Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 17 juli 2014

Vi gjorde det aldrig i kväll...

Av Carina - 17 juli 2014 21:45

Halv sex ringde Kents klocka och vi drog oss en stund,sedan var det bara till att kliva upp.Han skulle till jobbbet och jag måste då hjälpa till med hundarna.Och är man ändå uppe är det väl bara till att fortsätta -Fånga dagen.

PW runda med Tezz,frukost och ta hand om grushögen jag beställde och fick hem i går.

  

Ut till hundgården skulle detta,men att det var så tungt och omständigt hade jag inte alls räknat med.Att bara lyfta en spade grus är jätte tungt för mina klena armar.Ner med gruset i skottkärran,balansera på en bräda in i hallen,balansera på nästa breda ut ur hallen in i hundgården,balansera på nästa breda till den bortre hundgården. Och skottkärran var ju inte den lättaste.

Ja lite mäckigt var det allt.Sedan kom jag på att om jag tar en stege och klättrar upp på och slänger över gruset in i hundgården.Ja det blev några vändor,men det var jobbigt det med.

Så fastän jag slitit som tusan ser grushögen knappt rörd ut.Men jag försöker i alla fall.

Kent ringde hem och frågade vad jag gjorde och när jag berättade om min kamp med gruset sa han,vi tar det i kväll.Men som jag redan då förstod så gjorde vi det aldrig i kväll.Tänk så väl man känner sin man efter29 år.


Det blev en sväng ner till skjutbanan för att skjuta björnpasset och för fjärde året i rad klarade jag det på första försöket.Känns rätt bra måste jag säga.

  

Är som ni vet konsult åt Party lite och i dag fick jag med posten detta Go kort som ett bevis på att jag uppfyllt en bra försäljning på minst 3000:- sexmånader i rad.Bravo Carina nu är det bara att fortsätta sälja dessa fantastiska doftljus och dess tillbehör.


  

Tycker det är så svårt med att hitta på middagar,och att grilla går ju inte varje dag.Så i dag fick det bli köttfärsfylld paprika och sallad.Gott och enkelt.


  

Gillar min nya kamera,tycker om när man ser skärpan på tex blomman och det i bakgrunden blir suddigt.


I morgon ska jag ge mig ut på en dagsutflykt.Kommer att bli avlastad med valparna för att kunna göra denna utflykt jag velat göra sedan några år tillbaka.Bara hoppas att solen är med oss.


 

Det är först när jag fått uppleva mörkret,som jag lärt mig att uppskatta ljuset. 


Kram

Carina

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards