Carina´s Blogg

Alla inlägg under maj 2011

Av Carina - 23 maj 2011 12:02


Blir det flygkaos nu?

Vulkanen Grimsvötns utbrott kan bli större än Eyafjallajökull förra året. Då drabbades Europa och USA av flygkos och djur och människor på Island tvingades att hålla sig inomhus.


Undrar om vår resa till Malta blir inställd nu pga askmolnen?

Jag hoppas verkligen att askan hinner lägga sig.


Kram från en bekymrad

Carina

Av Carina - 22 maj 2011 20:15

Har Veckohandlat på Ica Maxi.Monterat i hop Paviljongen som jag köpte i torsdags till altanen.Vi var inte riktigt överens om hur den skulle vara,Kent & jag.

 

Bilden är från Jysk hemsida


Åt lunch sedan i väg för att handla blommor och titta efter nya utemöbler till den nya paviljongen.Hem och plantera blommor,men det räckte inte så vi fick åka i väg igen  och handla mer blommor som jag nu har planterat.Många blommor blir det att vattna i sommar   Men jag kan ju inte låta bli att ha mycket blommor, det är som ett gift,vill bara ha mer och mer och mer.Men nu får det nog räcka. Trotts 6 säckar med 50 L jord = 300l så räckte inte jorden till sista blomman,så det blir till att handla mer i mogon.


Mina små söta valpar har nu fått upp sina ögon och dom är ju så rara då tycker jag.

    Dom har inte fått sina namn än,det lär nog ta några veckor till innan jag bestämt mig för vem som ska heta vad.


Hade tänkt städa i dag men då jag varit ute hela dagen och haft fullt upp med det så får jag ta och städa i mogon.Tyvärr har jag ingen självgående dammsugare, mopptorkare eller dammare hos mig.Och Inga lyser som vanligt med sin frånvaro.


Ha en bra söndags kväll

Kram

Carina


Av Carina - 21 maj 2011 22:15

Kuckeli ku klockan är 04:15 och det är lördag.Ja uppe före tuppen var jag i dag.

Åt min frukost,på med maskaran,rasta hundar och i väg till Boda för att vara med grabbarna när dom tränar sina hundar på viltsvin,lydnad och skytte.

En mycket trevlig och lärorik dag.

  Jasný sjöng ut bra då hon fick tag på vildsvinen

 


Fika med goda smörgåsar.Kalops och fika med chokladkaka till lunch.Kaffe och bulle till eftermiddags fika.Mycket gott och generöst.

Toppan bra gjort Lars   

 


Denna hund= Disa var med som störning under lydnaden.En mycket charmig tjej som var så kelig.Fick doft av sork och då såg det ut så här

  


Till er som gillar vildsvins jakt och behöver träna er hund rekommenderar jag er att åka till  Mamima Jakt


Efter en mycket trevlig dag,grillning på kvälls kvisten, så återstår nu duschen och en god sömn.För nu är jag trött   


Kram

Carina

Av Carina - 20 maj 2011 21:02

Vet inte om jag ska Skratta eller gråta ???

Var i dag på möte hos rektorn inför höst terminen 2011.Fick då veta hennes tankar kring hur vi personal ska fördelas i respektive klass.Kan säga att jag blev väldigt förvånad över hennes tanke sätt och kan villigt erkänna att jag inte var nöjd med hennes förslag   Men det sker ju ständigt förändringar inom skolan och det heter ju "Inget ont som inte ha något gott med sig"


Det blev en lugn eftermiddag då jag slutat jobbet.Kent och jag åkte in till stan för han behövde uträtta några ärenden.Det blev även ett besök på retaurangen Michelangelo i Gamla stan där vi åt en tre rätters meny.Nu är jag mätt och jätte trött.Ska snart lägga mig för det blir en tidig morgon i morgon.


Kram

Carina

Av Carina - 19 maj 2011 21:00

Det blev ett besök på kyrkogården i dag.Var på promenad med en elev och då jag visade honom vart Trångsund kyrka ligger frågade han mig om vi inte kunde gå in där? Han hade aldrig varit på en kyrkogård.Självklart sa jag och så gick vi dit. Det hade nyligen varit en begravning för det låg många vackra blommor utanför kyrkan. Då vi kom upp till gravstenarna så ville han att vi skulle läsa vad som stod på dessa fina stenar.En klump i magen fick jag då jag såg hur många barn och ungdomar som låg begravda på denna kyrkogård.Fy så orättvis livet är.


Hade tänkt åka ner till Tungelsta efter middagen för att köpa mera blommor,men Kent ville ha med mig till skjutbanan i Sorunda,motvilligt åkte jag med ner.Kent hade tagit med sig våra bössor.Man kunde i dag skjuta upp för Bjön passet.

Klart du ska skjuta på det sa Dennis.Men jag kan ju inte skjuta.Men du måste öva och så länge du bara sitter så övar du ju inte.Ta dig en funderare så gör du som du vill.Ok Dennis,jag tänker ett tag till svarade jag.

Tre män och en kvinna sköt innan och blev inte godkända.Ja ja jag skjuter väl då sa jag och gick fram med tunga steg och fjärilar i magen.

4 skott skulle avlossas på 80 meter inom 40 sekunder på sidofigur.4 skott skulle avlossas på 40 meter inom 40 sekunder på sidofigur.2 skott på 20 meter,andra skottet skall avlossas inom 4 sekunder på frontfigur.

  Shit detta klarar jag aldrig,men får ta det som en övning och vet ni vad ALLA 8 SKOTT SATT INOM 5:ans  TRÄFFOMRÅDE   och jag fixade detta BJÖRN PASS   

Det stod en man utanför som sa-Jag ser på ditt leende att det gick bra. 

Jag var riktigt stolt och mäkta nöjd.


Kram

Carina

Av Carina - 18 maj 2011 21:45

Dagarna bara rusar i väg och jag hinner knappt med någonting.


I går tisdag var vi upp till Sala för att göra om parningen med Diza.Vill vara riktigt säker på att det blir valpar.Och blir det inga valpar efter den hängningen i går som varade i 1 timme och 10 minuter.Då är det något som är fel,jösses vad han sögs fast.Vi blev nästan oroliga i fall han hade fastnat  Tyckte riktigt synd om Diza som tycktes ledsna efter en halvtimme.


Jag har sagt det förut och jag säger det igen.Tur man inte är hund.Fy så jobbigt att ha mannen hängande kvar där bak då allt liksom är klart.


Vi kom hem vid 22:30 tiden så det blev till att fixa kvällsbestyren och sedan krypa ner i sängen.


I dag åkte Anna och jag till växthusen i Tungelsta.Jag blev lite besviken på utbudet, tycker att dom har haft så mycket mer blommer tidigare år.Men jag handlade blommor för nästan 600:- sen stannade jag på ett annat ställe och handlade för 300:- och då har jag ungefär hälften kvar av blommor att handla.

Älskar blommor och tycker så mycket om att ha fint omkring mig med mycket blommor.

Efter middagen var Kent och jag i väg för att köpa blomjord.Passade samtidigt på att träffa Björn i Lissma skogen som då gått spår prov med Kenzo och blev godkänd.Sen var det hem och plantera alla blommor.Blev riktigt bra   


Kram

Carina


Av Carina - 16 maj 2011 21:30

Mitt huvud bortbytes omgående.Vilken fruktansvärd migrän jag haft i dag   

Får skylla på min mormor och mamma som delat med sig av sina hemska gener till mig.Det värsta är att även jag fört detta vidare till Gabriella,förlåt mitt hjärta.


Jag har fått en galning efter mig   Pratade med en man på kryssningen,han bor i Stortorp/Trångsund.Nämde att jag jobbar på Östra gymnasiet då han hade en son som gått där.

Nu har han gått in på skolans hemsidan och letat rätt på mitt mobilnummer och ringde mig i dag.

Jag sa till honom på kryssningen att där är min man, jag är gift och så pekade jag på Kent.Men han ger inte upp.Nu vill han träffa mig på fredag.Men jag sa att jag är gift och inte intresserad.Då skickade han ett mms med texten SAKNAR DIG !

Sen pratade han in ett meddelande på svararen-Hej snygging jaha du svarar inte,provar senare,puss puss.

Vilken läskig typ han är.Jag skickade då ett sms.

Eftersom att jag är gift och inte är intresserad bör du söka upp en annan kvinna då fick jag till svar att det tänker han inte göra min skönhet.

Ska nu spara sms+mms och fortsätter han så går jag till polisn.

Tänk om galningen står utanför mitt jobb i morgon?

Jag som lärt mina barn att inte prata med främmande män.

Så åker jag dit själv   så jävla korkat av mig.


Kram

Carina



Av Carina - 15 maj 2011 20:45

Det har varit full fart hela helgen.Känner mig helt slut,skulle behöva vara ledig i morgon men det går inte för vi har konferens på Ballingsholm hela dagen.


Ålands kryssningen

18:00 avgick Birka på väg mot Ålands hav.

Vi hade bokat smörgåsbord redan kl 18:00 lika bra att börja med maten på en gång.

När vi kommit bort till Lidingö så vänder båten om och går tillbaks till Stadsgården. Det var visst någon på båten som blivit sjuk.

En gång åkte vi två gånger till Åland,skulle man kunna säga   

10 personer var vi som åkte i vårat "lilla gäng".Flera var medbjudna men avstod pga olika omständigheter.Efter intag av mat,efterätt och vin/öl så gick vi till dansgolvet.Där höll vi i hop ett tag,sedan blev det spridda skurar.

  Roger,Tomas,Anna-Liisa, Jag ,Anders & Bertil


Hade väldigt trevligt,skrattade mycket,många danser,och många drinkar blev det. Innan det var dags att lägga mig åt jag en räksmörgås.Det var Magnus,Mia,Roger och jag som var vakna längst,det vill säga 03:40.

07:04 vaknade jag av ett SMS från Roger-Är du vaken?

Jag svarade aldrig,några minuter senare fick jag ett till med frågan -Sover tant? ska du med på SPA?

Ja tant Caina var så trött men ungdomen Roger (34 år) var desto piggare.Vid halv nio masade jag mig upp för att äta frukost.Fy så trött jag var men omöjligt att sova. Utanför vår dörr låg en man och sov som vi fick kliva över.Kent undrade om det var nattens ragg som jag lämnade utanför dörren?

Kent hade lagt sig redan vid 23 tiden.

Nej tack inget ragg för mig.Hur tusan kan man bara somna så där i en korridor ?

Efter frukost så var det dags för shopping sen åkte vi upp till plan 10 för att umgås med våra vänner.Några ville bada andra bara dricka och umgås.Tur det finns något som passar alla.

  Ander Roger Kent Mia Magnus Eva Tomas Anna-Liisa och Jag


Tack för trevligt umgänge.Vi ses på kryssningen om ett år igen.


När vi kom hem var det dags att gå ut med hundar,ge dem mat,packa upp och åka i väg till Sköndal.Vi skulle nämligen till Eva och Anders för att grilla tillsammans med Tomas,Anna-Liisa och Roger.

  Kent Tomas Anna-Liisa Jag & Roger

Väldigt gott och trevligt. Men jag var bra trött efter 3 timmars sömn så vid 22 tiden var det dags för oss att tacka och åka hem.

Kent stupade i sängen medans jag satt framför tv för att kolla in Schlagern,men gav upp innan resultatet visades.


Söndag

Skönt att få sova lite längre i dag.Vid halv tolv åkte vi till Sala för att para Diza. Kent körde och tur var väl det för när vi kom till Enköping så fick jag en sådan fruktansvärd migrän så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.Som tur var hade jag i sista stund stoppat ner mitt migrän spray i väskan innan vi åkte.

När vi kom fram till Sala hade den värsta migränen släppt.

Det var en stilig men ivrig hane.Han var så ivrig att det var lite svårt i början att få den på rätt plast om ni förstår vad jag menar.Men tillslut satt den på sin plats och efter 35 minuters hängning tackade vi för oss,betalade,skrev på avtalet och åkte hem.

Fick ett så trevligt sms och samtal då jag var i Sala.

Dennis & Chappo hade kommit på delad första plats i kretsmästerskapet i viltspår och ska nu representera sin klubb i länsmästerskapet.

Kataria & Jelsa hade varit på utställning där Jelsa fått Ck,blivit bästa tik och sedan BIM (Bäst I Motsatt kön).

Blir så glad då det går bra för dom hundar jag föder upp   


Vid halv sex kom vi hem.Då skulle hundarna ha mat,rastas,tvätten skulle hängas,ny maskin laddas och så ner till centrum för att handla middag= Sushi.

Hade tänkt åka till Ågesta för att springa,men efter dagens migrän attack så valde jag att avstå.Ska försöka att komma i väg i morgon.


Nu är det soffan och hockey,jag är ingen hockey tjej men jag hejjar ju så klart på Sveige och hoppas på guld.


Kram från en Carina som är helt slut trotts tre dagars ledighet










Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards