Carina´s Blogg

Alla inlägg den 6 september 2010

Av Carina - 6 september 2010 20:42

Oj vad glad jag blev för era kommentarer då jag i går tänkte lägga ner min blogg

  

Jag får helt enkelt blogga vidare     


I går blev jag gräsänka.Kent åkte på älgjakt till Helgum och kommer hem om en vecka.Då blir det fullt med kött i frysen.Älg kött är nog det kött av det vilda jag tycker bäst om.Har en jätte god stek jag brukar göra "Bryggar stek ala Alice" heter den.Man kokar köttet i mörkt öl,svarvinbärssaft,soya,vitlök och svartpeppar.Underbart god. 


Tänk vad svårt det kan vara att få till det.

Jag är ju med i festkommiten och ska ordna en räkbåtskryssning med Ulla för vårat arbetslag.Vi är 17 personer som ska komma överens om en gemensam dag.Hur går det då?   

Inte alls,för det är ungefär fem som inte kan oavsett datum så vi beslöt oss i dag för att lägga ner detta med räkbåt.Så stanna hemma ni och ha tråkigt,men gnäll inte sen...


På höstlovet blir det konferens.

Jag erbjöd mig att leta rätt på bra och billigt ställe och det fick bli Ballingsholm som blev det billigaste alternativet och närmaste.Då alla inte har bil.

En övernattning och lite party på kvällen.


På jobbet har vi en man från Holland som är ännu mera partysugen och har nu en Ålandskryssnng på gång i november.Men då är inte alla medbjudna utan endast några få utvalda.Undra om man ska känna sig extra glad för att man blev tillfrågad   Men inget är bokat än då dom andra tre måste fråga sin andra hälft om det är ok att åka.


I går ville han inte komma och besöka mig,jag låg länge i sängen,vred och vände,men John blund hade väl viktigare saker för sig än att komma till mig.

Vad hopplöst det är då man vet att klockan ringer 5:30 och man fortfarande ligger sömnlös vid två.Jag hoppas han kommer till mig i natt   


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards