Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 11 februari 2018

INGENTING ÄR OMÖJLIGT!!!

Av Carina - 11 februari 2018 19:00

Månaderna tickar på och snart är jag där.En dag som jag längtar lite till,varför vet jag inte riktigt.Och vad som kommer att hända vet jag inte riktigt,men en middag tillsammans med mina barn står på prio 1 samt deras respektive.

Men jag har ju ett mål,att inte bli en fet 50 åring.Det är alltså min 50 årsdag som jag blickar mot.Nu har jag ju råkat bli lite fet,ja fetare än vad jag önskar.Och att banta orkar jag inte riktigt med.Men helt klart måste jag göra något för det går ju inte bort av sig själv och svårare blir det med åren.

Läste dessa tips och kände att det finns nog hopp även för mig.

BACK TO BASICS - OLGAS BÄSTA TIPS!

 
  • Styrketräna - Det finns ingen annan träningsform som ger lika mycket både fysisk och mental styrka, former och bättre ämnesomsättning. Gå till gymmet och ta hjälp av en personlig tränare!
  • Räkna ut ditt kaloriintag - Utgå ifrån det liv just du lever, hur du tränar och dina mål. Googla på formeln Harris Benedict!
  • Ät tillräckligt med protein - Kvinnor behöver protein, som mättar och ger energi! 2 g protein per kg kroppsvikt (om du väger 70 kg ska du äta 70 * 2 g = 140 g). Kyckling, kvarg, bönor, keso, linser, fisk, ägg och skaldjur.
  • Uteslut ingenting, hitta en bra balans av allt - Välj bra kolhydrater och bra fetter! Är man en frisk kvinna som tränar behöver man kolhydrater. Bra kolhydratkällor - grönsaker, råris, potatis, bulgur och frukt. Bra fettkällor - avocado, fisk och vegetabiliska oljor. När du tillåter dig att äta lite av allt så får du så mycket mer frihet!
  • LEV LIVET! - Ta bort fixeringen från träningen och kosten när du har lärt dig vad som funkar för just dig Se till att du är frisk, stark och framförallt MÄTT och sen fokuserar du på att följa dina drömmar och hitta ditt syfte - det där som ger dig känslan av flow och driv!

 Så nu är det bara att sätta fart.Har dragit ner på godis intaget och övrigt socker.

Har gått två rundor denna vecka på 7 km vardera.Kämpa Carina, INGENTING ÄR OMÖJLIGT!!!


Och på tal om att fylla år,jag fyllde ju nyss år,ja för en månad sedan och fick då en present av Isabella och Tim.

Pernilla Wahlgrens show - Kort glad och tacksam.SÅ fantastiskt rolig och lite sorlig.Har ni inte sett den,så se den.

Efteråt blev jag bjuden på middag på Tabbouli, Libanesisk mat.Underbart gott och massor av mat.Tack igen för en toppen lördag tillsammans med dig Isabella.Att få egen tid med sina vuxna barn är guld värt.Så glöm inte bort att ta vara på egentid med era barn,små som stora.

  


Idag var det harjakt inbokat med tjejerna.Vi träffades i Nykvarn och fick höra två riktigt bra harhundar.

Det fanns gott om hare och två mindre efter dagens jakt.Lotta hade lagat en god soppa som vi åt tillsammans.

  


En riktigt toppen helg.


Kram

Carina


 
 
Maria

Maria

12 februari 2018 18:26

Mysigt
Inget är bättre än att hänga med barnen
Kram Maria

http://www.iahoglund.blogg.se

Carina

12 februari 2018 20:00

Så sant Maria. Kram Carina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards