Carina´s Blogg

Alla inlägg den 18 september 2016

Av Carina - 18 september 2016 21:00

  

Fredagen var en mycket tung och känslosam dag.Begravning av vår vän Lars i Hilleshög kyrka på Färingsö. Jordfästningen hölls enligt hans önskan av Caroline Krook som lotsade oss emellan olika skär i Lars liv,både ljusa och de mörka.Lars son Alexander var den enda av barnen(Lars har flera barn) som gjorde denna stund till ett värdigt sätt att ta farväl av sin far.

Många tankar for genom mitt huvud,hur saker och ting kan bli.Familjeband som tar slut,men ändå får ett värdigt slut.Och dom barnen som inte kom, hur mår dom idag ? Allt har sin förklaring,så är det...

Hur blir det när min min mamma ska begravas ? kommer jag någonsin att få veta det ? och kommer jag att gå ?

Hur blir det den dagen jag ska begravas ? vilken kyrka blir det ? Kommer jag att få en gravsten eller sprids jag med vinden ? Helt plötsligt kom döden väldigt nära inpå.Jag hoppas nu att det dröjer till nästa begravning.


 


I lördags vaknade jag med VÄRSTA MIGÄNEN!!!

Måste berott på spänningen som var dagen innan och allt grubblande som kom efteråt.

Blev liggande kvar i sängen på förmiddagen,vilket inte har inträffat på väldigt länge.Tog min migränmedicin och efter några timmar kunde jag äntligen lämna sängen.

Vi hade mycket på agendan,så att förspilla sin tid i sängen var inte så passande.

Det blev städat i garaget,och en STOR hög som skulle slängas.Vi köpte lövblås och eldriven sax att klippa blommor och buskar med,fix och trix på tomten.Utemöblerna plockades undan och blommor sländes.

  

Endast några blommor kvar och en grupp möbler.Sedan var det dags att hämta hem älgkött.Men innan det åt vi en passande middag - Älgkött med ugnsrostade morötter.

      


I dag har vi tagit hand om älgköttet som kom hem rätt sent lördagkväll.Det blev två vänder till med skräp till återvinningen.Yttreligare två lass finns kvar,och det hoppas jag försvinner nästa helg.

Hörde förästen på radion här om dagen att folk slänger sina äpplen/fallfrukt på återvinningen och av detta görs bränsle.Förra året fick dom i hop så pass mycket biogas att det räckte fyra varv runt jorden.

Det är tydligen ett riktigt äppelår i år så dom räknar med minst lika mycket frukt i år på returstationerna.

Det är ju bra att frukten går att använda och inte bara slängs bort.

MEN-jag skulle tacksamt ta emot 1-2 pappkassar äpplen.Har fått lite och gjort äppelmos av det,men vill ha mer,finns så mycket annat gott att göra av äpplen.

    

På tal om gott,idag gjorde jag en väldigt god middag på rådjursadel med rotfruktstärningar,kantareller och sås. Det smakar inte skit det här sa Kent vilket är ett gott plus för mig.Receptet hittar du här >>>


Veckan som kommer blir rätt intensiv med en massa aktiviter och roliga händelser.


  

Fotade månen i fredags kväll.Undrar om det finns liv på månen ?


Om vi inte känner tacksamhet för det vi redan har,

hur kan vi då tro att vi blir nöjda med mer ?



Kram

Carina







Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards