Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

Inflyttningsfest

Av Carina - 22 juli 2012 19:45

Det råder ett lugn i Ljunghem.Fem hundar mindre,det är skillnad det.Och jag måste säga att det är rätt skönt att få ha sina egna fyra hundar att rå om nu.


I fredags var jag iväg och fixade mina naglar.

 

Fick en påpekan av en av valpköparnas barn i torsdags.Oj vilka långa naglar du har,kolla mina,mamma klippte dom i går. Så söt så ojojoj.

   Beställde lite nya klänningar som kom i veckan och här är en av dem.Älskar att ha klänning.Men denna sommar har inte varit någon" klänning sommar"


 

Vi grillade på kvällen och framåt halvåtta kom Lena med Rickard och deras barn och en kusin samt min fodertik Mynta.

     

Det blev räkor och vin.När klockan började närma sig tolv sa vi god natt och dom kröp in i sin husvagn som stod parkerad bredvid huset.En mycket trevlig kväll.


Vid elva tiden på lördagen åkte dom i väg och hade då Hilda med sig.

Tack Lena för lånet av Hilda.Och tack Hilda för fyra fina valpar.


Kent och jag åkte ner till Nynäshamn.Gick från centrum ner till hamnen.Åt lunch på båten Freja,köpte med oss rökta räkor hem.Som blev vår middag.

 

 

   

Söndag

Klarblå himmel och solen skiner för fullt.Underbar start på dagen.Vi satt ute och åt frukost.Vilket var fantastiskt skönt.Jag bytte om till bikini och la mig i solsängen.Kent intog sin position = hugga ved.Vilket tog i stort sett hela dagen.Jag kände mig lite taskig där jag låg i solen och mös.Men sa till Kent.Jag har semester och då får man slöa.

Du har valt att jobba hela sommaren så var så god   Ja gör det du är bäst på svarade han mig   

Tyvärr var inte himlen klarblå hela dagen och framåt två tiden övergav jag solsängen och hjälpte Kent att stapla ved.

Sen blev det hundpromenad och middag = sesampanerad lax och dillstuvad potatis.Supergott   

 

 


Det blir nog ingen inflyttningsfest.Altanen har stått stilla i tre veckor nu och det verkar inte finnas det minsta lust från Kents sida att bygga vidare på den.Tanken var att så fort altanen är klar blir det inflyttningsfest.

Har frågat när ska du fortsätta och får då till svar-ska ta tag i det snart.

  Hur länge ett snart kan vara vet i tusan???

Jag har erbjudit mig att beställa hem virket men enligt Kent så klarar jag inte av det.Och hur svårt kan då det vara?


Fem och en halv vecka av min ledighet har tagit slut.Otroligt vad fort tiden gått och jag börjar lite smått få jobb ångest.Men ska verkligen försöka njuta dessa sista tre veckor som nu återstår av min ledighet.

Har dåligt samvete för Gabriella som inte fått åka bort något denna sommar.Vi brukar ju alltid resa utomlands. Men inte denna sommar och vad har den erbjudit då.Ja ingen pangsommar direkt.Ska se om vi kanske kan åka över till Gotland min sista vecka,men inte hela veckan.Får bli några dagar om jag hittar boende till bra pris.

Hon jobbar en massa extra pass nu på MC donalds.Så duktig min lilla flicka.

Ska nu bli skönt att få det lugnt i några veckor.Har varit rätt fartfyllt med valparna och allt runt omkring.


Kram

Carina

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards