Carina´s Blogg

Senaste inläggen

Av Carina - 4 maj 2018 18:51

Igår landade vi i Paris. Solen sken och endast några få moln på himmelen.

Att besöka Eiffeltornet stod som nr 1 på min lista. Vi hade tänk åka upp, men kön var så lång och det hade säkert gått ett par timmar innan det var våran tur.

Hittade ett varuhus med mina initialer och var bara tvungen att shopa lite där.

Kvällens middag blev på en indisk restaurang.

Det blev en tidig kväll då vi varit vakna sedan 03:00 på morgonen.

Vårt hotelrum. Sängen var helt ok men endast ett täcke. Något jag intevär van vid.

Efter dusch och frukost var det dags att gå ut och möta Paris.

Triumf bågen var dagens huvudmål att besöka.

Många trappor upp. Men det var det värt. En fantastisk utsikt.

Lunchdags.

Blev två varv i Roue de Paris.

Dags för fredags drink.

Det serveras olika tilltugg till det man dricker.

Dags att provsmaka

Vilar nu fötterna innan det dags att ge sig ut i kvälllens Paris.

Kram Carina

ANNONS
Av Carina - 1 maj 2018 20:00

Sköna Maj välkommen!!!

Veckorna bara susar i väg och jag har haft en hel del att stå i även denna vecka.

Valparna skulle besiktas,vaccineras och bli chipmärkta.Lena min privata fotograf var här på middag och en sista fotografering av W-kullen innan flytten.

    

Waka,Winchester och Wenatrix.

I fredags var det dags för Waka att flytta till Uddevalla.Allt har gått bra och hon har även fått en ny hundkompis.


Tänk vad fort fyra dagars ledighet kan gå.Vädret har väl inte varit det bästa men däremot sällskapet.

I lördags blev det en sväng till Västerås.Utställning stod det på dagens program.Fyra hundar från min uppfödning ställde upp.

  

Vilton,Vida,Udda och Unik.Jag är så glad och tacksam över mina engagerade valpköpare.

 

Vida fick excellent och CK i juniorklass.


På lördagskvällen kom Minou hem till oss och stannade kvar till idag tisdag.Så mysigt att få rå om henne i några dagar.Farmor jag ska få vara här i många dagar nu sa Minou då hon kom.Tror hon tycker det är lite mysigt att komma hem till oss.

  

Det blev valpmys innan det var dags för dem att flytta.Winchester flyttade till Norrtälje och Wenatrix till sin fodervärd och min vän Ellinore i Uppsala.Nu är valprummet städat och det råder ett slitta lugn.Inga bajsdofter inne längre och Nora verkar ha tagit detta med ro vilket känns skönt.

Väntar nu på att Rea ska börja löpa,borde vara dags nu,men hon kniper... 

Hon är så söt lilla Minou,som rosa sockervadd.Tobias kom till oss i söndags och sov kvar så att även han fick lite tid med sin dotter.Nu hoppas jag att dom snart ska få möjlighet att träffas lite oftare framöver.För alla barn behöver båda sina föräldrar och alla är värda en andra chans.Minou är så förtjust i sin pappa och han i sin dotter.Dom har så roligt tillsammans och jagdet värmer gott i mitt hjärta av att se dem tillsammans.

  


I går var det dags att titta på brasa vid Lida.Vi åkte dit och var där en och en halvtimme för tidigt innan det var dags att tända den.Det var kallt,vi frös alla tre och efter att Minou fått fiska i fiskedammen två gånger bestämde vi oss för att åka hem och elda i öppnaspisen i stället.


I dag passade vi på att hälsa på Minous kusin,mitt barnbarn Collin, Isabella och Tim.

  

Tänk att jag är så lyckligt lottad som har så fina barnbarn älskade ungar tack för att ni finns och förgyller mitt liv.


I morgon är det åter dags att infinna sig på jobbet.En arbetsdag blir det denna vecka,sedan är jag ledig igen.

Har börjat packat min väska,nya passat är hämtat och pengarna är växlade.

Det ska bli skönt med en mini semester.Kram

Carina


ANNONS
Av Carina - 23 april 2018 21:00

Gör ett nytt försök idag...

Började skriva ett inlägg i går,men radera allt och loggade ut.


Tänk vad fort man vänjer sig och bli bortskämd av fint väder.Man blir liksom aldrig nöjd,utan vill ständigt ha mer och mer. Vi har haft fantastiskt fina dagar i förra veckan.Sol från en klarblå himmel och nästan sommarvärme.

I morse fick jag skrapa rutan på bilen och när jag åkte hem vräkte regnet ner.

Vi har en av fyra arbetsdagar i jaktlaget i kväll.Men jag var tvungen att tacka nej.Svårt att honna med allt nu när valparna kräver sitt.På fredag flyttar en valp och på söndag dom två sista.

Väntar nu på att Rea ska börja löpa,men hon tycks hålla på sig.Efterfrågan på drivande taxvalpar är extremt stor, vilket är fantastiskt roligt.Önskade att jag hade fler avelstikar så att jag kunde göra fler jägare nöjda.


för några veckor sedan kom Kent hem från jobbet och sa,boka inte in något fredag den 20 april.

Okej sa jag.Efter en stunde frågade han mig,är du inte nyfiken på vad vi ska göra ?

Jag känner ju min rätt bra efter alla år och jag vet att han gillar att vara lite hemlighetsfull så jag svarade.

Jo visst är jag nyfiken och den 20 april får jag veta vad det är.

Men han kunde inte hålla tyst.Vi ska på Jill Jonsson "That's Life".

  

Jill är en fantastisk kvinna,vilken röst hon har wow säger jag.Det var en bra show och härligt framträdande av så väl Jill som orkesten och kvinnan som hängde i lina.

Blev glatt överraskad över Kents överraskning och hoppas han hittar på flera framöver.


Resten av helgen tillbringade jag på tomten.Har krattat MASSOR av löv.Tror ta mig tusan att det träd som har mest löv på sig är björken.Vi har rätt många björkar på tomten och jag har redan första året påpekat att dom är för många.Men Kent tycker att vi bor ju i skogen och då kan man inte såga ner alla träd på tomten.Varför inte ?

Det räcker väl med skog runt omkring,man behöver väl inte ha dem inpå huset.Efter att ha krattat löv i två dagar så fick jag honom att gå med på att ta ner två björkar.Så jag har nu kontaktat en kille som förhoppningsvis hjälper oss någon helg i maj.

När jag gick där med min kratta och krattade och krattade...så försökte jag att tänka positivt.Jag får mina steg och jag bränner  lite fett.Och då gick det helt plötsligt lite lättare.Men det gör ju inget om det blir färre löv till nästa vår,känns lite onödigt att två dagar ska krattas bort.
Min receptblogg är uppdaterad med lite nya recept >>>Kram

CarinaAv Carina - 15 april 2018 19:15

Det är inte många lugna stunder i fru Anderssons liv.Jag har ju inga småbarn hemma som ska köras runt på olika aktiviteter,så jag hade väl en förhoppning om att få det någorlunda lugnt på äldre dar.Men inte då,jag är nog extremt bra på att roa mig och se till att nästan alla sju veckodagar blir fyllda med diverse aktiviteter.

Denna vecka blev det ringträning/utställningsträning med Vida i Södertälje.

Middag med Kents jobb inne i stan.Fixat naglarna.Hämtat pass och tagit fästinvaccin.Lets Dance med Lena på jobbet.Spårträning med Vida och Viltor.Besök av kennelkonsulent och av min fotande vän Lena.

Ringträning/utställningsträning är ju alltid bra och nyttigt för en unghund.Så det blir även en sväng dit den kommande veckan.

Middagen med Kents jobb på Sturehof var mycket god och trevlig som alltid.Han har väldigt trevliga arbetskamrater.

Det blev en tre rätters.Och jag åt nog lite för mycket,för jag kunde inte sova den natten.Hade mat långt upp i halsen och hur jag än svalde så ville ine maten sjunka ner.

      

  

Rosa naglar blev det,och ni är väl inte det minsta förvånade över mitt färgval.


Le´t Dance - Ska jag ta bilen eller åka kommunalt? Det funderade jag på i några dagar.På min biljett stod det att det var dåligt med parkering så åk kommunalt.Och då törs man ju inte chansa.Kent sa det finns gott om parkeringar.Men jag resonerade som så att dom om någon som arbetar där vid magasin 7 vid Värtahamnen borde väl veta hur gott/ont det är om parkeringar-

Jag beslöt mig till slut att ta bilen till Tullinge och sedan tåget.För det är ju himla smidigt med dom kommunala färdmeblen,NÄR DOM FUNKAR!!!

Det var just det - NÄR DOM FUNKAR!!!

Tåget stod inne på perrongen när jag kom upp,yeas jag hann med ett tidigare tåg.Men varför åker det inte?

Efter en stund ropade man ut i högtalarna - Vi väntar fortfarande på grönt ljus innan vi kan åka vidare.

Suck,är det strul nu när jag för en gång skull ska ut och åka.Efter en lång väntan rullade vi vidare till nästa station och samma sak där - Vi väntar  på grönt ljus innan vi kan åka vidare...Och så där höll det på ända till Älvsjö.

Slutstation för samtliga pga el fel vid Stockholms södra.Ni som ska vidare in till stan får ta buss till Telefonplan.

Och jag kan ju säga att jag var ju inte ensam vid den buss stationen.Men jag lyckades klämma in mig på bussen. Väl framme vid Telefonplan (en ny plats för mig,har aldrig varit där tidigare,tänk vad man får uppleva nya ställen när man åker kommunalt).Tog t-banan till Östermalmstorg där Lena väntade på mig.

Därifrån tog vi en långpromenad till Värtan och Magasin 7.

  

Det blev en mycket trevlig kväll med härlig dans och fantastisk underhållning.Så vi var väldigt glada och nöjda när vi gick därifrån strax innan klockan 23 på kvällen.Nu var det dags att ta sig hem.Buss och t-bana och sedan pendeltåg.

Men det var fortfarande problem i pendeltågstrafiken.Dom gick med 1-timmes trafik och tåget som skulle gå 23:35 till Södertälje var inställt.Hur i hela friden tar jag mig till Tullinge nu.Lena ringde sin man,hon kunde ta tåget mot Nynäshamn och hoppa av i Älvsjö och bli hämtad.Men jag då hur gör jag? Kent kan jag inte ringa,han sover och har mobilen på laddning i tvättstugan.Jag får väl åka till dottern i Årsta och sova där,nej jag ska inte besvära henne.Hur i hela friden ska jag göra ?

Då kom han...en ung man,som en räddande ängel,fram till mig.

-Hej vilket tåg ska du åka med ? frågade han mig.

-Ja det mot Södertälje men det är inställt,svarade jag.

- Vart ska du av någonstans ? Lite tveksamt svarade jag Tullinge.

-Det ska jag med svarade han glatt.Ska vi dela på en taxi ?

HJÄLP törs jag det ? åka taxi med en främmande man ? det händer ju så mycket otäckt nu för tiden och vem säger att denna unga man är något att lita på ?

Jag berättade för Lena som pratat med sin man medans vi två pratade och efter stor tvekan sa jag ja.

Vi gick mot taxi bilarna då han sa,du såg så uppgiven och orolig ut att jag var tvungen att fråga vart du skulle.

Och jag var evigt tacksam och glad då jag klev ur taxin vid min bil i Tulling.Vi hade en mycket trevlig resa,han är 27 år och berättade om sitt jobb,sin mamma som köpt gård vid Grindsjön och sin dröm att komma vidare i sitt yrke.

Tänk att det finns så bra människor som ser oss vilsa skälar på stan som inte förstår sig på hur man ska komma hem när pendeltågen inte går.Ersättningsbussar fanns det inte och taxi tycker jag är för dyrt.Det går ju på 650-700:- att åka hem.Men det skulle killen ta på resegarantin och lät mig åka med.STORT TACK till dig,vad du nu heter ?


I går var det dags att plocka fram utemöblerna och kratta lite löv.Årstiden vi har framför oss är ju bara för underbar.

Men det innebär ju en hel del jobb som man inte behövt gjort under vinterhalvåret.

Nu är i alla fall utemöblerna på plats och om någon månad kan man börja köpa blommor och plantera dom.

Så fantastiskt härligt att bo som vi gör.


Och så var det då dags för det första kennelkonsulent besöket.

Jag vet ju att våra hundar har det bra och att vi sköter dom på bästa sätt,men tänk om inte konsulenten tycker det ?

Strax innan klockan tolv i dag kom hon.Möttes av en jätte lycklig tax = Nora och fick sedan besöka hennes valpar som var så glada även dom.

Vi tog oss ut i hundgården där dom andra hundarna var,och hon blev så imponerad av våran hundgård.WOW vad fint dom har det.Ni har verkligen tänkt på allt,jag är så imponerad.

Efter att ha hälsat på alla hundar så tog vi en fika och jag fick svara på frågor.

Jag fick ett skriftligt besöksprotokoll och blev Godkänd för hänvisning.

Det känns ju alltid skönt att ha det på papper,även om jag själv tycker att våra hundar har det bra med oss.


Lena kom lite senare för att fota mina valpar,hon gör det så bra.

  

Denna tik - Wenatrix ska jag behålla som fodervärdstik.Kram

Carina

Av Carina - 8 april 2018 19:15

Då börjar mitt påsklov att lida mot sitt slut och det blev en fartfylld vecka.Inte helt enligt planerna,vilket jag märkt att jag ibland kan störa mig mer på nu än vad jag gjort tidigare.

Men att ödsla onödig energi på att vara missnöjd är ju inte så upp piggande så jag måste nu jobba med den biten.

Saker och ting förändras och det man inte får gjort ena dagen går ju att göra en annan dag.

Så blev blandannat min fredag...

Jag var klar för att åka hemifrån för att vaccinera mig mot fästingsjukdomar då jag öppnade dörren och efter mig kom Tezz som drog i väg.Hon hade koll på att vi hade två älgar utanför och dom fick hon snabbt tag på.Efter tre timmar lyckades Kent få tillbaka henne.

Då var det försent att vaccinera sig och jag var även tvungen att avboka min tid för mammografi som jag hade senare på dagen.

Ja,ja Tezz kom hem,en aning trött men oskadd.Jag var väldigt orolig för vägen utanför,men som tur var valde älgarna att gå åt andra hållet.


Denna vecka har jag hunnit med att umgås med mina barn och barnbarn,vilket är guld värt för mig.

Alla var hemma hos oss på långfredagen och vi åt middag tillsammans.Jag hade lagat buffè mat.

  

På lördagen var Kent och jag till Östermalma på påskbuffé där vi även träffade Crobbe och Laila.Mycket gott och trevligt.Skönt att slippa laga mat.

Vi har grattat barnens kusin som fyllde 19 år.

Tre valpbesök har jag haft denna vecka och det känns som att alla är nöjda med sin nya familjemedlem som flyttar till dom om tre veckor.Tiden går så fort,tyckte nyss att dom föddes.

Tobias och jag hämtade Minou på förskolan en dag,hon hade bestämt att vi skulle äta fiskpinnar med potatis och kall sås och så det fick det bli.Roligt när dom kommer med mat tips på vad dom vill äta.


Var till polisen i veckan för att ordna nytt pass.Inte helt enkelt att bi fotad så polisen blir nöjd.

Jag har ju lugg av en anledning och det är ju för att min panna är så hög och att just inget annat än lugg funkar då. Men nu är det tydligen väldigt viktigt att ögonbryna syns på passfotot.Och min lugg täckte just ögonbrynen så jag var helt enkel tvungen att göra en glipa på luggen,såg ju inte klok ut   I vanliga fall är jag extra noga med att luggen täcker hela pannan vid fotografering,men nu fick jag dra isär luggen,som en gardin.Tur att jag inte behöver visa mitt pass så ofta.


Jag har hunnit träna Vida på spår och varit på spårkurs,sista gången i lördags så nu är vi redo att starta på spårprov.


Ingen kan leva i evighet det vet vi ju men när Jerry Williams och Lill Babs lämnade oss så blev det ett STORT tomrum.

Jag har ju vuxit upp med dom,två stora stjärnor. 

Minns hur jag en gång satt och lyssnade i en replokal på Jerry Williams.Jag satt på en högtalare och dinglade med benen.När Jerka sjungit klart kom han fram och lyfte ner mig,jag var alldeles salig av lycka för jag tyckte han var så cool.

Och denna varma kärleksfulla Lill Babs,finns nog ingen som har ett så varmt och kärleksfullt hjärta som hon hade.

När jag var liten ville jag att hon skulle vara min mamma,för hon var alltid så glad och varm mot alla.

Nu finns det inga stora stjärnor kvar i Sverige,eller har jag missat någon? Det känns tomt,så tomt och ledsamt.

Man får helt enkelt tänka på vad Lill Babs sa The show must go on och Leva livet.


Jag såg ett program på tv i veckan I dag om ett år, ja vad gör vi i dag om ett år ?

Själv har jag inte så mycket planer,men man kanske skulle börja planera in lite mera händelser förutom jakt och hundliv med allt vad det innebär.

Helt klart tar det mycket av min tid,men är också mitt stora intresse.

Så idag om ett år ska jag...Får helt enkelt suga på den karamellen och fundera på vad jag vill göra.


Kram

Carina

Av Carina - 26 mars 2018 13:45

Det finns hopp om att våren kan komma även i år. Snön börjar sakta men säkert att smälta bort,vi kan se ana att det finns en gräsmatta under snön.Snön föll över oss i morse då vi gick ut med hundarna,men som tur var ligger den inte kvar. Nu vill vi ha vår och snöfri mark.


I fredags tog vi ett sista farväl av svärmor.Det var en fin begravning i Västerhaninge kyrka.Många tårar föll ner på våra kinder,det är så sorgligt att mista en nära vän och släkting.Ingrid hade ett varmt hjärta och var väldigt omtänksam.

Dom sista åren blev hon väldigt sjuk,och att hon tillslut fick somna in var nog hennes högsta önskan.Nu har hon det lugnt och fridfullt.Får träffa sina syskon och föräldrar igen.För visst finns det ett liv efter detta,det tror och hoppas i alla fall jag.

  

När man är på en begravning så tänker i alla fall jag på hur jag skulle vilja ha min begraning.Finns det rosa kistor så önskar jag mig en sådan.Rosa blommor och ljus klädsel.Vill även att någon sjunger två låtar, som för mig betyder väldigt mycket. Älska mig för den jag är och När rosor aldrig dör.

Nu hoppas jag det inte blir någon begravning på många år.


Efter begravningen körde jag Gabriella till Sparreholm för att hämta sin NYA familjemedlem.

Lilla Luna,en dvärgpinscher.Så liten och så jätte,jätte söt.

 

  


 

I lördags var det andra spårkurstillfället på Ekerö.Vida skötte sig riktigt bra och jag blev så stolt över henne.Nu ska vi träna lite till och förhoppningsvis snart kunna starta på ett spårprov.


På kvällen var Kent,Tobias och jag på fotboll Sverige mot Chile vid Friends arena  Det var en härlig stämning och mycket folk.Det blev förlust för Sverige men dom hade ett sämre spel än Chile.

Att ta med bilen till denna Arena är inte något jag rekommenderar.Parkeringsmöjligheterna och vägarna runt omkring arenan är rena katastrofen.Kent sa att det var första och sista gången han besökte Friends Arena.


Natten mellan lördag och söndag blev jag magsjuk,och det visade sig att även Gabriella blivit det och en kusin till henne.Idag kom Kent hem och även han har blivit magsjuk.

Så det blev inga våfflor på våffeldagen,det blev en skorpa och blåbärssoppa.

I dag mår jag bättre men det är ju 48 timmars regeln som gäller vid magsjuka så jag blir nu hemma ett par dagar så att jag inte smittar någon på jobbet.Kram

Carina


  


Av Carina - 20 mars 2018 20:45

Vårdagsjämning i dag och sommartid på söndag.Utanför fönstret är det vitt.Nätterna bjuder på 10-14 minusgrader och har vi tur kan termometern visa nollgrader under dagen.Men våren känns väldigt långt bort just nu.

Det sägs att på Vårfrudagen (25 mars) att så mycket snö som det fanns på taken denna dag, skulle det också finnas på marken till Valborg.

Vi får se hur det ser ut på söndag och om det blir så.


Mat,mat och åter mat.

Ja det är väl det som snurrar ganska så frenetsikt i mitt huvud. Mitt intresse för mat har ökat sedan jag tog jägarexamen.

En kvinna som väckte mitt intresse för matlagning var min svärmor.Jag stod ofta och tittade på när hon lagade mat.Frågade man hur hon lagat just den maträtten så höftade hon och hade inget recept att dela med sig av.

Nu finns hon tyvärr inte bland oss längre och jag vet att hon har det så mycket bättre nu.

På fredag kommer vi att ta ett sista farväl av Ingrid.Jag lärde känna henne för 32 år sedan,första besöket hos svärmor är ju alltid läskigt och jag var ju bara 17 år.Men med Ingrid var allt så enkelt.

Jag minns då jag klippte håret på henne för första gången och när jag nästan var klar så insåg jag att jag klippt henne så mycket att även luggen försvann.Men inte blev Ingrid arg för det,nej men den växer ut igen sa hon.

Jag fick vid ett annat tillfälle permanenta håret på henne och även färga.Mitt intresse för hår var stort i min ungdom och hon lät mig testa mina kunskaperna på henne.Vilket inte var dom bästa med facit i handen.Vi skrattade gott många gånger åt mina påhitt med både sax och färg.

När barnen var små umgicks vi i stortsett varje helg.Ingenting var omöjligt med Ingrid och vi var alltid välkomna dit. Men dom senaste tio åren har vi tyvärr knappt träffats vilket jag i dag kan tycka är lite sorgligt.Men jag vet att vi

kommer att träffas igen och då ska jag nog ta med saxen och fråga om hon vill ha en ny frisyr som bara jag kan klippa     

Alla goda ting är tre.Alltså dessa tre valpar är ju bara för söta.Och deras färger är så fina,snart ska dom registreras hos kennelklubben och jag tror det blir tre färger denna gång =svart,viltfärgad och röd.


Receptbloggen är uppdaterad med några nya enkla med goda maträtter >>>


I morgon får ni inte glömma att Rocka sockorna.Den 21 mars är det Internationella Downs syndromdagen.Rocka sockorna står för att vi alla är olika som individer, men har samma rättigheter och värde.Så sätt på dig två omaka strumpor i morgon.    Kram

Carina

Av Carina - 18 mars 2018 19:15

Oj vad tiden rusar iväg.Jag hade någonstans en förhoppning om att få det lite lugnare nu när jakten är slut.Men på någotvis så lyckas jag ha ful helgerna.Förstår inte riktigt hur jag lyckas ???


Förra helgen träffade jag Isabella och Collin.Vi åkte till Torekällberget i Södertälje.Tittade på djur och tog en fika. Har ni inte varit där så åk dit.

  

I torsdags kom Isabella och Collin hem till oss.Tim hade bivit sjuk och Isabella var rädd att Tim skulle smitta henne och Collin.Dom blev kvar här till idag söndag.Så sysslolös det är man inte som mormor.

Det är verkligen roligt att få vara delaktig i sina barnbarn och se dem utevecklas.Det går ju så rysligt fort med dom små,Collin sitter och tar sig fram på golvet.

En glad och pigg kille som trivs med livet,han är verkligen våran solstråle nr 1.

  Denna helg var det dags för spårkurs,trode den skulle bli inställd pga av snön men det är väl svårt att flytta en spårkurs på tre tillfällen.Fem hundar från min uppfödning var anmälda till spårkursen (det är så roligt med engagerade valpköpare) och vi fick alla gå ett kortare spår vilket taxarna löste galant.Nu har vi i läxa att gå minst ett träningsspår innan nästa tillfälle som blir på lördag.Så det bara måste vi hinna med.


I dag blev det en sväng till Haninge för att fixa naglar.


  

Förutom rosa naglar har jag även blivit med rosa skor denna vecka.

  

Måste ha sköna skor på fötterna när vi reser till Paris.Kan tänka mig att det blir en hel del promenader där.


Valparna har nu fått sina namn.Hanen ska heta Winchester.Den svarta tiken Wenatrix (jägarinna på latin) och henne ska jag troligtvis behålla på foder.Gillar hennes färg och hoppas på att hon blir efter mina önskemål.Har några veckor på mig att bestämma mig.Den andra tiken ska heta Waka.

  

Dom är nu två veckor och har öppnat sina ögon.Det är lugnt i valplådan,dom äter och sover för det mesta.Man kan säga att det nu är "lugnet före stormen".Kram

Carina.

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Carina´s Blogg med Blogkeen
Följ Carina´s Blogg med Bloglovin'

Vädret


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se