Carina´s Blogg

Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Carina - 16 mars 2011 20:30

Det är nog inte meningen att jag ska ha kvar min blogg längre.

LÄGGER NER DEN NU!!!!! 

 

Här sitter jag och skriver,skriver och skriver och vad händer?

Jo det går inte att spara,inte att kopiera och jag blir galen.

Detta är INTE första gånger.....

 

Nytt försök igen då...

 

Sov på golvet i natt,ja så illa är det hos familjen Andersson.

Sängen skruvades ner i går kväll,madrasserna ligger nu på kontorsgolvet och där inne ligger vi i varsitt hörn av rummet.

Inne i vårat sovrum så har det spacklas,slipas,tak och lister har målats. Jag har inte behövt hjälpa till än.Tur är väl det för då slipper vi bråket.

 

Kent gick,som alla andra kvällar,och la sig före mig.Då jag skulle lägga mig hade han naturligtvis somnat och snarkade.Men va fan,det går ju bara inte att somna till detta oväsen.Ja inte om man heter Carina och är överkänslig för snark ljud.

Hasade mig ner för madrassen,sträckte ut foten och fick till en spark(ska nog bli karate mästare i mitt nästa liv,ja ni vet då jag ska bli man).

Vad är det ? säger Kent

Du snarkar svarade jag.

Omöjligt fräste han tillbaks,jag har ju inte ens somnat

Nähä,men då snarkar du i vaket tillstånd svarade jag.Förstår inte varför han nekar till sin snarkning.Tror han jag väcker honom för att jävlas eller ?

Efter ytterliggare några timmar var han i gång igen med sitt snarkande.

Normalt sett ligger han på min högra sida i sovrummet,halv dement som jag är hade jag glömt bort att jag sov på golvet i ett annat rum.Ut med höger arm för att slå till den snarkande mannen.Men det jag slog i var en pedistal med en STOR blomma på.Jösses tänkte jag,tänk om blomman hade rasat ner i mitt huvud.Då hade Kent fått sova i lung och ro och jag hade sluppit höra honom snarka.Men inte så värst skönt att få över sig.

 

Då man inte ska äta något sött och tänker på hur mycket sött man tackat nej till på en vecka.Är det rätt skrämmande vad mycket onyttigt man kan äta som man igentligen klarar sig lika bra utan.

I förra veckan var det flera semlor jag tackade nej till,även cirtonpaj och annat gott fika bröd.Denna vecka har det endast gått tre dagar och jag har tackat nej till blåbärsmuffins och chokladmuffins samt tårta.Tänk om jag åt allt jag blev bjuden på då skulle jag snart rulla fram.Känner mig riktigt nöjd med tanke på den godisgris jag är.Och ni som känner mig väl vet ju att jag älskar sötsaker.

Det kommer även att bli en vecka utan alkohol.Lika bra att plåga sig då man ändå håller på.Nej så illa är det inte,men jag känner att det blivit en hel del festande sista tiden och jag tycker att en vit helg sitter väl på sin plats nu till helgen.

 

Kram

Carina


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards