Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 24 maj 2011

Förr i tiden!!!

Av Carina - 24 maj 2011 21:45

UR FORM!!! Ja det kan man nog säga att jag är just nu. Är vekligen nere i en svacka,men förhoppningsvis kravlar jag mig snart upp igen.Bukar inte vara där nere så länge.


I dag på jobbet då jag gick en promenad med en elev brättade han om sin store bror som har så många tjejer och även har lätt för att få tjejer.

Ja han byter dom hela tiden och i bland blir han tillsammans med dem igen,men han säger att dom bara är kompisar.Fastän om dom ligger i sängen och myser.

Ja tänk vad knasigt detta kan uppfattas av andra,vi är ju bara vänner.Varför inte kunna stå för sin kärlek helt öppet och naturligt.

Jag vill också ha en tjej men det verkar så svårt att få dom ? vet inte hur jag ska göra? Min pappa han hade många tjejer då han var ung.Hur var det med dig Carina när du var ung förr i tiden???

Förr i tiden!!! Han måste se mig som en fosil   Men som tur är känner jag mig inte så,ja förutom i dag då   


Hade tänkt springa i Ågesta i kväll,men varmvattnet ska vara avständt i Skogås mellan 18:00-24:00 i kväll och att duscha kallt är inget för mig.


Kent och jag tog med oss hundarna i bilen för att åka ut till Gålö och ta en promenad där,roligt för hundara att se annat än Skogås trottoarer och buskar.

Gick längst med vattnet,underbart att höra hur vattnet slår mot stenarna. Det är så rogivande och skönt att få vara i naturen.

     


  Passade på att njuta av solen.


När vi åkte hem så fick vi se några rådjur

  Suddig bild



Vilken curling mamma jag är.Borde skämmas    Satt på jobbet och fick se att det var dags för ungdomarna i Huddinge kommun att söka sommar jobb. Passade då på att söka jobb åt Gabriella,sökte ALLA jobb och ALLA veckor.Men glömde berättade det för Gabriella som i dag fick ett brev agående att hon fått sommar jobb på en förskola.Hon förstod ingenting,ringde då till Kent som förstod ändå mindre   för jag hade inte sagt något till hoom om detta.

Klantigt av mig att inte berätta,men det var så få platser och många som söker,så jag ville inte berätta i fall det inte skulle bli av.Nu är Gabriella glad som fått tre veckors jobb under juli månad + sina dagar hon jobbar på Mc Donalds i Haninge.Duktig flicka,lika arbetsvillig som sin mor   


Kram

Carina

 
 
Annci

Annci

25 maj 2011 09:10

Hmmm... du åxå ur form... kanske är något med årstiden... eller askmolnet?!

Hoppas vi rycker upp oss snart!

Stor och stärkande kram tills dess <3

http://www.hultstrom.nu

Carina

25 maj 2011 19:58

Det är nog askmolnen tror jag.
Älskar denna åstid.

Ja nu får vi ta och rycka upp oss snart.

Stärkande kramar till dig med

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards