Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2017

Känner mig oerhört rik

Av Carina - 29 oktober 2017 19:45

Med vintertiden kom även kylan.Fy så kallt vi haft idag.


Det har nu gått tre veckor sedan Kent bröt sin fot.Jag kan inte se någon bättring,foten är ordentligt svullen och han har ont men håller godmin inför andra.Jag tycker verkligen synd om honom.

Jag försöker att vara en god fru,serva och fixa det som ska.

Vissa dagar har jag god lust att bara ligga på soffan jag med och inte behöva göra något.För min fot den värker den med,men det räknas inte.Nej inte just nu då Kents fot är av. Men läkningen är på gång,hoppas jag.

Hundarna ska rastas och det blir alltid dubbla promenader.I vanliga fall går vi alltid tillsammans.

Det känns som att skogen kryllar av vilt,för så fort jag går med dom större hundarna så drar dom nästan omkull mig.Just nu är det lerigt och blött på vära vägar,måtte jag inte ramla.Håll dig på fötterna tänker jag samtidigt som jag med bestämd röst och ett kraftigt ryck i kopplet försöker få hundarna att inte dra.Men det doftar alldeles för gott i deras nosar för att jag ska få dom att lyssna på mig.



Natten mellan fredag och lördag regnade det massor.Klockan ringde vid fem på lördag morgon och jag visst redan då jag lämnade sängen att det skulle bli en blöt lördag.SMHI hade utlovat regn och regn kom det.

Jag gick med hund i två såter och jag var ordentligt blöt när vi samlades till lunch.Som tur var hade jag ombyte med mig.Det blev tolv djur som föll i backen och tyvärr var jag inte en av dom som fick skjuta.Men jag gläds med dom andra.Har aldrig sett ett mufflon levande,vilket jag hade hoppats på att få se och även skjuta.Men inte denna gång.

  

Det skulle vara roligt med en sådan trofé på väggen här hemma.Jag fick två kronhjorsthindar i mitt pass,men hade inget bra läge att skjuta.En dovspetts kom och den var inte lovlig pga brunst.På ett alldeles för långt håll sprang 12 vildsvin på rad.Så jag fick i alla fall se  lite djur och bara det är ju roligt tycker jag.


  


I snart fyra år har jag varit farmor till Minou.Mitt första barnbarn.Att få möjlighet att få barnbarn är verkligen en gåva som är fantastiskt roligt och mysigt.Den 2 november fyller Minou år och i dag var vi hem till Minou för att fira henne.

  


För två månader sedan blev jag även mormor till Collin, oj vad fort tiden går.

 

Känner mig oerhört rik som har två fantastiska barnbarn.




 

Nya Rondodrevets mössor kom i fredags och jag tycker dom är så fina.


Nu har jag en veckas höstlov vilket jag tycker ska bli riktigt skönt.Har en hel del som ligger efter här hemma och som bör fixas med innan vintern kommer.Så detta lov är välbehövligt.



Kram

Carina

 
 
Maria

Maria

30 oktober 2017 11:03

Hej
Vill bara önska dig ett fint höstlov
Kram

http://www.iahoglund.blogg.se

Carina

30 oktober 2017 18:42

Tack å kram till dig, Maria ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards