Carina´s Blogg

Alla inlägg under augusti 2012

Av Carina - 10 augusti 2012 21:40

Förmiddagen tillbringade jag hos frissan,måste ju se någorlunda ok ut då jag börjar jobba på måndag.
Sista dagen på semestern i dag och det blev en dag med blandning av sol Ooch regn.
Sol för att få mig att må bra,regn för att det var min sista semesterdag. Tänk att åtta och en halv vecka bara rycks bort i från mig.
Nu är det en höst termin som står framför mina fötter.
På tal om fötter,min fot är inte bra...
Trodde på ett under i och med sprutan i går men icke sa Nicke... Jag sjunger som Lena Ont det gör ont,varje steg...

Isabella och Richard kom till oss i kväll för att vars hos oss hela helge,mysigt.
Vi har grillat och haft en soff kväll.
Richard snarkar nu gott i soffan , Kent i sin säng. Medans Isabella och jag har ett öga på tv och ett i vår iPhone
Kram Carina.

Av Carina - 9 augusti 2012 22:15

Att köra bil i Stockholm är inte min grej.Är glad så länge allt stämmer överens med min TomTom.Det händer ju att vägar blir enkelriktade eller ett och annat vägarbete.I dag gick det klockrent förutom att jag höll på att få två cyklister in i bilen då jag skulle göra en högersväng.Förstår inte att dom törs cykla inne i stan då vi lantisar kommer med bil och har noll koll på alla cykelvägar som korsar bilvägar överallt.

Sabbatsberg,läkarbesök ,för att träffa doktor Dick.Han som opererade min fot.Problemet i min fot är slamsäcksinflammation i mellan tårna.Som blivit då jag belastat foten på sniskan efter operationen i höstas.

Fick ju inte gå på stortån eftersom den var avsågad och ditsatt igen med ett stift.Har fått tabletter mot inflammation i vintras men det blev inte bättre.Så nu blev det en kortisonspruta i foten och jag bör inte gå min stavgång något mer denna vecka   

Jaja huvudsaken är väl att foten blir bra ändå.


Uträttade ett ärende hos polisen på Kungsholmen innan det var dags att styra bilen mot Haninge för att fixa naglarna.

Därefter blev det lunch stop i Västerhaninge-Sushi   

Men fy så kallt det varit i dag.Hade kjol och längtade nästan efter långkalsongerna som jag har då jag jagar,burr.


Var ner till skjutbanan i dag för att prova på Björnpasset.Klarar jag det blir jag ju väldans glad,men misslyckas jag får jag se det som en övning.Och kan ni tänka er att jag fixade det även i år på första försöket


 

Kram

Carina

  

Av Carina - 8 augusti 2012 20:14

Det är så skönt när man kan bocka av från MÅSTE GÖRA listan.

Ringde Sabbatsbergs sjukhus i dag angående min fot som opererades för snart ett år sedan.Är inte bra i den.Har ont varje dag.Kan inte gå i bara strumpor eller barfotar för då känns varje steg.Har jag skor funkar det utan smärta ca 5 minuter sedan kommer värken.Fick tid redan i morgon vilket är bra då det är svårt att gå från jobbet.

Tog en rövare i dag och startade Nora på spårprov i anlagsklass och tänka sig att hon klarade spåret och fann sin klöv. Nu ska jag öva till öppenklass,måste få henne till spårchampion.

Bössan blev inskjuten i kväll.Så nu är jag redo för bockjakten   

Så nu är min lista inte fullt så lång men det är dock en massa måsten kvar   


Oj vilket oväder vi fick på eftermiddagen.Det blixtrade och åskade rakt över oss.Det var inge regn det var skyfall.

Jag tycker inte om dessa åsksmällar så jag försökte göra det lite extra mysigt och trivsamt i min ensamhet.Tände ljus och la mig i soffan för att leta igenom lite nya smaskiga recept.Som tur var höll inte åskan i så länge.


 

Kram

Carina

Av Carina - 7 augusti 2012 22:15

Sol,regn,sol,regn ja så har denna dag sett ut vädermässigt.

Jag har nu varit i kontakt med Tumba vårdcentral igen.Min migrän spary Zomig Nasal,som gör att min vardag blir dräglig dessa hemska mornar då jag vaknar med migrän,hade tagit slut.Läkaren föreslog en medicin jag ska äta dagligen i förebyggande syfte.

Men jag ville fundera på det,är inte så mycket för piller varje dag.Ska nu skriva upp varje gång jag får migrän så får jag ta ställning till om det är värt att prova eller inte ??


Har passat på att städat inne i dag.Var ute en sväng och plockade skogshallon.

 

Vid kvart i sex kom han-Tobias.Såg lite skamsen ut men tinade upp rätt snart då han märkte att jag inte var sur på honom då han uteblev sist.

Han är så fruktansvärt korkat rolig,om man så säger.Sjukt, galen humor.Ja,jag vet inte hur jag ska förklara det,den som inte känner honom vet inte riktigt hur jag menar.Men trotts att jag kan bli så arg på honom så är han himla go min älskade lilla son.

Och ärlig är han med,ja i bland i alla fall,han tyckte att både Gabriella och jag blivit feta.Detta fick mig att verkligen vilja tag i min bantning.För han har tidigare sagt att jag varit för smal och nu är jag fet,vilket i mina öron blir ELEFANT storlek   

Måste ju leva upp till mitt bloggnamn-Carinasviktminskning   så på måndag den 13/8 ska jag bli duktig igen.

Korvstroganoff med ris och sallad bjöd jag på i dag och jisses så han åt pojken.Fick sedan hallonpaj med vaniljsås, även detta åt han med god aptit.Kul då det uppskattas det jag lagar.


Har skördat gul och rödlök i dag.Nästa år ska jag testa vitlök.Hittade en näve med gula kantareller på morgondagens stavgång.Detta fick bli min lunch tillsammans med omelett och sallad.


Kram

Carina 


Av Carina - 6 augusti 2012 20:45

Jag missade några saker i mitt förra inlägg om MÅSTEN.Skjuta in bössan,träna på hagel och kulskytte för snart är det bockpremiär och då har Jimpa lovat mig att få komma med honom ut i skogen.


Tänk att det blev så pass varmt i dag.Solade en stund på altanen.Gäller ju att passa på när solen vill skina.

Har kört Gabriella till och från tåget i omgångar i dag.Lämnade henne i morse vid halv nio i Tumba som blondin och hämtade henne i Hemfosa vid 16 som brunett.Blev jätte fin min lilla flicka.Eller lilla och lilla hon är faktiskt längre än mig.Lämnade henne nu vid 20 tiden vid Hemfosa pendeltåg.I morgon kommer hon hem igen.Vilket även Tobias säger att han gör.MEN det tror jag inte på förrän jag ser det med egna ögon.


 

Tillbringar mycket av mina dagar till att fota,tycker det är så kul.Denna fjäril mötte jag på grusvägen då jag hämtade posten.Tyckte att den var riktigt fin.


 

Lagade lasange till middag i dag,riktigt gott.


Det har blivit som en drog,jag kan inte riktigt slita mig.Och nu drömmer till och med Richard om mig.Isabella kom in till Richard då han säger till henne i sömnen att jag är ute i skogen och plockar jätte mycket bär.Stackars Richard, men det är ju dessvärre sant.Kan inte slita mig från skogen.

Efter middagen tog jag på mig stövlarna och plockade en liter skogshallon.Det duggregnade och sedan ökade regnet sakta.Men jag gick inte hem förrän byttan var full,envis som en tax är jag   

Lagom blöt stegade jag in hemma och plockade fram ett nytt recept jag såg i veckan på smulpaj med coccos

SKIIIT gott var det.

 

Det värsta är ju att jag ökat i vikt.Samma sak varje sommar   

Men jag går nog bort det så fort jag börjar jobba igen. Det rör sig ju inte om så många kg.


Kram

Carina



Av Carina - 6 augusti 2012 11:42

För att kunna gå tillbaka till verkligheten nästa vecka så är det en del måsten som ska göras denna vecka
Träna spår med Nora
Städa och tvätta bilen
Städa inom hus
Frissan
Naglara och bättra på solbrännan
Jag hoppas verkligen att jag fixar alla mina måsten denna vecka
Kram Carina

Av Carina - 5 augusti 2012 20:15

I natt tog dom min bil.Min fina turkosa Mitsubishi är nu på väg till Lettland.Ringde polisen och det vart bara förbryllande. Hur länge har jag haft min bil/årsmodell och regnummer,vart stod den då dom stal bilen,vilken tid på dygnet tog dom bilen osv osv ....

När jag vaknade ur min hemska dröm blev jag ändå orolig.Tänk om den inte finns kvar då vi kommer hem? Ja då kommer jag att gråta blod.

Förutom min hemska dröm så sov jag riktigt bra med dom gula plopparna i öronen   

Innan vi tackade för oss för att åka hem var vi förbi Bertil och tittade på huset han köpt.

 

Bertil blev änkeman för nästan exakt två år sedan.Nu har Bertil gått i pension,barnen ( 4 barn) har nu flyttat från Stockholm och Bertil säljer nu sitt hus i Enskede och flyttar upp till Helgum.

Han håller på och renoverar hela huset båda på ut och insidan.Bertil kommer att få det riktigt fint när allt är klart.

När vi varit hos Bertil åkte vi till Stefan.Kent jagar hos honom under älgjakten.

Vi har haft det intensivt,men bra helg.147 mil har Kent kört och jag kan säga att jag inte varit vaken många mil. Max 50 mil,sen sov jag nog resten.Ingen bra resekompis jag inte   Hinner knappt sätta mig i bilen så börjar jag gäspa och sen åker ögonlocken ner som en rullgardin.

Halv sju rullade vi in på vår grusväg och jag blev så glad då jag såg min fina bil stå parkerad utanför huset   


Marie Jo är mitt favoritmärke på underkläder.Vilket jag även handlade på Sköna under.Dom har även en Webshop

 

Så söta detaljer och dessa fina axelband,love it   


Nu är det BARA en vecka kvar av min ledighet.Bara en endaste vecka.Ska verkligen njuta av den och hoppas på sol.


Måste bara få säga -Borta bra, men hemma bäst, så sant så    


Kram

Carina

Av Carina - 4 augusti 2012 23:02

Det blev en rätt så intensiv dag. Åka ca 16 mil enkel resa för att titta på valparna och sedan tillbaka.
Stannade till hos Björn Almberg och Margareta en stund. Dör efter ville Kent visa jaktmarkerna för mig så vi passade på att rasta hundarna. Men vilka fantastiskt duktiga hundar vi har då dom åker bil,inte ett ljud säger dom. Där i mot är var dom inte lika goa i natt. Ambra snarkade,skulle behöva snarkspray till henne,Diza och Nora som inte alls är vana att sova borta sprang runt i rummet och pep. Inte blev det bättre av att jag sa åt dem. Så det slutade med att jag tog täcke och kudde och bytte sovrum . Det finns ju fyra sovrum här så varför ligga och lida. Jag har alltid,tyvärr,haft svårt att sova borta. Nu har dom en klocka som slår varje hel och halv timme-Ding dong,Ding dong. Ska pilla in små gula ploppar i öronen och hoppas dom dempar lite ljud. Kent sover med hundarna.
Då vi varit i skogen hade även Bertil kommit till Olle och Kerstin. Han har ju köpt hus och flyttat hit. Vi åt en god middag,åt ost bricka och sedan fika. Jag tog det betydligt lugnare med alkoholen i kväll. Inte värt att må så dåligt.
God natt och sov gott

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards