Carina´s Blogg

Alla inlägg under juli 2011

Av Carina - 11 juli 2011 21:00

Det satt långt inne men till slut så bytte jag om till mina träningskläder,knöt mina spring skor och tog Jasný med mig på en 7 km powerwalk.Riktigt skönt att komma ut,men min fot som ska opereras gjode riktigt ont.Fast jag biter i hop och kämpra på ändå.Kanske inte så smart alla gånger,men läkaren sa att det blir i alla fall inte sämre av att jag rör på mig.Ska försöka att komma i väg på denna runda flera dagar denna vecka.


Gabriella är så otroligt duktig på att jobba,hon har inte haft många lediga dagar denna sommar.Mc donalds i Haninge,sina ordinarie pass + en massa extra pass.

I dag började hon sina tre veckors sommarjobb på förskola 8 timmar/dag + sina pass på Mc Donalds tisdag kväll och lördag dag.Det kommer att bli kul för henne då lönen kommer.

Den 19 augusti börjar hon gymnasiet och ska utbilda sig till frisör och make up artist.Det kommer att passa henne alldeles utmärkt.


Kram

Carina


Av Carina - 11 juli 2011 12:30

Halv fyra vaknade jag i morse och har sedan dess varit vaken.Har nog slagit rekord i hur många varv man kan snurra i en säng....  Tänk att det kan vara så svårt att sova i bland.


I dag har jag varit i Nykvarn,till världens bästa och snällaste Tomas.Kan man ha en manlig bästis så är han ta mig tusan min BÄSTIS.Ingenting är omöjligt när det gäller honom.Ja vad har han gjort i dag då? Hjälpt mig med AC i bilen.Vilken skillnad,frös till och med om tårna då jag åkte där i från   Tack Tomas !!!


Forex i Farsta är inte min bästa vän.När jag i förra veckan skulle växla pengar till resan så var jag där tre gånger samma dag för att överhuvud taget få med mig euro.

I dag då jag skulle växla tillbaks så hade dom stängt för ombyggnad,så trött jag blir.Får åka tillbaks i morgon.


Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags för Diza att få valpar.Jag verkligen lider med henne då hon får dra runt på sin STORA mage.Det är ju inte helt lätt för henne att hålla tätt så det blir många kisspromenader nu.

 

Stor mage,ja det har jag också lyckats dra på mig,fastän jag inte är gravid.

Denna blogg heter ju Carinas viktminskning och skapades som en morot åt mig då jag skulle börja banta.Nu börjar kilona smyga sig på igen och jag bara MÅSTE ta tag i detta med motion och sötebröds dagarna.

För nu är jag "big fat loser"


Kram

Carina

Av Carina - 10 juli 2011 20:00

Vi fick fantastiska dagar med sol,bad och shopping.Vid halv sju på kvällen var det +33 grader varmt.Mycket härligt tycker jag som älskar denna värme.

Jag har nog ALDRIG sett Isabella shoppa så mycket.Men mamma sa hon,ska inte du handla något? Behövs inte jag blir bara glad av att du hittar något,det är din resa och för mig ett sant nöje att se dig shoppa loss   

Många och långa pomenader blev det,vi råkade gå vilse i Barcelona första kvällen   Men tog en Taxi då vi till slut fick ge upp.Ömma fötter,trötta ben och mycket skratt.

Knasiga människor har vi sett och vi insåg rätt snart att vi är väldigt normala trotts mina tokiga infall,ja Isabellas med för den delen.Sådan mor sådan dotter heter det ju.

Jag heter Carina,Isabella har det som andra namn,och i Barcelona var det ett rätt så vanligt namn på så väl barn som vuxna.

Att prata Engelska med en Spanior var lönlöst för dom pratade bara Spanska och vi skrattade till svar.Ja vad ska man göra?

Barcelona är en mycket fin stad som jag garanteat kommer att återvända till.


  Så här såg min mobil ut då jag tog upp den ur handväskan för att sätta i gång den då vi kom till hotellet.Eftersom jag inte visste min puk kod var det bara till att stänga av den igen,suck.


Nu kommer lite bilder:


H10 Marina Barcelona vårat hotell.

    Vårat rum


  

 


  Första lunchen


Stranden-Platja de la nova Icaria.Mycket fin och väl besökt strand.


   

   

 

 

            Vi drack sangria men det var inte så gott   


  Det fanns papegojor i träden.



Kram

Carina




Av Carina - 7 juli 2011 03:45

03:10 väcktes jag av klockan.  

Fastän jag var riktigt trött i går kväll då jag la mig vid 23-tiden så var det svårt att somna,ja nästan omöjligt.

Förhoppningsvis kan jag kanske sova en stund på flygplanet.

Frukosten är snart uppäten,kläderna är på mig och snart sitter mascaran på plats. Ska fixa det sista nu sedan ut med hundarna innan det är dags att ta min Skoda ut till Arlanda.Där gäller det att hitta just den långtidsparkering som jag bokat.När väl bilen står på plats,väskorna och vi är in checkade då kan jag pusta ut   

Det brukar gå bra,så jag känner mig inte det minsta orolig.


Nu blir det några dagar tillsammans med Isabella i Barcelona och jag hoppas att vi hinner med allt hon vill göra så hon blir riktigt nöjd md vår resa.


Kram

Carina 


Av Carina - 6 juli 2011 20:15

Vilken underbar vacker dag det blev.Jag har njutit till 100% i min solstol, i klädd bikini för att bättra på min solbränna.Mycket mer än så har jag inte gjort,förutom att rasta hundar och lagat middag=tacos


Resväskan är så gott som färdig packad,det sista åker ner i morgon bitti.

Det värsta som kan hända nu är om klockan inte ringer i mogon.Får nog ta och ställa mobilen med,för säkerhets skull.

Måste erkänna att det känns lite läskigt att resa utan att veta att en reseledare står och tar i mot oss på flygplatsen och talar om vilken buss som tar oss till hotellet.Hade jag inte varit så värdelös på engelska så vore detta hur enkelt som helst.Men jag var ju hellre i stallet än på engelska lektionena och detta får jag sota för i vuxen ålder.Jag kan ju gå på kurs,men nej jag får bara ont i magen då jag ska prata engelska.Så nu vet ni hur ni kan få tyst på mig om jag prata för mycket,svara på engelska och mina läppar blir förseglade   


Nu ska jag titta på när tjejerna spelar fotboll.


Kram

Carina








Av Carina - 6 juli 2011 08:15

Fan det funka!!!   

Att be en bön till gubben-Gud om sol.Ja nu skiner den i alla fall hos mig   

Det är helt fantastikt och jag bara njuter.

Bikini väder i dag,här ska solas.


Kram

Carina

Av Carina - 5 juli 2011 22:15

Vad hände på en tisdag då?

Åkte till Farsta för att växla pengar.Men dom hade inga euro inne utan bad mig komma tillbaks vid lunch.Och vad är klockan när ni menar lunch då? frågade jag.Halv ett fick jag till svar.

Åkte då vidare för att äta min favorit lunch,nämligen Sushi.Mums säger jag bara.

Var sedan tillbaks till Farsta igen,men icke sa nicke,inga euro hade kommit.

Träffade då Isabella och Love som hade lunch date i Farsta.Tittade runt lite i affärerna och kom hem med lite nya kläder och fler ljus lyktor till altanen.

Vid halv två tiden fick jag äntligen växla till mig lite euro så nu ska vi nog klara oss i Barcelona.


Min hängpetunia från förra sommaren har fröat av sig, och mitt i mellan två plattor kommer nu en blomma upp.Skulle vilja plantera ner den i en kruka,men det går inte att komma åt rötterna så risken är ju stor att jag tar död på den i stället för att rädda den.Men hundarna rör sig runt denna blomma dagligen så den lär nog inte bli så långlivad min lilla "asfaltsblomma".


 

I dag fick jag en sån där tråkig, olustig, känsla att sommaren är nog slut.

Men jag har ju faktiskt 5 veckors ledighet kvar,så riktigt sant är det ju inte, att sommaren är slut.

Jag tror jag ska göra som jag gjorde då jag var liten,be en bön till gud och önska att solen kommer tillbaks för att lysa från en klarblå himmel,hela juli och augusti månad. Men då jag var liten och bad till gud om att få en häst så fungerade det inte,så det lär väl inte göra det nu heller.Kan nog bero på att jag inte är troende.Men jag kan lova dig-gud att om min önskan slår in med sol resten av denna sommar,då lovar jag att jag ska börja tro på dig   believe me   


Allsång på skansen.Ulrik Munther,vilken röst i en så liten kropp.Han är riktigt grym.Tror jag ska para i hop honom med Gabriella så kan han få sitta och sjunga här hemma för mig   


Kram

Carina



Av Carina - 5 juli 2011 08:30

Saknaden är stor,ja så stor att jag hoppas att den återkommer inom kort, för så här får det bara inte fortsätta....

Sommar för mig = sol

Sommar i Sverige = regn

Jag är evigt tacksam för den solvecka jag fick på Malta och den soliga veckan som var då jag kom hem.


På torsdag åker Isabella och jag till Barcelona och där ser det betydligt bättre ut

Klart väder.
Detaljer...
Hög: 29  oC
Låg: 22  oC
NO  vid
 15 km/h
Klart väder.
Detaljer...
Hög: 30  oC
Låg: 22  oC
ONO  vid
 17 km/h
Klart väder.
Detaljer...
Hög: 30  oC
Låg: 23  oC
SSO  vid
 15 km/h
Klart väder under dagen. Enstaka moln sent på natten.
Detaljer...
Hög: 30  oC
Låg: 23  oC
SO  vid
 14 km/h

Tur man kan åka till solen när solen inte finns hos mig   


Det blev lite snopt för mig i går då jag hade förberett och handlat hem mat och dryck till mitt kvällsbesök som skulle komma vid 16 men var tvungen att åka redan kl 18.

Hade verkligen sett fram i mot en "tjej kväll".Eftersom det blev så knappt med tid så föreslog jag en annan kväll då hon förhoppningsvis har bättre med tid.

I stället blev det en dvd film med Isabella-Vi låg i varsin soffa,åt chips och tittade på Svinalängorna.

Tragiskt att se hur en del barn får växa upp,men tyvärr är det vanligare än vad man tror.Har ni inte sett denna gripande film så gör det.


Kram

Carina


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards