Carina´s Blogg

Alla inlägg under juni 2011

Av Carina - 7 juni 2011 21:42

Hotel Inter ContinentalFemstjärnigt boende på modernt förstaklasshotell!

 

 

 

Hotel InterContinental är ett modernt och komfortabelt hotell av bästa klass, beläget 150 meter från St George’s Bay i det shopping-, nöjes- och restaurangtäta området St Julian’s. Här erbjuds ett ytterst bekvämt boende i luftkonditionerade och välutrustade dubbelrum deluxe av toppklass. De stilfullt dekorerade rummen har bl.a komplett badrum, minibar, satellit-TV och balkong/terrass. Hotellet erbjuder en rad fina och förstklassiga semesterfaciliteter för en bekväm vistelse och bekymmersfri avkoppling.


På Hotel InterContinental finns bl.a fem restauranger (Dine Around gäller endast i huvudrestaurangen), pianobar, vin- och cocktailbar, stor sötvattenbassäng på en jättelik solterrass, poolbar med terrasservering, uppvärmd inomhuspool samt ett hälsocentrum med bl.a toppmodernt gym, två squashbanor, aerobicstudio, klättervägg, bastu, turkiskt bad m.m


Tvärs över gatan ligger en stor shoppinggalleria och i det absoluta närområdet är utbudet brett av restauranger, barer och dansställen. Såväl havspromenaden som restaurangterrasserna i Spinola Bay nås på bekvämt promenadavstånd. Huvudstaden Valletta (c:a 7 km) nås med taxi eller lokalbuss utanför hotellet. Med Hotel InterContinental som bas i ditt utforskande av Malta bor du utmärkt och åtnjuter högsta bekvämlighets- och servicegrad som ön har att erbjuda.


 


 


   


 

I St Julian´s  ska vi bo


Längtar

  


Kram

Carina

Av Carina - 7 juni 2011 20:00

Att ha valpar hemma är inte bara gulligt utan rätt jobbigt i bland.Som att ha småbarn på nytt.Det var ett fasligt liv på dem i natt,fyra gånger gick jag ner till dem för att försöka tysta ner dem innan dom väckt alla.

Dåligt med sömn och en klocka som ringer 05:40, jag var inte pigg då jag gick upp.


Nu så här dom sista dagarna innan sommarlovet,då solen skiner ute är det segt att jobba.Man får lägga så många lektioner som möjligt utomhus för att njuta av dagen.


I dag kom en man från Nynäshamn med fru och barnbarn för att tittade på valparna,dom ska ha en hane.Jätte mysig man måste jag säga och den valpen som hamnar hos honom kommer att få det riktigt bra.Det bor i dag en 5 årig taxhane hemma hos dom.

Nu blir nästa valp besök på lördag,det är ett par från Värmland som kommer.


Satt i helgen och "lekte" med mitt fotoprogram.

  Av denna bild gjorde jag följande


      


Lite kul att testa olika funktioner.


Kram

Carina






Av Carina - 6 juni 2011 20:45

Halv åtta klev jag upp i dag.Skulle få besök redan vid halv tio.En valpköpare från skåne,hans dotter ville komma och titta på valparna.När klockan var tio hade hon inte kommit än.Jag hatar folk som inte kan komma i tid.Varför ringer inte mäniskan för? Alla är väl utrustade med mobiltelefon.Ringde hennes pappa som inte svarade.Ut på internet och leta rätt på hans mobilnummer,som jag hittade.Ringde upp honom och detta stolpskott svarade.Har hon inte kommit så har det väl hänt något.

Nähä är det sant hade jag lust att svara.

Men jag tänker inte sitta här och vänta på henne.Hon får helt enkelt komma en annan dag,svarade jag.

Vi hade planerat att efter hennes besök åka ut till skogen och träna spår med Jasný.

Efter samtalet bytte jag om och vi åkte i väg.Han ringde igen efter att vi åkt och berättade då för Gabriella att dottern var sjuk,därför kom hon inte.Men hon hade ju kunnat ringt mig eller sin pappa tidigare samma morgon.  Ja det finns många knepiga människor man ska träffa på.


Efter spårträning var det dags att sätta på sig bikinin   


 Så här låg jag en stund,sen var det dags att fixa inför middagen.Lena som är fodervärd till Hilda skulle komma på besök.

Potatissallad och grillad vildsvin blev det.Riktigt gott måste jag säga som är lite skeptisk i mot att äta vildsvin,varför vet jag inte.En fix ide bara.

När vi ätit klart var det dags för hundpromenad och då vi kom tillbaks fikade vi och åt glasstårta   


  Någon av dessa tikar ska 1 juli flytta hem till Lena.Men vem det blir vet vi inte än? Det enda vi vet är att hon ska heta Mynta.



Nu återstår det 7 1/2 dagars arbete,sen blir det 7 1/2 veckas ledighet   

Känns riktigt bra att kunna räkna ner dagarna på två händer.


Kram

Carina


Av Carina - 5 juni 2011 20:15

Vaknade vid halv tio i dag.Skönt att få sova ut.Åt min frukost och tog en dusch sen åkte jag till Haninge för att fixa mina naglar.Tyvärr kunde dom inte ta i mot mig direkt,fick återkomma efter 40 minuter.Inte så bra,för vad gör Carina då?

Jo hon fördriver tiden genom att besöka klädbutiker,och brukar till 90% hitta något att handla.Klänningar,ja tre styckna hittade jag.Dom var sååå fina.

Men jag köpte dom inte,det var så nära,men jag kunde stå i mot.

Gissa om jag kände mig nöjd   

Han som gjorde mina naglar i dag,gjorde det på rekord snabb tid. Undrar om han jobbar på ackord.Lackade dem själv då jag kom hem.


Har ätit och druckit gott i flera dagar nu.Dags att börja röra på sig.Men min förkylning har satt STOP   Jag undrar hur mycket snor den kan finnas i en näsa ? och vart tusan komme allt i från ? Det tar liksom aldrig slut. Hostan vill inte bli bättre,tror bestämt att bacillerna    gillar mig.

Men det är inte ömsesidigt.Vill bli helt frisk nu.

Det fick bli Powerwalk efter middagen.Är av den typen som vill veta hur långt jag går/springer för att sedan kunna öka och utmana mig själv.

Tog fram garmin halsbandet som jag har på hundarna då dom jagar och satte fast i mina byxor och handenheten i jack fickan.Tog sedan med mig Jasný för en powerwalk.Det blev exakt 7 km och jag höll en medelhastighet på 5km,får vara rätt bra med tanke på min förkylning.

Tyvärr fick jag ont i min fot,riktigt ont gjorde det.

Så himla synd,jag måste ju få upp mitt flås till loppet i augusti.Det blir till att bita i hop och springa på ändå.  För jag bara måste fixa det.


Kram

Carina


Av Carina - 5 juni 2011 14:00

Lördagen tillbringade jag i solen.Måste bättra på brännan inför resan.Inte så bra då jag fotfarande är väldigt förkyld,men vill inte vara en blekfis.


Tjejerna lös med sin frånvaro till middagen.Vi grillade och delade på en flaska rött vin.När maten sjunkit ner i magen säger Kent att vi åker in till stan och "Smakar på Stockholm".Mycket bra förslag,bytte om och fixade färg på ögonfransarna sedan stegade vi ner till centrum för att ta pendelåget in.Jätte mycket folk på tåget,alla skulle in till stan,denna vackra och varma lördags kväll.


Smaka på Stockholm som nu fyllt hela Kungstädgården med tält var välbesökt .

Olika matdofter och en salig blandning av folk.Kändes som man var utomlands.

Det var uppträdande på scenen och då Han kliver in på scenen tar fram sin gitarr och bara sjuner som Han-Micke Rickfors kan.


Jag har amorterat på livet, stått längst bak i kön
Aldrig haft semester eller tagit ut nån lön
Jag har levt som miljonär, och unnat mig allt
Den som lever på kredit för betala tusenfalt


Jag har förstått nu och jag vet vad jag vill
Vad jag ska göra och använda framtiden till
Jag ska köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarna
Jag ska köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarna




 

Ja då sjöng hela kungsan med.Grymt häftigt måste jag säga.


 


Dan Hylander,Lasse Lindbom och Micke Syd sjöng och spelade även dom.

Stötte på Lasse med son efter deras framträdande och var då bara tvungen att berätta för honom vad bra jag tycke dom var   


   


Smaka på Stockholm,det gjorde jag inte bara via musiken.Åt friterad ost, pannacotta(min var godare) och grillspett med jordnötssås.


 


Väldigt mumsigt 


Kram

Carina


  



Av Carina - 5 juni 2011 13:45

  Nu är vår nya "Ute Rum" invigd.Bertil,Anders och Eva kom över till oss i fredags för en grillkväll.


 


Jag får hem tidningen Mat magasinet en gång i månaden.I den tidningen ha dom många goda recept.Jag blev så sugen på att göra en Matjestårta.

Så det fick det bli till förrätt. 


 


Sen grillade vi älgfile och championjoner samt hemmagjord potatissallad 


 


Efterrätten hade jag hittat i samma tidning som förrätten -

Pannacotta med limemarinerade jordgubbar


 


   


   


Det var en god och trevlig kväll och fler kvällar i vårt nya ute rum lär det bli

  


Kram

Carina




Av Carina - 2 juni 2011 18:30

Sommar och sol.Vi har kort tajt kjol.Men frågan är hur kort får den igentligen vara?

  Ja så här kort var då min kjol i dag,men jag kanske är för gammal för att gå i en sådan kort kjol ???

Jag älskar denna årstid då man kan gå i kjol och klänning   


Har inte gjort så mycket i dag,handlat och tagit det lungt hemma.

Isabella kom hem med en kompis,som stannade på middag.Det blev grillning.

Grillad fläskkotlett med grönsaksspett,gjorde en paprika och persiljesås till, samt bulgur och potatissallad.

 

Nu är jag vansinnigt godissugen tur jag fick lite gott häromdagen


      


Ha en bra torsdagskväll


Kram

Carina


 

Av Carina - 1 juni 2011 19:30

Dagen började med regn och slutade med solsken.Kan knappast få ett bättre slut.

Det är så härligt att få möjlighet att se alla dessa glada studenter.I bland önskar jag att jag fick springa ut i en vit klänning med studentmössan på sne och skrika - Jag har tagit studenten fy fan vad jag är bra   Jag har ju nästan gjort det (Jägarexamen)


       

Som vanligt så är serveras studentlunchen vid 10:15.Rostbiff och potatissallad.

Det var i år rätt lugna studenter på skolan.


       

Klockan 11 är det dags för musik och sång i gymnastikhallen,utdelning av Östra Gymnasiet The Golden Pig Awards och sist men inte minst betygen.


       

Vid 13 tiden samlas eleverna uppe på balkongen för att vinka till alla nära och kära som står nedanför och väntar.13:13 börjar utspringet!!!!!


Studenten-  Mathias, Anna ,Jag, Tomas,klasskompisen- Sebastian och före detta klasskompisen - Jasmin.I den andra klassen som jag brukar jobba i tog fem elever studenten.Det kommer att bli väldigt tomt efter dessa fina ungdomar.


 

Sen var det champange sprut,skrik och musik på flaken som åkte i väg in till den stora staden Stockholm.Lev väl och var rädda om er alla glada studenter.


 

Anna och jag fick en varsin fin blomma utav Mathias och hans familj.Alltid lika trevligt att bli uppskattad av föräldrar för sitt arbete.



Tänk vad tröttsamt det är att dag ut och dag in höra om kungen och hans besök på porrklubb.Det pratas om detta både på radio och tv.

Om han vill gå på porklubb så låt äckelgubben göra det.Ja för äckligt är vad det är.Jag kan förstå killar som inte har någon flickvän att dom går på porrklubb.

Men när en man som har ett förhållande gör det, då är det så förnedande mot den kvinnan han har ett förhållande med.Skulle min man gå på porrklubb måste det betyda att han inte uppskattar mig och måste få ut sina lustar någon annan stans.

Inte går vi kvinnor på manliga porrklubbar (om det nu finns det ? )

Jag tycker riktigt synd om drottning Silvia.Skaffa dig en annan man som värdesätter dig mer.


Nu när det börjar bli varma kvällar ute så är det så mysigt att kunna sitta ute.

På andra sidan planket hör jag någon snarka,låter som en redig karl.

Jag lutar mig tillbaks i min baden baden och får då höra "Hej Carina" Ja hej du Björne.Å så var hans beklagande över sin fru i gång.Dom skulle skiljas förra sommaren sa han men inte har dom gjort det.Nu i måndags fick han henne äntligen att skriva på skilsmässopapprena,men vad händer på tisdagen? Jo hon river sönder dem.Han ringer då en jurist och frågar hur han ska göra? Jag vill skiljas men inte min fru.Men det funkar visst med att enbart en skrev på hade den människan svarat.Nu är hans fru aprak, det var hon som snarkade,så ha skulle försöka få henne att skriv på nya papper i kväll   

Det känns väldigt skönt att hon nu fått en maskin att blåsa i då hon ska starta bilen,nu slipper man oroa sig för att möta henne i trafiken.

Ska bli riktigt skönt att få vara ledig i fem dagar.Jag hoppas nu att min förkylning lämnar min kropp efter denna ledighet.

För nu är jag nämligen anmäld till I FORM-Loppet den 17 augusti.Måste börja träna så jag kan hålla samma tempo som Annci   



Kram

Carina

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards