Carina´s Blogg

Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Carina - 14 mars 2011 22:00

Ny vecka med nya möjligheter.Det har börjat bra och jag ska se till att veckan fortsätter i samma tema = BRA VECKA


Dag 14 utan socker.Går över förväntan och jag känner mig så duktig   


Det vart en lång dag,först jobb sedan en kurs om Sociala berättelser,seriesamtal och andra visuella arbetsmetoder med Birgitta Andersson. Mycket bra och intressant,skulle gärna låna med mig henne till vår skola.


När jag kom hem låg en lapp i brevlådan,vår förening varnar för flertalet inbrott i garagen.FAN vad jag hatar folk som inte kan hålla fingrarna i styr.Ska jag behöva sova i garaget i natt för att vakta min bil ja det är nog lika bra för jag är rädd om min bil.


Att få arbeta med elever på särskola är det BÄSTA jobb jag haft,vilket ni hört mig säga fler gånger.Jag älskar även programmet KÖPING och nu på tv3 är det en ny serie Världesn Bästa Hotell.Med ungdomar som arbetar/praktiserar där.En kille är i köket och lagar mat,tjejen ber honom att skynda sig med såsen och han säger då nej jag gör dett efter mitt huvud.Ja så är det, man ska inte stressa dessa ungdomar,det blir liksom tvärt om effekt.

Killen i receptionen försöker prata engelska och det låter ju bara för underbart,varför finns det inga Svenskar på hotellet för? undrar han.

Sen har vi tjejen som städar toan och är dö kär i sin pojkvän och blir överlycklig då hon efter mycket övning lär sig vika toapappret.

Saker som är så enkla för oss är svårt för andra och när dom lyckas så är det så underbar glädje man ser hos dem.Vilket gör mig så lycklig. 

Vilken tur att ni finns ni gör mina dagar   


Kram

Carina

  

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards