Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 19 december 2019

Alla borde ha en crock- pot hemma

Av Carina - 19 december 2019 08:45

JULLOV!!!

Det är ett mycket efterlängtat lov.Hösten och vintern är den mest intensiva tiden för mig.Jobbar vardagar och jagar på helgerna.Sovmorgon eller att bara vara hemma en lördag eller söndag existerar inte.Är jag inte i skogen en helgdag så har jag annat inbokat.En intensiv period oktober-januari.

Men det är ju frivilligt och ett liv jag valt att leva.


Har haft två veckor med lite mindre träning pågrund av att min kropp sagt ifrån.Viktigt att vila när det gör ont så man inte överanstränger sig och det blir inflammation.

Två pass har det i alla fall blivit, denna vecka blir det fem pass.


Julafton börjar närma sig och det ska planeras mat,handlas och slå in julklappar.Mysigt att få hem familjen på julafton,tyvärr kommer inte alla barnen hem.Det blir så då dom skaffar egna familjer.


Jag har fuskat massor denna månad,men håller vikten riktigt bra = 59,8 kg.

Skenar vågen i väg så tar jag nya tag i mitten av januari.Nu vill jag äta mina pepparkakor och lussebullar,det hör ju julen till och är så underbart gott.

 

I tisdags besökte jag Annas pepparkakor i Tyresö, dom har väldigt många sorter i sin butik.Pepparkakor med smak av polkagris, knäck, mandel, ingefära/citron och cappuccino.

Jag som älskar allt som är smaksatt med kaffe köpte såklart cappuccino,riktigt goda.


Klänningar,jag älskar klänningar och kan nu känna mig lite fin i klänning igen.Tyvärr tycker jag att magen putar ut för mycket,men tränar och jobbar på att få den lite mindre.

   

Jag är så glad och stolt över att jag tog tag i min träning och matintag.LCHF passar mig utmärkt, äter dock inte så mycket fett som en strikt LCHF diet har.Utesluter bröd,potatis,ris och pasta.Mycket grönsaker och olika nötter.


Att laga mat i en crock-pot är både smidigt och magert.Använder min alldeles för lite och ska nu börja använda den mer.Man förbereder middagen kvällen innan,startar den på morgonen och när man kommer hem trött och hungrig efter en dag på jobbet/skogen är middagen klar.Hur smidigt är inte det?

Alla borde ha en crock- pot hemma.

 


Vilka sociala medier har ni och hur påverkar det er?

Jag har Instagram och där heter jag Cruttan.Jag älskar instagram och får så mycket inspiration dels på mat och även kläder.Facebook är också något jag har men tycker det har blivit lite tråkigt dom senaste åren.Har det mest för min kennels räkning.



Kram

Carina

 
 
maria

maria

19 december 2019 09:59

Hej
Du e jättefin i klänningar, jag beställde en klänning i går och det var storlek 50, jag har aldrig haft så stora storlekar och klänningen såg ut som ett hus när jag tog upp den ur påsen och tänkte ,,,,,, den här kommer vara för stor... NÄÄÄÄÄ den satt som smäcken och det är ju ett extra tecken på att jag e fet nu.
JA JA

Jag har instagram,,,,, mer som ett fotoalbum
snap chat... Älskar snap
FB men håller med dig, den e trist... mest massa jävla videos och gnäll
bloggen

God jul på dig och ha så mysigt med familjen

Maria

http://www.iahoglund.blogg.se

Carina

19 december 2019 13:00

Tack fina Maria för ditt inlägg.
Skönt att klänningen passade, så trist att behöva skicka tillbaks.

Ha en fin och mysig jul.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards