Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 19 juni 2017

Camilla extra cool...

Av Carina - 19 juni 2017 22:15

Jag glömde berätta om vår kära vän Crobbe,han var hos oss på fika i går.

Vi två stod i köket och pratade när han helt plötsligt tappade fokus och bara stirrade på diskbänken med öppen mun.

Inte ett ljud sa han,bara stirrade och gapade stort,riktig stort.Hade vi haft fåglar inne hade dom trott han var en fågelholk   Jag insåg rätt snabbt att jag var tvungen att förtydliga det hela.

NEJ jag är INTE gravid !!!

  

Det är Isabellas tabletter som hon lämnat kvar här,fick jag förklara och då kom han på,Javisst ja så var det ju.

Nog för att jag fått en riktigt stor mage jag med,tror bestämt jag är skendräktig med dottern.

Det var en underbar syn som jag småskrattat åt så här efteråt.

  


Dagen i dag startade jag,Nora och Rea med 8 km PW innan min frukost.Klockan sex gick vi iväg och det är fantastiskt härligt att gå i naturen så tidigt.Vi såg en räv,grävling och älg.I går morse sprang en mord ut framför fötterna på oss,strax utanför huset.Drömde i natt att vi mötte en björn på vår runda,men jag hoppas det får bli enbart en dröm.


Jag åkte en sväng till Haninge för att fixa naglarna.Det fick blå rosa denna gång med,fast en ljusare rosa.

  

Sedan var det dags att förnya mobilabonemanget och då även införskaffa en ny mobil.Min Iphone har åkt i golvet alldeles för många gånger och började nu göra sitt sista.Tanken var en ny Iphone 7 plus.Men killen i butiken lät mig övertalas.Så nu har jag min  förtsa LG mobil.Ska tydligen vara mycket bättre kamera i den.

Tycker det det är lite jobbigt med nya tekniska grejer,men jag får väl lära mig.Gillar ju att fota så kameran är ju bland det viktigaste i mobilen för mig.


Att åldras har sina för och nackdelar.Detta med vallningar drabbar ju inte bara oss kvinnor utan även män.

Och jag som alltid fryser under hösten och framförallt vintern får ofta höra från min man,men varför har du inte vallningar under vintern för ? Det har nog gått över,jag är klar med vallningarna nu,svarar jag.

Eller hur...

Vad händer i maj månad,samma sak för tredje året i rad.Jo då börjar mina vallningar och håller på fram till september.Sedan börjar frysperioden igen.Hur kommer det sig att jag ska behöva få detta så regelbundet ?Och när fan blir man av med detta ?

Jag köpte för några år sedan mitt gåsduntäcke,så varmt och mysigt.Det kan man ju inte använda under vallningsmånaderna.Så i dag köpte jag ett nytt täcke,för täcke måste jag ha.Bara påslakan går inte.

  

Camilla extra cool heter täcket.Det ska bli ett sant nöje att dra det täcket över mig i kväll och se om det funkar ?

Borde kanske gardera mig med duntäcket i fotändan i fall jag börjar frysa   


Kunde inte motstå denna taxhandduk i dag,taxälskare som jag är.

  

Och när vi ändå pratar tax måste jag få säga - Vida,vilken underbar och lättsam valp hon är.

Sover hela nätterna,inte ett ljud.I bilen ligger hon snällt i sin bur,inte ett ljud.Leker och har skoj med hela hundflocken.En riktigt lätt och okomplicerad valp.


  

Middagen blev så här i dag - Hoisinkycklinge med limemarinerad gurka,chilimajonäs och rostade sesamfrön. Recept på det kommer i veckan,grymt gott.

Vi åkte ut en sväng till jaktmarken med Vida som strosar runt.Fick se en råget med sitt lilla kid,tyvärr hann jag inte fota.



Kram

Carina


 
 
Maria

Maria

20 juni 2017 16:14

Härligt med semester / snygga naglar
Kram Maria

http://WWW.iahoglund.blogg.se

Carina

20 juni 2017 17:44

Tack Maria.
Ja det är underbart med semester. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards