Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 29 september 2014

Varför kan inte helgen innehålla tre dagar ???

Av Carina - 29 september 2014 20:30

Dagarna går och helgen försvann med blixtens hastighet.Hade verkligen behövt vara ledig en dag till.

Varför kan inte helgen innehålla tre dagar ???


Tredje lördagen i rad som jag vaknar med migrän   Så fruktansvärt jobbigt och smärtsamt,men som tur är går det ju över och det finns ju dom som har det värre än mig.

Frukost och hundpromenad sedan började jag vara på banan igen efter att ha tagit min migrän medicin.

Det blev en städ och fixar dag här hemma.Kent spikade panel i bastun.

På kvällen åkte vi till skjutbanan där det var grillfest.Mycket gott och trevligt var det.



Gjorde en väldigt god morotssoppa till lunch.

  

Receptet hittar du här >>>



Söndagen lämnade jag hemmet strax efter kl 9 för att åka upp till Lena i Tierp.Dags för lite påhälsning och Partylites.

Passade på att fota min fodertik Mynta,som ska paras nästa vår/sommar.

Alltid lika roligt att komma dit och vet ni vilka köpglada kvinnor det finns i Tierp.Där gillar man ljus och inte är dom snåla heller.

  

Det är inte bara jag som gillar dessa ljus.De är värda varenda krona.Besök deras hemsida här >>>

Är du intresserad av att handla eller visning så tveka inte på att höra av dig till mig,jag är nämligen konsult åt Partylites.


Kom hem när klockan nästan var halv sju.Trött och hungrig,men först ut med hundarna innan jag ställde mig vid spisen.Middagen jag lagade var lax med papayasallad.Väldig gott var det.

 

Receptet hittar du här >>>


När jag åkte hem så hörde jag en mycket intressant program på radion om en kille i 20 år åldern som hamnat i drogträsket och nu bestämt sig för att lämna det bakom sig och ta tag i sitt liv.

Man fick även höra hur pappan handskas med situationen kring sonens droger och det kriminella liv detta medförde.

"David tar som 17-åring jobb inom telefonförsäljarbranschen och gör succé. Han blir årets säljare och startar eget med en kollega. Inom tre år gör han av med 10.000 kronor per kväll på Stureplan. Men Davids missbruk och excesserna på Stureplan där han kan bränna mer än 10.000 kronor per kväll tär på psyket och ekonomin. Företaget kraschar med bara skatteskulder kvar och David flyr landet. Men än har David inte nått botten. Den knarkande telefonförsäljaren följer du med på en vindlande resa via poolparties i Spanien, en trappuppgång och en pappa som fått nog."

Han fick helt enkelt nog och slängde ut sin son och sa att ingen annan än du bestämmer över ditt liv.Vill du leva detta liv med droger,kriminalitet och förstöra ditt liv är det ditt val.Jag ställer inte upp på det.

Sonen fick sig en tankeställare och bestämde sig för att lägga av eller dö,för det är väl i stort sett det droger medför.

Han var klok nog och tänkte på sin familj och på sig själv.Jag hoppas verkligen att han kan fortsätta ett drogfritt liv.

Ingen annan än David själv kan ta detta beslut.Men han lät så klok och hade en vilja att leva vidare så jag tror han fixar det.

Lyssna på hela programmet här del 1 >>>  del 2 >>>


Nu har en ny vecka börjat och på onsdag övergår vi till en ny månad,oktober.

Det ska bli ett stort nöje och se vad den har att erbjuda.Jag har en del inbokat och jag hoppas denna måndag är på min sida.


Spendera 80% av din tid med att fokusera på morgondagens möjligheter i stället för gårdagens problem.

Om vi försöker att köra in i framtiden med blicken fastnaglad i backspegeln så kommer vi att krocka.



Kram

Carina


 
 
pearl1

pearl1

30 september 2014 08:29

Hej... Önskade oxo att helgens dagar vore fler.I alla fall de jag är ledig...!! Jobbar varannan helg, 4 dagar .Tre i veckorna med en ledig dag..Jädrans såå trötter på detta ,ska du veta....!!

http://bloggplatsen.se

Carina

30 september 2014 08:49

Oj så jobbigt medvarannan helg. Förstår att du blir trött

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards