Carina´s Blogg

Senaste inläggen

Av Carina - 7 augusti 2017 21:15

En dag kvar av sommarledigheten och den är i morgon,ska njuta av den dagen.

Vi har jobbat på bra i förra veckan med boden.Det är lite lister,målning och annat fix innan den är helt klar.Men nu står den på sin plats och snart ska den även fyllas med diverse bråten.Blir väl Kents lekstuga kan jag tänka mig.Själv får jag vänta på min lekstuga/växthus till nästa sommar.Sa så även förra sommaren,men har jag tyvärr gick annat före.


I lördags var jag och sköt klart älgmärket,skönt att ha det gjort.Sedan blev det en sväng till Pia som hade köpt en tax till mig från Västerbotten.Och det var ingen liten tax hon hittat åt mig.

   

   Funkar även att sitta på.Tusen TACK Pia,blir verkligen jätte glad när någon tänker på mig.

  Har hittat två ljusstakar med taxar på i en butik i Gävle.Men tyvärr har ingen haft vägarna förbi den butiken än och handlat dom åt mig.Men jag hoppas på turen ändå.


I lördags var Kent och jag på Glashyttans värdshus i Södertälje.Hade sett bilder därifrån och var nyfiken på att testa deras mat.

  

Det låg fint vid vattnet.Men att sitta ute var inte att tänka på då regnet vräkte ner i mellanåt.

 

Förrätt blev - färsk sparris med citronhollandaise, forellrom och krutonger.


 

Varmrätt blev -Glashyttans hemröktgrillade laxmed citronsoyaglaze, ärt & wasabicreme, äpple, fänkål och pak-soi.


 

Efterrätt blev -Creme bruleèSmaksatt med kardemumma serveras med färska bär.

Allt var väldigt gott,vacker uppläggninge så både ögon och mage fick vad de behövde.Mycket trevlig personal och värt ett besök.Dit kommer vi att åka flera gånger.Se deras hemsida här >>>


I söndags morse åkte jag till Gävle/Valbo,det regnade ända fram till Tierp sedan sprack himlen upp och solen smög sig fram. Hundutställning stod på dagens program och jag skulle få träffa fyra avkommor från min kennel med deras familjer.Och överraskande nog kom en annan familj från Uppsala och dit för att hälsa på mig och mina hundar.Dom har Reas syster-Ramsa.Jätte trevlig dag och solen sken ända fram till det var dags för Bästa tik då kom regnet och så även åskan.Så lagom genomblöt åkte jag hem.Men att kläderna var blöta gjorde mig ingeting för dagen hade varit riktigt bra.

Min Vida blev Bästa valp 4-6 månader och kom som BIS 2:a i finalen.

Rea vann championklass och blev tvåa Bästa tik.

Sako kom tvåa i championklass och blev tvåa Bästa hane.

Valsa fick HP och så även Varmint som också blev BIM valp med lillmatte som var riktigt duktig på att visa hund.

Ugo kom tvåa i valpklass utan HP.

  

Så dagen blev riktigt bra i godavänners lag.


 

Jag har köpt mig en morot.Dyrt kilopris på moroten,men den moroten behövs.Har kommit av mig med mina rundor. Och nu har jag satt upp ett mål = 10000 steg varje dag.Med hjälp av denna Fitbit ska jag hålla koll på mina steg.Har i och försig en stegräknare i min mobil,men det är inte alltid jag har den med mig och då missar jag stegräkningen.

Startade morgonen med min PW runda,dock utan morot då den blev inköpt på eftermiddagen i dag.

Isabella kom hit och vi åkte till Haninge,shopade,åt lunch och fixade våra naglar.

  

Rosaglitter blev det denna gång.Tänk att nu har Isabella två veckor kvar till beräknad förlossning.Jag har gissat på att hon får den 18 augusti.Fick hon själv bestämma så ville hon helst föda igår.Jobbigt med en tung mage,man är trött och barnet håller en vaken om natten.Man känner sig varm,hungrig och allmänt klumpig.Att använda skor som ska knytas är nästan omöjligt då vägen ner till fötterna är besvärligt då magen sticker ut.Äta med hakklapp skulle gravida behöva för jag tror bestämt alla har hål i läppen/hakan.Svårt att hitta fina och bekväma mamma kläder.Har man otur får man halsbränna, kramp/sendrag i ben och fötter.Ja att vara gravid i nio månader är inte bara en lång väntan på en ny och efterlängtad familjemedlem det är rätt slitsamt för en kvinnokropp.Men snart är det över Isabella och jag verkligen längtar efter att få bli mormor.Ska bli så mysigt att få ett till barnbarn.


Var in på en butik i Nykvarn i lördags - Mångfaldens hus heter den.Såg då en skylt jag var tvungen att fota.

  

Att vara olika är och förblir en tillgång.

Så fantastiskt bra att vi alla är olika och glöm inte bort att vi alla är en tillgång.


Kram

Carina

  


  

ANNONS
Av Carina - 2 augusti 2017 22:04

Glömde berätta att när jag var liten fanns inte Carina som dagens namn i kalendern.
Då fick jag ha namnsdag i dag 2 augusti - Karin. Det var ju nästan Carina det fattas ju bara ett A.
Det var väldigt viktigt för mig som barn att ha en namnsdag.
Nu finns mitt namn med sedan några år tillbaka och hamnade då på den 7 maj, dottern Isabellas födelsedag.

Vilket märkligt väder vi har haft. Sol från klarblå himmel började dagen med. Men blåsten såg till att vi fick mörka moln oå eftermiddagen som skvätte några få regndroppar. Sedan blåste molnen bort och vi fick åter en blå himmel och sol.
Tog med taxarna på en promenad.
2 älgar och 2 rådjur såg vi.
När vi kom hem sprang en vildsvin familj ut presic vid granntomten. 2 vuxna och 10 små kultingar.
Bra avslut på promenaden.
Nu är det soffläge innan läggdags.

Kram från Karin/Carina

ANNONS
Av Carina - 2 augusti 2017 19:30

Dagarna går och nu är det inte många dagar kvar.Har varit ledig i sju veckor och om exakt en vecka börjar allvaret igen. När jag ser reklamen om AMF pensionsspar,när man får 52 veckors semester som pensionär,då längtar jag.

Men det är 19 år dit,men då har dom säkert höjt pensionsåldern.


Vi lånade Minou från onsdag till söndag.Många mysiga dagar tillsammans.

I torsdags besökte vi Kolmården och det är så roligt att se hennes glädje av att vara där.Åka karusell med farfar ( farmor blir yr och kan inte åka) titta på Bamse teater,se på djur och åka linbana.Vi hade en fantastisk dag tillsammans.

      

Kolmården är verkligen värt ett besök både för små och stora.

Man betalar "bara" inträde och sedan får alla åka karusell och linbana hur mycket dom vill.MEN man måste ha längden inne.Minou ville åka den läskiga Wildfire - Med en topphastighet på 113 km/h, tre inversioner (dvs när du åker uppochner), en fallvinkel på 83 grader och höjdskillnad på 57 meter bjuder den två minuter långa åkturen på en hisnande adrenalinkick utmed Bråvikens bergssluttningar med hela 12 tillfällen av total tyngdlöshet. På toppen av Wildfire, 142 meter över havet, har du en magisk utsikt över Bråviken - om du vågar hålla ögonen öppna!

MEN hon hade inte längden inne, du måste vara 120 cm lång sa jag och så fick hon ställa sig vid måttstocken. Det fattades ca 17 cm. Men farmor jag är en stor tjej sa Minou.Ja men inte så stor svarade jag.Då ställer hon sig på tå och säger KOLLA FARMOR NU GÅR DET !!! Jätte glad,men nej det gick inte.

Så jag föreslog att vi skulle äta glass i stället och det gick Minou med på.Efter glassen ville hon kolla igen,jag kanske har vuxit nu farmor.Men nej det gick inte nu heller,attans då.

Liten men tuff är vad hon är.

I fredasg säger Minou att hon vill rida då vi åker förbi en hästhage.Hm hur löser vi detta tänkte jag ?  och kom då på att vår vän Crobbe har en flickvän med hästar så vi skickade ett sms till honom.Och inom loppet av tio minuter hade vi en ridtur inbokad åt Minou på söndagen.Det är så roligt när man kan uppfylla någons önskan.

  

Så i söndags var vi där.Minou var inte det minsta rädd för Hektor.Hon borstade och red.Kan vi galopera ? frågade Minou som inte ens nådde nedanför sadeln,men nej du måste växa lite blev svaret.Så liten med en sån vilja att uppleva saker.Ska bli intressant att följa denna modiga tjej.


I fredags hämtade vi hem nya soffan och den ser ju löjligt liten ut på denna STORA altan.Vet inte riktigt vad jag ska fylla altanen med nästa sommar.Får väl bli en massa blommor.

  

I lördags hade vi ungdomarna hemma för att fira Kent som fyllde 51 år i går.Passade även på att inviga soffan med bubbel fanns alkoholfri bubbel med.

 

Vi grillade och spelade kubb.En mycket trevlig lördag med dom bästa.


Vi har varit ute på vakjakt.Men jag har inte lyckats skjuta något.I söndags såg jag två stora galtar som bråkade,dom sprang emot varandra som två tjurar, och dom jagade även varandra.Tror den ena var inne på fel revi,för han försvann och den andra galten var kvar en kort stund innan han sprang upp i skogen.I går skulle jag försöka mig på grävling.Men inte en grävling såg jag.

Men så här i efterhand så tänkte jag,jag brukar ju aldrig se grävling i vanliga fall då jag sitter på pass/vak så varför skulle jag ha sett någon igår ? Fastän jag satt vid deras gryt.

Brukar se dom här hemma,eller påkörda efter dikeskanten.

Såg däremot en väldigt vacker vit dovhjort,men han var väldigt skygg.Visste säkert om att han lös upp som ett vitt lakan så fort han lämnade skogen.

Det är väldigt rogivande att sitta på pass och se djur,hur dom beter sig mot varandra.
Vi borde oftare visa människor som gör oss gott och är viktiga för oss-

Hur värdefulla de är och hur mycket de berikar vårt liv.Kram

Carina


Av Carina - 26 juli 2017 22:45

Dagarna bara rusar i väg.Jag undrar ibland om tiden alltid gått så här fort ?

Ni vet när man tex väntar på en t-bana,tåg eller buss och det står att den kommer om 4 minuter.Dettkan ju kännas som en evighet.Och det vet vi ju alla att 4 minuter är ju ingenting,knappt att man hinner blinka.

Varför går då en dag så fort ?

Går upp vid 8 tiden varje morgon och helt plötsligt är det kväll och man har fortfarande massor kvar att göra,fastän man inte legat på latsidan.Är det inte märkligt så säg.

I går var vi och fixade på två av våra jaktmarker.Det går ju inte bara att jaga utan det krävs en del fix runtomkring.

Vi åkte hemifrån vid tio och kom tillbaka runt 15 tiden,stack sedan tillbaka till en av markerna igen för att slutföra och helt plötsligt var klockan efter åtta på kvällen.

Vi har ju fördelen att dela intresse och får på så tid mycket tid tillsammas.

Jag älskar att stanna upp,lyssna,spana och bara vara,det är livskvalitet för mig.

Det är rätt märkligt hur jag fick mitt intresse av jakt.Jag som var en hästtjej och avskydde jägarna som jagade i Lissma där jag red i skogarna.

Kent är ju född i en jaktkoja,nej då inte riktigt men hans pappa jagade.Så jakten hade han med sig som barn.

Mitt intresse för jakten blev först när barnen började bli så stora och klara sig själva hemma.Jag kunde då åka med och gå med hund.

Men jaga skulle jag inte,skjuta djur,du är inte klok sa jag till Kent.Nej du det får du stå för.Jag kommer bara att börja gråta om jag skulle lyckas skjuta ett djur.Men med lite erfarenhet från skogen och det vilda så började mitt intresse att växa fram.

Jägarexamen tog jag 2011 och det har inte blivit så jätte mycket skjutet än - 7 rådjur, 3 vildsvin och 2 dovhjortar. Har haft lägen som jag ibland tvivlat på och det sägs att man ångrar aldrig ett skott man inte sköt.Jag har ångrat tre skott jag aldrig sköt,så är det.
Jag är ju lite ivrig av mig och vill att saker och ting ska ske snabbt,helst igår.Medans Kent är tvärt emot.Och det är väl bra med två olika personer i en relation,fastän man ibland kan bli tokig på den andra som inte tänker så som man själv gör.För det är ju så klart alltid bäst.

Rosbuskarna - Honungsros skulle från början ha en helt annan plats,sedan blev det andra planer och efter lite om och men så blev det en tredje plats och jag är så glad och nöjd.Tänk om det blivit den plats jag tänkte från början,det hade inte alls blivit lika bra som det blev nu.

  

Rosorne är på plats och nu kan dom även klättra i sin nya spalje.

 

Tycker det blev så bra med denna spalje mellan trapporna.


Vi hämtade Minou på dagis/förskolan i dag.Vi ska låna henne fram till söndag.Snart drar ju jakten igång så det gäller att ladda sitt Minou batteri så man klarar sig länge i höst.

  

Hundarna blir alltid lika glada när Minou kommer och hon säger - Farmor jag tror dom älskar mig.Det tror jag med svarar jag Minou.Förutom en massa bus och mys med hundarna har vi plockat och ätit smultron.Och blåst såpbubblor.

  

En mycket rolig aktivitet tycker Minou.Så vi har laddat med en stor flaska denna gång.Mysigt att springa barfotar i gräset och se dessa fina bubblor som skiftar i färg.


Barnbarn är verkligen livets efterrätt.

När jag är med dej är livet så lätt.

Att se dig leka och skratta gör mig så glad.

Ännu en sida skrivs i vårt släktblad.

Lev dina drömmar så mycket du hinner.

Å spara alla minnen av det som du finner.

Tack för all glädje du ger mig,älskade Minou.


Kram

CarinaAv Carina - 24 juli 2017 19:45

Inte en droppe regn på flera dagar.Hela sommaren har jag hört att det råder vattenbrist i Södertälje och Nykvarns kommun.Det är torrt nu,riktigt torrt.

Vi har egen brunn och jag är livrädd att vattnet ska ta slut.Tänk att stå där med schampo i håret och kroppen inlöddrad i två och så tar vattnet slut.

Är sparsam med vattnet nu,förutom till tujorna och rosbuskarna.Dom måste få din dos vatten.

Gräsmattorna börjar bli gula,löven på träden är gula och börjar att falla till marken.HÖST alla redan ? nej det är ju bara den 24 juli ( 5 månader kvar till julafton).

Det har fortfarande inte varit en hel dag med klarblå värme.Ett och annat moln har kommit in,dock inga regnmoln.

För min del får det gärna komma lite regn nu.


Kent har haft sin första av tre semesterveckor och går nu in på sin andra vecka.

Vi har varit ute några kvällar förra veckan och spanat vildsvin.

  

I lördagskväll fick vi även lyssna på en hårdrockskonser medans vi spanade efter vildsvin.Jag tycker det är lite svårt att sitta på en stol på marken och spana över stråna om man ser något vildsvin.Torn tycker jag bättre om,men det finns ju inte på alla ställen.Två vildsvin mindre finns det nu.

Men det är rätt tröttsamt och slitsamt att flera kvällar sitta och bara glo rätt ut.Vissa kvällar är mer spännande än andra.Men vad gör man inte för bonden och hans gröder.

VIldsvinen och hjorten förstör väldigt mycket.Vi såg stor skillnad från lördagkväll till söndagkväll.


  

I dag blev en sådan där dag som inte alls var planerad från början att den skulle bli.Jag har bil,min egna bil som jag försöker vårda ömt.Men tydligen missar jag ett och annat.Men man kan ju inte vara bra på allt.

Har tyckt att min bil skrapar så då jag bromsar och har nämnt det till mannen i huset som varken sagt bu eller bä.

Det har inte blivit så mycket bilåkning med min bil denna sommar.Men så i dag skulle han åka med mig och får då höra hur illa den låter.DU MÅSTE RINGA SPEADY i dag och boka tid.

Vilket jag gjorde och dom hade fullt men sa kom så får vi se.

Strax innan tio var jag där och hade som tur var plockat upp Isabella på vägen för lite sällskap.

Vi kollar på bilen och ringer dig med besked om vad som ska göras,sa dom till mig.

Vi tog en promenad och efter ca 20 minuter ringer dom.Vi måste byta bromskivor och klossar runt om.

Okej när då svarar jag.Vi gör det under dagen du får komma tillbaka 16:30.

Oj hur ska vi nu slå ihjäl 6 timmar i Högdalen tänkte jag?

Vi promenerade till Bandhagen och tog t-banan till Skanstull.

Promenerade runt,gick in i affärer,tog en glass,tittade på Mikael Nyqvist gravplats,mycket fin kyrkogård med många vackra blommor på alla gravplatser. 

Strax innan 13 ringde han och sa DIN BIL ÄR KLAR!!!

Gissa om jag blev glad.Vi nästan sprang till närmaste t-bana som då var Slussen och åkte tillbaka till Högdalen.

Att ha bil är ju inte billigt,men bor man som vi gör måste man ha bil.

Så åtta tusen kronor fattigare blev jag idag,och för en månad sedan var jag tvungen att byta alla däck och fick då gladerligen hosta upp samma summa.

Nu ska bilen in på service i mitten av augusti,sedan hoppas jag att den slutar kosta så mycket varje månad.

Har haft min bil sedan augusti 2011 då var den ny,kanske börjar bli dags att byta ut den ? eller inte.Gillar ju min blåa pärla väldigt mycket,när den inte kostar pengar.För tio år sedan lärde jag känna Eva.Hon och hennes föredetta man köpte då en tax från mig.Vissa valpköpare har man mer kontakt med,andra mindre.

Eva och jag har haft kontakt,ibland mer ibland mindre.

Men när vi ses så har vi alltid så mycket att prata om och vi kan prata om allt.Så skönt med sådana vänner.

I fredags lyckades vi få till en träff i Lida.Vi tog ett motionsspår på 7 km och pratade oavbrutet med varandra.

  

Avslutade med lunch på Lida Värdshus innan vi sa hejdå till varandra.Eva här kommer några rader till dig-

Är glad att jag fann en vän som du, mitt liv är värdefullare nu. Tilsammans med dig mår jag så bra, en vän som du skulle alla ha. I glädje och sorg finns du där för mig, känns så bra att jag lärde känna dig. Så mycket roliga minnen, som verkligen värmer våra sinnen     

Min ros New Dawn är så fin.Tittar till den minst en gång om dagen,man vill ju inte missa någon knopp.


Kram

Carina


Av Carina - 20 juli 2017 23:45

Tänk vad skönt det är när man får klart på sina projekt.

Nu blev det ju inte som vi tänkt oss pga grannarna.Tanken från början var att riva gästhuset.Bygga en altan som hängde i hop med den vi hade innan och på den nya altanen sätta ett nytt gästhus.Men det gick inte grannarna med på. Det skulle skymma deras utsikt från vardagsrumsfönstret.

Som ni ser nedan på bilden så hade dom inte så mycket utsikt då det gamla gästhuset stod där.


  

 

 

Så när allt var rivet fick dom ju mer insyn hos oss,som dom inte gillar.Så ett nytt gästhus skulle vara perfekt.

Men det tyckte inte dom.Nej det skulle bli 1/2 meter högre än det andra huset och det går dom inte med på.Jag är lite grinig än över detta.Men vi tänker om säger Kent,som har lättare att glömma och gå vidare.Men vad tusan dom har ju förstört våran plan, jag är i normala fall inte långsynt,men i detta fall går det nog aldrig över.


I går blev altanen-dansbanan,landningsbanan,kärt barn har många namn,äntligen klart.

      

Och det var jag såklart tvungen att fira med lite bubbel.Vi har slitit med detta och då är de inte enbart Kent utan även jag har jobbat med att få denna altan klar.Burit brädor,fått massor av blåmärken, kopplat in belysningen och förutom allt meck med altanen har jag även fixat med markservicen.

Så altaten har vi gjort tillsammans.

I dag blev min lilla rosrabatt med -honungsroser planterade.Nu ska vi bara fixa någon spalje så den har något att klättra på.

  

Vi kommer att få det så bra när allt blir klart.


 

När jag såg denna tröja på facebook var jag bara tvungen att beställa den.Tycker det är så sant det som står på tröjan.Är så glad att vi har hundarna som förutom alltid är glad när vi kommer hem.Även om det ibland kan bli mitt i natten.Dom är goda familjemedlemmar och fantastiskt bra promenad/pw vänner.Ni vet dom dagar man inte orkar säga mer än hej,då tar man sina hundar och går en promenad,rensar skallen,kanske gråter man en skvätt och på vägen hem igen så känns livet genast mycket bättre.Hunden har fått motion,jag har fått motion och frisk luft samt ett fantastiskt välbefinnande.Så terapefter och lyckopiller behöver jag inte än så länge


  

Min fina valp Vida och jag tog oss en kvällspromenad ner till Grindsjön.

 


Kram

Carina

Av Carina - 19 juli 2017 10:15

Jag minns för många år sedan då vi bodde i radhus och hade ett par granna,Ulla och Åke som planterade en massa olika rossorter.

Jag satt bakom mitt plank på uteplatsen och hörde hur dom beundrade sina rosor varje kväll.Jag tyckte det lät så roligt då dom stod där och pratade om sina rosor som om dom vore en människa.

Nu är jag där själv,ja nästan i alla fall.

Jag pratar inte med rosen men jag beundrar den varje dag och väntar och längtar tills knoppen ska brista och slå ut.

I går brast knoppen och slog ut.

        

New Dawn - blommar vackert i en svag rosa färg.


Bygget av altan är i full gång,vi räknade ut att den blir ca 71 kvadratmeter.En dansbana ser den nästan ut som.

Trappen började vi med i går och ska fortsätta med i dag.Förhoppningsvis blir altanen helt klar i dag,om allt går som vi tänkt oss.Då är det bara att fortsätta med nästa projekt.

Bor man i hus har man alltid att göra,så är det bara.

Det som är kvar är nu - redskapsbod,växthus och gästhus.Dom två sistnämnda blir nog inte i år,vilket jag hade hoppats på skulle stå klart innan sommaren tog slut.Men tyvärr får jag vänta till nästa sommar,eller nästa,eller nästa...

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.I mitt fall är det ALLTID FÖR LÄNGE.

Har väntat sedan förra sommaren 2016.

När allt är klart vill jag ha höns,tänk att kunna plocka sina egna ägg.Det är en dröm jag haft,som jag hoppas på blir av om några år.


Kram

CarinaAv Carina - 16 juli 2017 19:15

Tre och en halv vecka kvar av min ledighet.Börjar nästan känna mig stressad.

Trivs jätte bra på mitt jobb,men trivs dubbelt så bra med att vara hemma.Har så mycket att fixa med.

Försöker att inte tänka på att över halva min tid av ledighet har gått.Försöker att njuta av varje dag.


I fredags var det dags att fixa nnaglar på bäde händer och fötter.I tio år har jag nu regelbundet gått på denna salong,med undantag för en gång.Borde nästan få el eloge av dom som trogen kund.Har även tagit dit vänner och döttrarna.

  


Tänk vad många fina vänner man får när man har hund.Så detta med hundtricket gäller ju inte enbart då man vill finna en partner.Utan även en vän.För tre år sedan var jag hem till Eleonore.Hon skulle para sin tik med en av hanarna jag fött upp.Det var hemma hos dom parningen skulle vara och ville då ha min suport.Tyvärr var jag inte så mycket till hjälp denna gång,då jag tror tiken inte var på rätt dag i löpet.Några dagar senare blev det parning och sex fina valpar föddes.Dom behöll själva en av valparna.Så på den vägen är det.

I dag är jag jätte glad att jag var med under denna parning,som inte blev av.För annars hade jag aldrig fått möjlighet att lära känna Eleonore.

I fredags var jag hem och fikade hos henne.Det blev go fika och en lång pratstund.

  

Så glad att jag har Eleonore som vän.Vi ses inte så ofta,men dom gånger det blir är värdefulla för mig.

 

Fick med mig böcker hem av Eleonore och nu är frågan vilken jag ska börja läsa? Någon som har tips ? eller ska jag köra ole,dole,doff...?


I fredags kom Isabella,Tim och Minou hem till oss på kvällen.Jag hade inte träffat Minou på två veckor.

  

Så det blev ett kärt återseende med pusskalas.Älskade lilla Minou,farmors stora lycka här i livet.

 

Stolt Menou som går med Vida.


I lördags morse gick jag upp klockan 4 på morgonen.BPH i Skutskär var inbokad sedan några veckor tillbaka.Jag och tre valpköpare till skulle dit.

  

Det var mycket intressant att se dessa hundar beskrivas.Den som var mest lekfull var tio åriga Hero.Och taxen som inte brukar äta så bra var den som var mest sugen på att få upp burkarna med mat.

Har nu fått fem hundar beskrivna i åldrarna 2 1/2 år, 3 år, 6 år och 10 år.

Jag är så otroligt glad att NI ställde upp med era hundar och kom.

Taxklubben bidrar med 100:- för varje hund som genomför BPH beskrivning och jag sponsrar mina valpköpare med 200:-.För Mynta som är min avelstik till två kullar betalade jag för hela BPH beskrivningen.

    

Och som extra tack för att dom ställde upp denna varma juli dag mitt i semestern fick dom en flaska att svalka sig med på kvällen.

Kom hem vid 17 tiden och möttes av Minou som undrade vad Rea och jag gjort hela dagen.Jag har väntat på dig farmor.Så söt så man smälter.

 


     

Vi grillade lite,mös i soffan och vid 22-tiden var det dags att lägga sig efter en lång dag.


 

I morse var Minou och jag ut för att ta en ros flukt.Den har inte slagit ut än,men snart hoppas jag att den slår ut och doftar så där fantastiskt gott.


  

Att spela fotboll är något som Minou tycker är jätte roligt och hon är grym på att hantera bollen.

      

 

Minou har hjälpt farfar att skruva altangolv och dom hann riktigt långt i dag.

 

Minou åkte hem till sin mamma och vi fick regn.Så nu hoppas vi på bättre väder i morgon och mer altanbygge.

Det har varit riktigt mysigt att ha Minou,Tim och Isabella hemma i helgen.Isabella börjar nu bli riktigt stor och magen börjar peka nedåt

  

Snart om drygt 4 1/2 vecka är det beräknad födsel.Hoppas då att allas emesterlediga barnmorskor är tillbaka efter semestern.Nu verkar det vara fullt på alla förlossningskliniker i Stockholm.Följer Jessica Almenäs på instagram som väntar sitt tredje barn och nu gått över tiden.Hon skriver följande -

Vilken dag som helst är det dags för mig att föda mitt tredje barn.

Det borde vara en av de största dagarna i mitt liv.En dag att se fram emot.Men istället är jag orolig och rädd för att inte få plats på något BB i närheten.Att skicka någonstans,till Västerås eller Eskilstuna kanske Finland i värsta fall.Blir kanske tvungen att föda i bilen eller hemma.

Detta är ju fruktansvärt.Vill inte politikerna att det ska födas fler barn ?


Avlutar detta inlägg med tänkvärda ord från en klok man.


Kram

Carina 


Presentation

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Carina´s Blogg med Blogkeen
Följ Carina´s Blogg med Bloglovin'

Vädret


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se