Carina´s Blogg

Alla inlägg under mars 2012

Av Carina - 14 mars 2012 21:14

Mysig dag på jobbet.Vi var in till stan/Odenplan med våra elever för att se på teater.Sedan blev det en promenad ner till Sveavägen för att äta på Gyllene Måsen = MC Donalds.Där efter tog vi en lång och härlig promenad till T-centralen för att ta pendeltåget tillbaks till skolan.Sådana dagar som vi hade i dag är guld värda och man känner sig riktigt lyxig som får unna våra elever detta,samt oss själva   


Tjejerna kom hem i dag och Gabriella hade även sin pojkvän med hem.Vi åt middag tillsammans, Honungsgrillad majskyckling med rostad pumpa och tzatziki.Riktigt gott blev det.Då middagen och disken var avklarad blev det till att byta lakan i sängarna,plocka ner tvätt och hänga ny.Såg på halv åtta hos mig,sedan var det full rulle igen med en massa måsten som skulle göras.


Nu är jag riktigt trött,övriga familjen har redan lagt sig.Så jag ska nu duscha och krypa ner i min renbäddade säng,mysigt.


Sov så gott mina vänner

Kram

Carina

Av Carina - 13 mars 2012 19:00

Två bra saker på en och samma dag,jag blir så himla glad   Ungefär som att vinna på en lott.Plötsligt bara händer det.

Fick först ett sms om att tiken som jag väntar på ska börja löpa, har nu satt igång sitt löp och parning blir vecka 12

Sedan kom ett samtal några timmar senare,biljetter till Madonna 4  juli är fixade-SÅÅÅÅÅ kul   Såg henne för en massa år sedan,tror bestämt det var för 22 somrar sedan (oj vad gammal jag är) Ska bli grymt roligt att se henne igen.Trodde ärligt talat inte att det gick att fixa biljetter dit.Men Anders han kan fixa han.


Detta firrade jag med att tvätta min bil på vägen hem och då visade det sig att var 6:e tvätt är gratis och detta blev det just i dag.Det går bra nu   


Nu är det mycket prat om inredning och att fixa hemma då vi- Nettan Camilla och jag sätter i gång och pratar.Roligt att bolla tankar,ideér och tips med varandra.Det finns många fina hemsidor och bloggar att besöka.


Kram

Carina




Av Carina - 12 mars 2012 19:15

Jag älskar tända ljus.Tänder ljus varje kväll hemma hos oss i kök,badrum,vardagsrum,sovrum,hall ja över allt brinner det ljus.

I dag som alla andra måndagar,kom Kent hem före mig och hade middagen klar då Gabriella och jag kom hem,han hade även tänt ljus.Det lustiga i detta är att han säger-har jag inte gjort fint? du menar ljusen? ja,är det inte fint?

Nu gör ju jag exakt samma sak varje kväll,men det sägs inget speciellt då ,så varför ska jag behöva säga något nu?

Jag sa i och för sig då jag kom hem till ett dukat bord med tända ljus och en doft av gulaschsoppa med vitlökskräm att vad gott det doftar och vad fint du gjort.Men ändå vill Ket höra detta fler gånger.Har jag inte gjort fint? JO JÄTTE FINT.

Som när han städat,i vanliga fall gör jag alltid det,men i bland får även Kent ett ryck.Då ska jag säga minst te gånger att vad städat och fint här är.Men när jag städar,tvättar,lagar mat,handlar mat osv osv inte fan får jag höra att jag är duktig då.

Undrar om det är fler män som är som Kent ?  


Underbart väder det är ute nu,känns som  att våren kommer smygande mer och mer för varje dag   


Kram

Carina

Av Carina - 11 mars 2012 18:30

Vaknade redan vid åtta.Tog en promenad med hundarna innan frukost.Sedan åkte vi i väg till Älvsjö för att besöka mässan. Vildmarksmässa och Båtmässan.Såg en så grym båt-Prinsess,den var som ett stort hus,säkert den dyraste båten på hela mässan.Skulle vara lite häftigt att få åka med på en sådan båt någon gång.


När vi kom hem igen satte jag mig på altanen och tog en fika,Kent la sig i soffan för att se jaktfilm.Sen gick Kent ut och la ett spår till Nora.Nu kan man äntligen börja träna   

Men oj så läskigt hon tyckte det var.Men kom som tur var kom vi till spår slutet och fann där sin belöning=klöven som hon sedan bar hem så stolt.

Det blev en långpromenad med alla hundarna innan det var middag.Underbart väder ute.

Nu blir det soffan framför den öppna spisen med hundarna.


Kram

Carina

 

Nora   

Av Carina - 11 mars 2012 15:45

Så fort jag slog upp ögonen i går morse ville jag skrika rätt ut NEJ!!!!!!!!!! varför just i dag???????

Vaknade med den värsta migränen på länge och jag som endast drack ramlösa i går kväll.

Försökte äta frukost,men det gick inte så bra.Tog mitt migränspary och bäddade ner mig igen.

Efter två spary och en tablett kunde jag lämna sängen efter ca 45 minuter.Hade fullt program så att ligga kvar i sängen var inte att tänka på.

Bakade ört & ostmuffins som jag skulle ha till förrätten.Gjorde även i klart choklad & kaffemoussen

Som var efterrätt.När detta var klart ringde Anne.Hej Carina jag är nere vid Grindsjön kom ner med lite kaffe.Vi är här och fiskar.

Så jag fixade lite kaffe och tog med mig Nora ner till sjön på en promenad.Dä var Anne och ett gäng män.Dom satt vid brasan för intag av diverse lunch.Jag blev bjuden på korv och sedan blev det kaffe.Skönt att komma ut en stund.

När jag kom hem hade Isabella dammsugit huset åt mig.Så omtänksamt av henne att vilja hjälpa mig.


Vid 17 tiden kom våra middagsgäster-Eva och Anders.

Det jag hade lagat var följande:

Förrätt-Mustig morotssoppa,Ört & ostmuffins.Soppan var väldigt strak och underbart god.

Middag-Ugnsbakad lax med krämig fyllning och rotfruktsstimlor

Efterrätt-Choklad & kaffemoussen


Sedan blev det melodifestivalen.Jag hejade på Loreén och Eva på Danny.Och vem vann   Jo den BÄSTA låten !!!

  Efter den vinsten blev vi ju lite danssugna Eva och jag, så på med vinnarlåten på cd och dansen var i gång för fullt.Tur man inte har grannar för vi spelade nog på högsta volymen.


Det var en mycket trevlig kväll och jag är så tacksam att min migrän försvann.


Kram

Carina





Av Carina - 9 mars 2012 19:00

Jobbade i en annan klass i dag.Vilket var helt ok,men tyvärr kom min migrän smygande och mitt spray låg hemma.Fy så klantigt av mig.Jag som alltid brukar se till att ha det i väskan.Nu har jag lagt ner två spray ut i fall att.

Då jag var på Ica maxi och handlade ringde Tomas mig,Tobias chef,Tobias var på väg till akuten efter att han har halkat ute. Ringde genast upp Tobias och frågade hur det var? Han hade kommit fram och satt och väntade.Jag har jätte ont,lika ont som sist jag bröt vänster fot,men nu är det höger.Vill du att mamma kommer till dig ? Nej jag kan vara här själv,Linda kommer snart. Men är det iktigt säkert svarar jag,jag kan komma om du vill? Men nej det behövdes inte.

Tänk så fånig man är som mamma som vill vara på med och se till att allt går rätt till.

Har pratat med honom nyss och han väntar på svar från röntgen.Är orolig och tycker det känns jobbigt att inte finnas på plats hos honom.


Sitter nu här hemma redo att åka om han ändrar sig.


Kram

Carina



Av Carina - 8 mars 2012 21:00

Vaknade 05:29 alltså en minut innan klockan ringde,vilket inte kändes ok.Jag ville ju sova minst en timme till.Men med tanke på mina jobbiga drömmar jag haft sista tiden så skulle jag vara vaken dygnet runt,så att mitt huvud fick lite vila eftersom den jobbar på högtryck även under natten och i drömmarna.Jag undrar vad drömmar står för ? Kan drömmar blir verklighet ?

Ja märkligt är det och väldigt jobbigt ,blir ju inte riktigt klok på detta  


Nu har dom små rackarns, jädrans, blåsorna återvänt till min mun.Har tre på samma sida,aj vad ont dom gör.Kan även tillägga att jag börjar bli lite förkyld igen.Så det är väl därför dom kommit tillbaks  


Nu har vi snart kommit till den efterlängtade helgen.Ja alla helger är efterlängtade hos mig.Så skönt att få vara ledig tycker jag.


Kram

Carina


Av Carina - 7 mars 2012 21:00

Dagen flöt på riktigt bra.Camilla och jag är ett så bra team på jobbet,gillar verkligen att jobba med henne   

Efter jobbet var det dags att få min framruta fixat efter stenskottet jag fick i förra veckan.Tur jag kom dit sa Lasse för detta stenskott kunde snabbt sprida sig och då hade hela framrutan varit tvunget till att bytas ut.Hade även fyra små stenskott som blev fixade.Och lite lack på motorhuvuden där jag troligtvis fått stenskott med.Himla bra bra killar på den bilfirman i Länna tycker jag.Detta kostade inte ett öre för mig   Tur man har bra bilförsäkring på sin bil.


Lagade laxburgare med hemmagjord dressing och rostad potatis.MUMS så gott detta var,en riktig tio poängare.


Mathias och Sara kom hit i dag för att bekanta sig med mig och taxarna.Nya valp spekulanter.Mycket trevligt att dom tar sig tid och komma innan valpkullen ens är på gång.Men snart hoppas jag det blir parning,för nu suger det i min valp tarm.


Tjejerna är hemma i kväll men det blev inte så mycket till umgänge med dem då vi fick besök och nu har dom gått och lagt sig. Lite trist tycker jag,men så blev det i kväll.


Dom pratade på radion och det stod även i kvällstidningarna här om dagen att vi kvinnor mår dåligt av FB.Vi blir avundsjuka på att alla andra har det så mycket bättre, osv.

VA ? vad snackar dom om ? Jag tycker det är super kul när andra lyckas,möter en ny kärlek,reser på semestrar och delar med sig av sina bilder.Jag mår inte dåligt av FB.Tycker det är en förmån att få läsa vad mina vänner gör osv.Antingen är jag lite udda,eller så över driver tidningarna ???


Kram

Carina

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards