Carina´s Blogg

Alla inlägg under november 2011

Av Carina - 5 november 2011 21:45

Lördag kväll och så mycket bättre.Gillar det programmet skrapt   Lale är grym och Lena lika så.


Det har varit en trevlig dag i skogen tillsammans med valpköpare och några andra jaktvänner.Vi grillade som vanligt och hade mysig samvaro.Tänk att tiden vid brasan rusan jämt i väg och ska man hinna jaga en stund efter lunch så måste man tyvärr avbryta en trevlig samvaro.Mörkret kommer tidigare för varje dag,det börjar nu redan skymma vid tre tiden.


Det blev inte så mycket fix hemma i kväll,hade helt enkelt ingen ork.Min kropp börjar säga STOP.Magen börjar också att strejka så nu hoppas jag det inte leder till magkatarr...


I morgon räkna jag med att lämna Skogås vid 9:30 tiden,skönt att få sova längre än till fem,ja så tidigt ringde klockan i morse.


Nej nu kvällsrundan med hundarna,sedan dusch och där efter en skön och härlig sömn.


Kram

Carina





Av Carina - 4 november 2011 09:30

Fem veckor har gått nu och jag har lyckats hålla mig borta från godis,fikabröd och smarriga efterrätter.

Är så jävla nöjd som fixar det   Senaste frestelsen var i onsdags en väldigt kladdig, kladdkaka med jordgubbar och vispgrädde till fikat.Jag tog då en frukt i stället,medans mina arbetskamrater mumsade i sig och sa att det var super gott.

Då har vi kommit till fredag i vecka 44.Jag ska strax åka till Haninge och fixa mina naglar sedan blir det hem och fortsätta med alla måsten.

I morgon blir det kenneljakt i Nykvarm,tyvärr blir det inte så många som kommer.Söndag morgon åker jag till Skövde för att delta med Ambra på drev sm.Så sysslolös är jag definitivt inte.Hade varit trevligt med sällskap i bilen,tycker inte om att sitta och köra ensam så långt.35 mil enkel resa ca 3 timmar och 40 minuter enligt eniro.


Fick i går veta att min fodertik börjat löpa,men inte så lägligt för mig just nu så vi får vänta till nästa löp.Det kommer tyvärr att 8 månader till nästa gång.Så jäkla typiskt.Men i bland går det inte som man själv vill...


Ha en fin dag gott folk


Kram

Carina


Av Carina - 3 november 2011 22:15

Äntligen får jag sitta en stund i soffan,det var flera dagar sedan,närmare bestämt i lördags jag satt i den.

Det råder STOR VARNING på mig nu.Då Isabella,Richard och jag skulle åka andra vändan till återvinningen gav Isabella mig sin plånbok som jag la på biltaket och glömde bort då jag körde i väg   Så fruktansvärt klantigt.Då vi kom till återvinningen sa Isabella,vart är min plånbok? FAAAAN också,paniken kom och jag som har nog att stå i med allt.Slängde allt i bilen och körde hem med blicken ner på motsatta körfält för att leta plånbok.Som tur var hittade vi den och en sten föll från mitt hjärta. 

Köksbordet står åter på sin plats nu,mellan våningen är klar och i morgon går vi en trappa ner och fortsätter.

Det finns hopp om att det blir klart i helgen.


Är så fruktansvärt stressad    just nu att jag börjar bli lite orolig själv över mitt tillstånd.Hade bokat massage i morgon,men avbokade det.Hinner inte med det,men det hade varit grymt skönt och välbehövligt.


Kram

Carina

Av Carina - 3 november 2011 15:00

Gick upp vid sju.Åt min frukost och rastade sedan hundarna.Vid ca 7:40 stod jag på stege i köket och torkade rent alla köksskåp,hade mina persienner nerdragna annars tror nog grannarna att jag blivit tokig som storstädar så tidigt.

Vid tio tiden var jag i Farsta för att uträtta en del ärenden,åt även en snabb lunch där med Gabriella.Sedan vidare till Haninge för att handla på Maxi,lämna Gabriella på jobbet,tvättade min bil,sedan till Trångsund och där efter hem igen 

Här hemma går röjningen på högtyck,varför spara en massa saker man ändå aldrig använder.Har nog förbrukat fem rullar med svarta säckar.Köpte fyra nya rullar i dag.

I kväll blir det några svängar till återvinningen i Trångsund,medans Kent målar.Isabella ska hjälpa mig och Richard kan säkert hjälpa Kent.Är så glad och tacksam för all hjälp jag kan få.Och jag lovar der att komma med en överraskning   


      



Nej nu har jag inte tid att sitta längre, ska hänga en maskin tvätt  och sedan börja med middagen.


Kram

Carina



Av Carina - 3 november 2011 07:32

Liten blir stor.Tänk att båda mina ungdomar/vuxna ha fått varsitt heltidsjobb på samma företag.Och detta har jag/vi att tacka Tomas för.

Isabella arbetar som Assistent/Ekonomi  


  Tobias arbetar med service

På  Järna Ventilation & Fastigheter 


Tomas ett STORT TACK till dig från deras curling mamma  


Kram

Carina 


Av Carina - 2 november 2011 22:45

Van der Nootska Palatset.Där tillbringade vi vår dag för att lära oss att kommunicera med varandra.Det är samma kosnult som vi har på handledningen och jag måte säga att han har nog gjort sitt.Dags att få höra lite nytt nu   

Efter jobbet blev det after work på någon krog på söder.Men jag bangade,kan inte sitta och koppla av med ett glas vin då jag har huset i fullständig kaos med renovering.Vi är nu snart klara med kök,toa och hall på mellanvåningen,sen är det nedre våningens tur att få sig ett lyft.Och då det blir klart ska jag sitta i soffan och rulla på tårna.

Richard var så gullig och tog över takmålningen åt mig då han hörde Kentas kritiska kommentar åt mig om hur jag målade.


Nu är det lov för min del i dagarna två, och sedan kommer en helg på det så fyra dagars ledighet nu,skönt.

Men med ledighet betyder det för min del inte vila.Ska fortsätta röja,fixa och trixa här hemma.Det måste blir klart denna vecka   


Kram

Carina


Av Carina - 1 november 2011 22:30

Har suttit i skolbänken i dag och gjort en examination i PIM.Hoppas jag blir godkänd   

Fick i dag veta att jag troligtvis måste gå tillbak till den klass jag trodde jag skulle slippa.Känns inte bra


Jag har nog världens snällaste och BÄSTA jobbarkompis.Inte nog med att hon får stå ut med mig och mitt prat, hon följer till och med hem mig hem efter jobbet och hjälper mig med att få lite ordning och reda på kaoset i mitt hem.

Camilla TACK för att du finn vid min sida  Du har verkligen uppmärksammat hur stressad jag är och jag är oerhört tacksam för din hjälp.

Det går framåt i renoveringen,men det är långt i från klart.Håller även på att rensa och slänga en massa prylar jag ej använder.


I morgon ska vi in till söder och få lära oss att kommunicera med varandra.Hoppas det blir en lärorik dag.


God natt och sov så gott

Kram

Carina



Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards