Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 11 juli 2016

Med livet som insats

Av Carina - 11 juli 2016 22:15

Det är så himla sexigt med händiga män.Ja det tycker jag faktiskt,och jag är riktigt stolt över min man och det han levererar åt mig och vårt hus.

Jag har ju snöat in lite på rosor och vill nu införskaffa mig ett gäng rosor på olika platser på tomten.

I dag fick jag första platsen klar,en portal till altanen.

 

Före och efter bild.

  

Här ska förhoppningvis klänga rosor så fort dom sätter fart och börjar växa.Rosen jag köpte heter New Dawn och färgen är naturligtvis - ROSA.Blommar juli-oktober.

Vet inte hur snabbt dom växer. Men jag ska vårda dem ömt så kanske de sätter fart.

Mina andra ros projekt får vänta till nästa sommar.Vill ju inte slita ut min man   




Ny vecka och ny träning.

Förra veckan blev det endast fem PW rundor plus långpromenaden med Isabella.Fyra pass på curves.

Denna vecka är mitt mål att träna fyra gånger på curves och minst fem PW pass.




Att bo som vi gör är fantastiskt skönt.Skogen utanför dörren och nära ner till bad och fisk plats.

  

Kent fiskar medans taxarna badar.Nora är riktigt svår att få upp från badet,hon verkligen älskar att bada.Vilket kanske är till nackdel då vi jagar,om drevdjuret väljer att gå ner i sjön.

Jag har nu bestämt mig för vilken hane jag ska para Nora med i höst.Vem det blir talar jag om när parningen är gjord. Nu är det bara Myntas hane jag ska bestämma mig för,men jag tror jag vet vem det blir.



Fick ett samtal idag om att en av Noras valpar (Reas syskon) smet från huset i torsdags och jagade rådjur.Det slutade lite olyckligt,då han korsade en väg och en bil kom.

Ägaren till hunden fick ett samtal från djursjukhuset,dom som hade kört på hunden hade åkt till djursjukhuset och nu inväntade ägaren för att berätta om händelsen.

Vilken tur att det finns så bra människor som tog hand om situationen och åkte raka vägen in till djursjukhuset och även stannade kvar.

Hunden var i chock och hade väldigt ont,svår att undersöka pga av detta.Fick smärtlindring och omplåstring. Röntgades nästa dag och då visade det sig att han hade tre brott på sitt bäcken.Men det var enligt veterinären på tre "bra" ställen.

Hunden är/var i så god kondition och så muskulös, samt ung ,så detta ska snabbt leka i hop och inget mer än vila och smärtlindring behövs.

Stackar liten tax,ska försöka åka förbi dem i veckan och hälsa på.

Det är verkligen ett farligt liv dom lever våra jakthundar - med livet som insats.



Kram

Carina







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards