen - Leva Livet

Efter det ska vi ut och Leva Livet som 40+ bara kan göra   Troligtvis blir det Golden Hits,Lena och jag vill dit och skaka rumpa.

Gabriella har valt dom kläder jag ska ha på mig i morgon,bilder kommer troligtvis på söndag. 


Ha en mysig fredags kväll

Kram

Carina

Av Carina - 11 mars 2011 13:09

Solen skiner,der är fredag och jag slutar jobbet om 50 minuter.Känns helt fantastiskt skönt.

Har bakat semlor med en elev i dag,som dom mumsade i sig efter lunch,men inte jag.Fast visst tusan skulle det vara gott   

  

Sista dagen i F-klassen.Nästa vecka ska jag tillbaks till min klass igen.Kommer att sakna eleverna och fina goa Sara.Tog kort på henne i dag,en riktigt tuff brud.

    


Efter jobbet ska jag åka till Farsta för att lämna in mitt armband som gick sönder i natt.Har även några ringar som ska lagas.Tvättar nog bilen innan jag åker hem, om inte kön är alltför lång.Gillar inte att vänta nämligen.


Det blir ingen blind date med Annci i kväll.Vi har bokat en annan fredag.

Så i kväll blir det mys i soffan


Kram

Carina

Av Carina - 10 mars 2011 20:30

Skönt att veckan börjar lida mot sitt slut.Det har varit väldigt roligt att få arbeta i en annan klass denna vecka.En elev har en personlig assistent med sig till skolan.Sara heter hon,vilken trevlig tjej   som passar bra in i sin yrkesroll.

Vi pratar om ALLT och då menar jag ALLT.Så fort vi får en ensam stund så tisslar vi och tasslar en massa tjej snack.Som värsta fjortisarna   Supermysig tjej som jag har väldigt roligt i hop med,och som jag säkert aldrig skulle fått någon kontakt med om det inte vore för jobbets skull.Jag dömmer inte folk efter hur dom ser ut,detta är en rockbrud och jag är ju en slager nörd,men jag brukar inte umgås med tjejer som är percade och tatuerad.

Sara ska fråga rektorn om dom inte kan få köpa in mig till deras klass,låter som ett bra förslag tycker jag,måste bara betyda att dom är nöjda med mig.Har fått väldigt bra kontakt med eleverna och samarbetet med personalen fungerar strålande.


När arbetsdagen var slut och jag skulle gå hem vräkte snön ner,kändes nästan som julafton.Fy fan vad less jag är på snön nu.

Maarten var snäll och körde mig hem.


Dill och citronpanerad spättafilé med potatis,sallad och rödlöksyoghurt. Ja det var Linas middag till oss i dag,väldigt gott och friskt.Kan varmt rekomendera det.


Tobias ringde mig härom dagen,mamma hur gör man korvstroganoff ?

En kväll då jag ringde sa han,nu kan jag inte prata längre för jag ska ner till tvättstugan    Det är så kul att han fixar detta med eget boende.I går var han och Kent till Ikea för att köpa lite hyllor som dom sedan satte upp.

I nästa vecka ska Kent och Gabriella dit igen,hon har ännu inte sett vart han bor.


Nils ringde mig i kväll,han har två hundar från min uppfödning.Axa och hennes dotter Barilla.Jag blir så glad då dom ringer och berättar att dom är så nöjda med sina hundar och att hundarna mår bra.


Kram

Carina


Av Carina - 10 mars 2011 07:27

Svårt att vara mamma i bland.

Mina barn är det BÄSTA jag har och är väldigt rädd om dem.

I går skickade Isabella ett sms, söker jobb på Rhodos nu.

Ja men det låter ju jätte kul tycker jag.Sen ber hon mig ringa och säger då,jag har fått jobbpå Rhodos.

Då kommer ju alla mina frågor.Vad är detta för jobb?får du papper på jobbet? är det seriöst ? vart ska du bo ? vem betalar flyget ner ? osv osv.

Man vill ju inte att hon ska bli lurad,samtidigt som detta är en kul grej att få vara med om innan man skaffar familj.

Men då är jag så negativ och sur.Fast det är jag ju inte,det är en oro jag känner och vill henne bara det bästa.

Nu tänker jag inte sätta stop för hennes drömmar,men jag tänker inte sponsra den heller.

Vill hon åka till Rhodos får hon spara i hop flygbiljett och fickpengar själv.

När resan ner till Rhodos blir av vet hon inte.

Men hon ska inte med mig och Gabriella till Malta i alla fall,har hon sagt.

Då undrar Gabriella om hennes pojkvän kan åka med.Först tänkte jag Nej han får inte åka med, sen sa jag, får jag tänka på det.Men Nej jag åker själv med Gabriella.Kan vara riktigt mysigt att få åka ensam med ett barn och bara få rå om det i en vecka.


Kram

Carina



Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards