Carina´s Blogg

Alla inlägg den 10 augusti 2019

Av Carina - 10 augusti 2019 17:15

  

Det är ca 10 månader sedan jag bloggade.Hade inte trott att det skulle dröja så länge innan jag kom tillbaka till bloggen,men nu kände jag mig redo igen.

Redo att ta tag i mig själv igen.

Att fylla 50 år var riktigt trevligt,hade familjen och några vänner hos mig den dagen.Bjöd på buffé och tårta.Fick fina presenter och dagen den 10 januari blev mycket lyckad.

Jag har aldrig haft ålders fobi,skäms inte över min ålder och tycker inte att det är jobbigt att bli ett år längre.

Det jag däremot tycker är jobbigt det är när kroppen lever sitt liv och inte alls är sig lik längre och förändringen går skrämmande fort.

Har haft väldiga problem med ryggen senaste året vilket resulterar i att jag rör mindre på mig och då smyger kilona på.Vilket stör mig extremt mycket.Känner mig inte fin längre och kläderna sitter inte bra.

Jag har gått hos sjukgymnast och kiropraktor för att bli av med min smärta.

Nu har jag bestämt mig för att komma i gång med träningen på allvar.Måste stärka min rygg och mage.Förhoppningsvis blir jag även av med några extra kilon.

Har även beslutat mig för att prova en diet i 6 veckor med start 26 augusti.Det är en onlinekurs som jag hittat hos Ulrikas kickstart.

Med hjälp av ett effektivt kostschema behöver jag inte tänka själv,får en färdig planerad kostschema för 6 veckor,alla recept jag behöver och inköpslista.

Ska bli så roligt att komma i gång med detta,är så inspirerad.

Träningen kommer att bli på MEDFIT två dagar i veckan,blir det fler dagar ser jag det som en bonus.Vill inte sätta för höga mål.


Uppdateringen av hur det går kommer jag att skriva i bloggen.Min önskan är att bli av med ryggsmärtan och bli av med 8 kg.

Jag vill må bra och känna mig fin igen.Så nu snart kör jag i gång,ska bli så skönt.


Kram

Carina


  


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards