Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 24 mars 2013

Kärleksfull kväll

Av Carina - 24 mars 2013 09:00

Som liten fick jag aldrig träffa min pappa för min mamma.Men tack vare en klasskamrat och hennes pappa så hjälpte dom mig att söka rätt på honom.Och jag åkte dit i smyg.Men min mamma kom till slut på mig,för jag är så dålig på att ljuga.

Du ska få de där jeansen om du ringer honom och säger att du aldrig mer vill träffa honom sa hon till mig.Och det var ett par jeans som jag så gärna ville ha.Dum som jag var så gjorde jag som hon sa vilket jag ångrade efter ett tag.

Tappade helt kontakten med honom,men som vuxen tog jag tag i det igen,jag gick helt enkelt in i hans djuraffär och sa Hej känner du igen mig ? och det gjorde han efter alla år.

Vi träffades och jag fick även träffa mina två yngre bröder som han har med en annan kvinna,Emil och Dennis.

Jag började jobba på lördagar i hans butik Jannes djurfoder.Men det blev lite mycket att jobba sex dagar i veckan så jag sa i från mig jobbet för ca tre år sedan.Nu har han sålt butiken.

Tänkte bjuda över honom i somras men det var så mycket med bygget av altan osv så det blev aldrig av.

Vi hördes av i början på denna månad och jag frågade om vi inte kunde komma till honom? Då sa han vi ses på The Swan

restaurangen i samma hus som han bor i.Jag bad även honom att höra med mina bröder för det var ju så länge sedan jag såg pojkarna.

Vi blev 18 styckna som träffades i går vid 19 tiden på The Swan.

Min pappa,hans syster och hennes man.Min kusin Marie och hennes man samt deras två söner.Mina bröder,Emil och Dennis med sina flickvänner.Tobias och Linda,Isabella och Richard,Kent,Gabriella och så jag.

Min pappa var så stolt över att ha sin familj samlad.Och tackade mig för initiativet.

 

Mina bröder Dennis och Emil


 

Isabella min pappa-Janne och Gabriella


 

Pappa-Janne Jag Tobias och Linda


Maten var inge höjdare,vi fick i stort sett endast beställa biffstek med lök för de hade bara en kock   och det var ingen höjdare vill jag be om att få tala om.Tre lökbitar,kokta grönsaker och en seg biff.Jag är ingen kock men måste få säga att min mat jag lagar är betydligt godare än vad detta var.

Min pappa,(känns konstigt att skriva och ännu konstigare att säga pappa till honom då vi ej haft en sådan relation) är en väldigt kärleksfull person och vill så gärna ta igen alla år han missat med mig.

Men att sitta och hålla honom i handen eller att få en massa pussar känns lite genant som vuxen måste jag säga.

Fast för pappas skull så satt jag där och höll handen.Han sjöng även karaoke för mig   


Så synd att man blir bestulen på sina föräldrar som barn,för jag hade verkligen behövt honom som barn.

All den kärlek och värme han ger mig, hade jag som den fula ankungen jag blev, då min mamma fick en dotter med sin nya man och jag inte längre var i fokus för henne.Nej för jag var ju så lik min far fick jag ständigt höra. En man hon valt bort och som hon sedan straffade mig för.


Ska inte tjata mer om det men så är det och det är inget som går att göra något åt i dag.Mer än att jag försöker att hålla kontakten med honom och mina bröder.



Det är inte mängden av ÅR som räknas.

Det är mängden av LIV i dina år som räknas.

 



Kram

Carina

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards