Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2016

Växjö

Av Carina - 16 augusti 2016 21:45

Det blev tidig start på måndag morgon.Klockan ringde redan vid 03:45.Tåget till Växjö gick redan 06:15 på morgonen.Klockan 09:51 var vi framme i Växjö.

      

Jag och min kollega Lena skulle på Rikskonferens för specialpedagogik.



Vi hade ett litet äventyr innan vi kom till Konserthuset.Lena hade läst fel på platsen för föreläsningen och jag hade inte läst all, utan litade fullständigt på Lena.

Det blev en OMVÄG men med solen som sken så  härligt på oss och ett gott skratt var det bara att lösa situationen, och tillslut kom vi i mål.Vi missade första föreläsaren,men det hade tydligen inte alls varit bra,så vi missade inget sa dom.


Utanför konserthuset stod det två nakna kvinnor/statyer.

Och nu ska jag förklara för er hur det ligger till.Jag har enligt många väldigt dålig självbild,det är medfött kan jag berätta.

  

När jag såg denna kvinna sa jag till Lena-men där står ju jag!!

För det är exakt så jag tycker jag ser ut.Denna mage kvinnan har,har ju även jag.Har alltid haft mage,fast nu betydlige mer mage.Fast inte fullt så stor som när jag var gravid.Min mage är min värsta kroppsdel,den tycker jag inte om.Jag kommer aldrig att bli vän med den kroppsdelen,hur jag än försöker.

Nu har jag ju börjat träna så jag hoppas det snart ger resultat.

 

Den andra kvinnan var ju betydligt magrare,sjukligt smal och så vill jag ju inte heller se ut.Så jag föredrar nog den kraftigare kvinnan ändå.Och jag måste nog tänka om.

MÅSTE vara tacksam att jag är frisk och mår bra.Men det är svårt att få hjärnan att tänka om,men jag ska jobba på det.


  


Efter gårdagens föreläsning och incheckning på hotellet gav vi oss ut på promenad.

 

Vi tittade in i denna tjusiga kyrka -Växjö domkyrka.Ingen av oss är troende,men kyrkor är så vackra och vi tycker båda om att se och upptäcka nya saker.


Efter promenad och dusch var det dags för tre rättersmiddag.

      

Väldigt gott och om jag får välja en av rätterna som jag tyckte bäst om så var det efterrätten.

Blåbärsglass i vaniljkräm.



Det blev en tidig kväll i sängen,släckte lampan vid 22-tiden.

  

I detta rum på Best Western Hotel sov jag.Fantastiskt skön säng.



Lena och jag hade bestämt oss för att ta en morgon PW runt Växjö sjön innan frukost.Så vi träffades redan klockan 6:00.Det blev en 7,7 km morgon PW,mycket bra start på dagen.

                    

En mycket vacker promenad med fantastiska statyer.


När vi kom tillbaka till hotellet blev det frukost innan vi packade i hop och checkade ut för att gå på dagens föreläsningar.Tre mycket bra föreläsare hade vi idag.

Ing-Marie Sandberg,Björn Adler och Christopher Gillberg.

Vi har haft väldigt trevligt och träffat så mycket roliga människor som har givit oss mycket skratt.

Fantstiska dagar i Växjö och jag rekommendetar er att ha ni vägarna förbi Växjö så stanna till där.det är en mycket vacker stad.


Nu är jag hemma igen vilket är skönt.Missade bockpremiären,vilket inte hänt sedan jag tog jägarexamen.

Men jag hoppas det finns en bock kvar även åt mig.


Kram

Carina





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards