Carina´s Blogg

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Carina - 9 maj 2010 20:43

Då har ytterliggare en vecka av detta år gått.Otroligt vad fort tiden går.Maj är en vår månad men det saknas fortfarande värme ute för att jag ska bli nöjd.


Vi har vetat ett tag att en personal i våran klass inte längre kan jobba kvar i klassen i höst.Två elever tar studenten och inga nya är på väg in. En av personalen sa - Carina det blir ju du som får byta klass,men det är nog bara under ett år sedan får vi nya elever och då kommer du säkert tillbaks.

Jag trivs jätte bra i min klass och var inte så jätte sugen på att byta klass.Men å andra sidan får man vara glad att man har jobb och "gilla läget" som det så fint heter.För några veckor sedan blev vi alla i våran klass uppkallade till biträdande rektor med anledning av personal situationen i höst.En ska alltså bort i från vår klass och in i en annan klass.Vi fick i våra personliga samtal lämna en önskan och motivera till vad vi tyckte om klassbyte.

Det kändes nästan som Robinsson.Byta läger eller att en av oss skulle röstas ut.

I onsdags fick vi veta hur hon tänkt och det kom nog som en chock för vissa men lättnad för mig.Jag fick vara kvar i min klass   Gissa om jag blev glad ?



Det har inte blivit mer än två träningspass på friskis denna vecka.Men med all bugg i går kväll så kan det nästan räknas som ett träningspass.

Har nu bestämt mig för att lägga min stegräknare på hyllan ett tag.Har haft den på mig nästan dagligen i över ett år.Kände mig nästan som en fånge till slut.

Nu får vi se hur länge jag kan vara utan den ?



Tobias var hemma i helgen och det är lite extra mysigt när familjen är fulltalig.

I går åkte vi till Barkaby Outlet.Har länge velat åka dit,men blev besviken. Det var inte alls vad jag hade tänkt mig,så jag kommer nog inte att åka dit igen.


Skönt att det är en kort vecka nästa vecka jobbar två och en halv dag sedan är vi lång lediga.Hoppas att solen och värmen kommer då.


Av Carina - 9 maj 2010 15:37

Nu har vi firat hej vilt denna helg.Först ut var Isabella som fyllde 19 år i fredag.Gabriella och jag väckte Isabella på morgonen med vår vackra sångröst-Ja må hon leva.Sedan blev det present öppning.På kvällen åt vi en god middag sedan åkte Isabella i väg in till stan för att träffa sina vänner.

  

Isabella redo för att åka in till stan.Så fin min lilla stora flicka


I går var det dags att fira Talli 60 år.Vi var bjudna på fest i Västerhaninge. Det belv mycket dans och en heldel karaoke.Jösses vad bra man sjunger efter några glas vin.En riktigt lyckad fest,tack för den Talli.   

Jag & Talli



Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards