Carina´s Blogg

Alla inlägg under mars 2010

Av Carina - 18 mars 2010 07:35

Känner mig helt SLUT efter några intensiva dagar.

I måndags hade vi en halv konferens dag.I tisdags blev det en hel konferens dag där vi arbetade med Kunskapsbedömning i särskolan och särvux.Dagen avslutades med Spökvandring i Gamla stan    


   

Han var mycket underhållande denna man och skrämde oss flertal gånger genom att skrika till eller ta tag i oss.Så man fick allt vara på sin vakt.Det var en kall kväll -3 och vandringen tog 1 1/2 timme så vi var bra frussna när vi stegade in på Restaurang Trattoria Romana. 

  

Vid mitt bord satt Maarten,Kristina Ulla Camilla och bakom kameran Benny. Mycket skratt blev det och väldigt god mat.


     


Jag  var hemma vid 23-tiden så det blev tack och lov inte så sent.Men gud så trött jag var i onsdags.Kändes som om jag hållit igång hela natten.


I går hade vi frilufsdag med våra elever.

Vi åkte till Hallonbergen.Där i från tog vi en promenad till Sundbyberg åt vår medtagna matsäck ute så klart och sedan var det dags för Curling.

Haha vad roligt det var och otroligt svårt att hålla balans,glida på isen och samtidigt få iväg den där klumpen vad den nu hette.


      


Hade sett fram i mot en skön hemma kväll.Men så blev det inte.Fick åka till Uttran och min snälla man körde mig dit och var med,hade nog somnat bakom ratten annars.Jag skulle vaa behjälplig vid en parning men det var ingen fart på hanen så efter en och en halv timme tackade jag för mig och gav dem tips på att ha tiken kvar i några dagar och önskade dem lycka till med kärlekslivet.

Sen var det hem för att uppdatera min Kennelblogg om valparna.Dom är ju 5 veckor nu och jag uppdaterar varje onsdag.Vill inte göra valpköparna besvikna.


I dag har vi bowling tävling för våra elever ute på Lidingö.Tyvärr får vi bara vara åskådare i dag.Hade varit roligt att fått vara med.I kväll blir det träning.


Önskar alla en trevlig dag   

Av Carina - 14 mars 2010 20:47

Saknar min dator.Lämnade in den i går och får vänta 3-4 veckor   

Jag får låna Kents dator,han är så snäll gubben min,men det är ändå inte samma sak som att ha sin egen.Men förhoppningsvis är det ett fel som går snabbt att laga utan att tömma hela datorn.ALLA mejladresser finns i den,visste inte hur jag skulle spara dem.Men men det ordnar sig alltid.


Vann rätt låt i går?

Ja frågar du mig så tycker jag det.Hon är grymm denna 18 åriga Anna.


Söndag i dag och jag har haft två valpköpare här.Alla tre gillar namnen på sina valpar och dom kommer att få behålla dem även i framtiden-King Kenzo och Kinza.


Hann med att tvätta två fönster och få upp dom nya garninerna från Jotex.


Har varit och tränat stationspass på friskis & svettis i en och en halv timme. Fick veta att det inte kommer att vara något pass från 1/4-11/4 herre gud det är ju 11 dagar utan träning.Hur ska jag klara detta ? Får nog åka till Huddinge.

Jag träningsnörd     nejdå inte ett dugg   


Ålandskryssning på G

Kent och hans jaktvänner är sugna på en Ålandskryssning i maj och då får vi damer följa med.Visst är dom snälla.Just nu är vi 14 som ska åka och då har inte alla svarat än.Det kommer att bli jätte roligt,längtar redan.


Hoppas ni får en härlig vecka.



  

Av Carina - 13 mars 2010 10:11

OJ vad veckorna går fort.I måndags var vi till Eskilstuna för att para Hilda.Två oerfarna taxar.Det blev ingen parning den kvällen även fast hanen gjorde tappra försök.Lämnade kvar tiken och på tisdagen fick dom till det   vilket kändes jätte skönt.Ett STORT tack till Lena som åkte och hämtade Hilda i  Eskilstuna i onsdags.Jag hoppas du tycker om vinerna du fick av mig.


Har tränat tisdag och torsdag kväll,alltid lika roligt och skönt att få röra på sig.

Varit på gruppträff på Itrim.

I går kom en valpköpare för att titta på sin hane.Det kändes jätte bra så där kommer valpen att få det bra.

I dag lördag jobbar jag i min fars djurfoderbutik.Förutom i dag så har jag tre lördagar till inbokade fram till april månad.Sen blir det uppehåll från maj till september.Har så mycker hemma jag vill fixa med samt några utställningar inbokade. 

Hämtade ut ett paket från Jotex innan jag åkte hit.Så nu ska nya gardiner upp i morgon innan två valpbesökare kommer för att titta på sina små knyten.

När jag har jobbat klart i dag ska jag lämna in min dator   Känns inte alls roligt.Men det måste göras innan garantin går ut den 14/4.Det trådlösa nätverket fungerar inte och i bland inte med kabel.Man kan ju bli galen när datorer krånglar. Så nu måste dom fixa detta så jag slipper gå runt med en 10 meters kabel till min bärbara.Hoppas det inte tar för lång tid att åtgärda felet och att dom inte raderar allt i min dator   


Nästa vecka är det mycket med.

Tisdag har vi konferens på jobbet som avslutas med spökvandring i Gamla Stan och en tre rätters middag på en Italiensk restaurang.

Träning endast torsdag och söndag.

Hälsoanalys på fredag.

Utställning på lördag.

Förhoppningsvis en lugn söndag utan besök.


På lördag är det Vårdagsjämningen-HOPPAS nu att våren är på väg    


Av Carina - 10 mars 2010 20:47

I dag kom jag äntligen i väg på grupp träffen på ITRIM.Det är ett trevligt gäng och vi har det riktigt roligt, så det kändes bra att komma dit igen.

Vi prata om hur viktigt det är med mellanmål,fick även tips på vad man kan äta till mellanmål.Jag äter endast frukt men ska börja med lite Keso till.

Vi pratade även om hur det går med träningen och det var många som kommit av sig med träningen,men inte jag.Jag tränar 2-3 gånger i veckan, gud så duktig jag är   

Nästa fredag 19/3 är det dags för hälso analys igen.


Av Carina - 9 mars 2010 14:37

I dag var det dags för den årliga besiktningen av min sköldkörtel.Doktorn kollade mitt blodtryck och det var bra,han var även nöjd med min dagsform och tyckte att jag skulle fortsätta med mitt tränande och levende.Tänk om alla var lika duktiga som du.Jag fick mycket beröm över min "nya" kropp   Gick sedan vidare till labb för provtagning.Svar kommer i slutet på veckan,men jag fortsätter livet ut med min Levaxin som reglerar ämnesomsättningen och fungerar på samma sätt som kroppens eget tyroxin.

Här kan man läsa mer om sköldkörtelrubbningar - http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article68211.ab



Av Carina - 7 mars 2010 21:40

Nu är det slut på sportlovet.Det har verkligen varit ett sportlov i ordets bemärkelse.Långpromenad nästan varje dag och 4 träningspass denna vecka.

Det är verkligen skönt att få röra på sig.Mår så bra av träningen och långa promenader.

  

Jasný Gabriella och Viktor var med på dagens promenad.Vi var ute i en och en halv timme.


Ny arbetsvecka i morgon.Förhoppningsvis hinner jag träna 3 gånger denna vecka.


Glöm inte bort att det är vår dag i morgon-Internationella Kvinnodagen.   

Av Carina - 7 mars 2010 11:41

Vi hade bjudit över Anders & Eva till oss på lite samkväm.Drack vin,åt ost  med marmelad,vindruvor,päron,rökta räkor och aioli.Det var så gott och jag åt så mycket.Tittade med ett öga på andra chansen och blev förvånad över att Jessica gick vidare.Nu återstår bara en lördag kvar av dessa slager helger.Undrar just vem som ska representera Sverige i Norge?

Vi planerade en kryssning till Åland i maj och hoppas nu att vi blir ett gäng som åker i väg.Eva vill sjunga karaoke med Kent.Jag vill dansa occh hur det hela blir ja det återstår att se   


Nästa gång vi träffas så hoppas jag inte Eva har en sådan hemlängtan som hon hade igår eller var det vi som var så tråkiga kanske   

  

Eva Anders jag och Kent

Av Carina - 6 mars 2010 16:27

eller så har mannen läst min blogg om att jag ska bli man i mitt nästa liv......


Det är inte många lördagar som jag är ledig men i dag var jag det.

Var till friskis & Svettis och körde ett intensivpass.Jösses vad svettigt och kämpigt det var.Men är det sportlov så ska man ju sporta eller hur   


När jag kom hem efter träningen höll min man på att städa,självmant,damma och dammsög.Så nu är frågan hörde gud min lilla bön/beklagelse i går eller han mannen läst min blogg???


Provade nya ansikts creme från Loreal som kom med buzzardo paketet i går.Så underbart skön creme.

Det var en Rejuvenating Anti -Wrinkle Daycreme -Youth Code- som har en mjukgörande och återfuktande effetkt.Appliceras i ansiktet varje morgon och kväll efter rengjord hud.

Rejuvenating Anti-Wrinkle Eyecreme.Applicera morgon och kvällpå områden runt ögonen,på mörka ringar och påsar för omedelbart mjukgörande effekt och en mjuk finish.

Rejuvenating Anti-Wrinkle concentrate.Appliceras morgon och kväll i hela ansiktet och speciellt på extra markerande linjer i panna och vid näsvingar.

 Jag kommer att ha fullt upp både morgon och kväll och förhoppningsvis försvinner några rynkor också.


I kväll kommer Anders och Eva hit för att dricka lite vin,äta räkor,kex och ost samt titta på andra chansen.


Önskar er en trevlig lördags kväll   

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards