Carina´s Blogg

Alla inlägg under oktober 2012

Av Carina - 6 oktober 2012 21:45

Jag är så glad att jag har det fritidsintresset jag har.Att få möjligheten till att vara ute i naturet och att få höra taxarna driva.Tax sång i mina öron är som kärlek.Det är så underbart att få vara ute,få frisk luft och röra på sig.Det finns inga lyckopiller i världens som fungerar bättre än frisk luft och taxdrev.

Vi samlades vid åtta i morse och jag kom hem strax innan sex.Temperaturen visade +4 grader,himlen var blå och solen sken. Trevliga jaktvänner och nyfikna människor blev vad dagen hade att erbjuda i dag.En gammal taxdomare Anders Cederstöm besökte oss i dag han är i 90 års åldern.Intressant att höra gamla människor berätta sina små/stora historier om jakt och deras erfarenhet. En annan man var också pratsugen och berättade hur han med flera fick ledigt under älgjakten då dom gick i skolan.Skulle vilja säga till min rektor att du på måndag kommer inte jag för då ska jag jaga älg   tror inte jag skulle bli så poppis då.


Vad har hänt sedan sist? kanelbullensdag-mums så gott och jag har skrivit tillbudsrapport.Tar ingen skit,allt ska skrivas upp NU!!!


Dags att sova snart i morgon väntar en spännande dag i skogen

 

Kram

Carina





Av Carina - 3 oktober 2012 21:45

Det är så hemskt,jag blir så illa berörd.Vad är det för galningar som går ute på våra gator???

Ser på efterlyst och blir riktigt mörkrädd.

För några år sedan blev min son drabbad av det brutala våldet.Han fick flera sparkar i sitt huvud och stora stenar släpptes ner mot hans huvud då han låg på marken.Detta resulterade i skallfraktur och inre blödningar i huvudet.Jag åkte ambulans in med honom och han fick ligga på intensiven i en vecka.Då han skrevs ut från sjukhuset var jag hemma och vårdade honom.Detta var en mycket tung period i mitt liv.

Det var så fruktansvärt hemskt att få beskedet att ens barn blivit misshandlad,min älskade son,vem kan vilja honom så illa?

Som tur var så klarade han sig,men frågan är vad detta ger för framtida men och skador så väl fysiskt som psykiskt.

Jag stoppade själv ett bråk något år efter att min son blivit misshandlad.Ilskan över att se någon bli utsatt för våld fick mig att glömma bort mig själv i denna stund,jag hade lika väl kunnat blivit offer denna gång.Men jag klarade mig.Och jag vet att skulle jag se någon bli misshandlad igen så är jag säker på att jag även nästa gång kommer att gå i mellan.För jag kan inte blunda för detta brutala våld som råder i vårt samhälle.

För mig råder noll tolerans till våld.Ingen ska behöva bli utsatt för dessa sjuka galningar som går lösa.


Nu hoppas jag att Joakims tre mördare blir gripna och att mannen som fick sitt ansikte sönderslaget får sina gärningsmän gripna.


Kram

Carina

Av Carina - 3 oktober 2012 19:41

Det var som att köra i grädde i morse jösses vilken dimma det var.
Dagen i dag har varit si så där..,
Skriver en avvikelse rapport i morgon efter att i dag fått ett hårt slag över bröstet, det gjorde ont, riktigt ont och jag känner mer och mer missnöjd över det arbete jag i dag har eftersom det inte var det jag en gång sökte till.
Önskade att jag hade en rik man som lät mig vara hemma fru.


Blev ett besök hos frissan för färgning och klippning i dag.


Öppnat ögonen har nu båda valparna gjort och dom blir ju så mycket sötare då.
Lyckades gå vilse med hundarna efter middagen men kom ut ur skogen innan det blev alltför mörkt.


Är ingen glad Carina i dag det är bara för mycket just nu...


Kram Carina

Av Carina - 2 oktober 2012 17:19

Många tycker väldigt mycket i det tysta, eller så små pratas det i korridorerna. När det sedan blir möte och möjlighet till att ta upp det man är missnöjd med så görs det inte och hur ska man då kunna gå vidare ?
Droppen som fick min bägare att rinna över i går var då en arbetskamrat sa upp sig pga missnöjet med vårt arbete.
Jag fullkomligt spydde galla och missnöje över verksamheten personal som håller sig undan då dom som mest behövs osv.
I dag gav det resultat till en mer närvarande personal och lite mer glädje hos vissa. Men själv känner jag en stor besvikelse hos vissa som tidigare på dagen sagt mycket men valde att tiga då det uppdagades. Så fruktansvärt fegt. Jag står i alla fall för min åsikt och jag vet att vara rak och ärlig är ett vinnande konsept.

Tack vare en god vän så fick en av våra elever komma i närkontakt med ismaskiner på Axa arenan Scania i Södertälje. Detta var dagens höjdpunkt och jag skratta så att tårarna rann ner för mina kinder. Tyvärr vågade hon aldrig åka med, men vi ska tillbaka igen om tre veckor.
Han som tog hand om oss -Lasse var super bra och mitt mål är att få henne att sitta på ismaskinen bakom ratten. Hon är så fascinerad av dessa maskiner.
En lång men lyckad utflykt.
Nu sitter jag i väntrummet Folktandvården i Tumba inte alls lika upphetsande men dock nödvändigt
Kram Carina

Av Carina - 1 oktober 2012 21:03

Efter elva och en halv timme på jobbet känner man sig rätt mättad av både jobbet och vissa arbetskamrater
Teckenkursen var höjdpunkten i dag men det är lite segt att lära sig något så pass sent på kvällen
Ensam hemma, Kent är på fotboll och Gabriella hos en kompis. Tänkte uppdatera min hemsida men något är galet med min dator måste nog bli en ny nu inom snar framtid för en seg och icke fungerande dator suger musten ur mig.
Nu blir det ensam mamma
En av dessa mammor är så pinsam tycker jag, pussar på alls männen även då de andra männen ser på. Lite diskret kan hon väl ändå vara eller är hon så desperat. Mamman heter Cecilia och jag tycker hon är så billig

Trevlig kväll kram Carina

Av Carina - 1 oktober 2012 13:22

Gissa om jag blev glad i morse då det visade -1,4 kg sedan förra måndagen.Jobbigt att vara slav under vågen men det är väl en av mina störningar jag har.

Bara genom att låta bli godis,fikabröd och smarriga efterrätter (fuskade lite i går) och ingen alkohol på en vecka så gav det faktiskt resultat.

Bara att fortsätta vara hård och synda i lagoma mängder då och då,inte var och varannan dag som tidigare   


Jag har en tung vecka framför mig.

Jobbar till 19:00 i kväll.Vi har teckenkommunikations kurs fyra måndagar framöver.

I morgon är det tandläkaren direkt efter jobbet,frissan på onsdag,möte på en annan skola efter jobbet på torsdag så på fredag lär jag vara däckad.


Nu är min rast strax slut och så även jag...


Kram

Carina



Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards