Carina´s Blogg

Alla inlägg den 26 mars 2011

Av Carina - 26 mars 2011 22:30

Fyra veckor har det gått sedan besöket i Skåne med Jasný.Är hon nu dräktig???

Vet ej till 100% men jag tror det,med tanke på hennes goda aptit,hon är extremt hungrig nu.Vill göra ultraljud, men det känns som bort kastade pengar (600:- ) då dom ej kan kolla exakt hur många valpar det är.Då sparar jag hellre pengarna och tar en röntgen veckan innan valpningen. Men jag är ju så nyfiken,kan snart inte hålla mig.Vill veta NU om det är valpar eller inte.Men den som väntar på något gott heter det ju....

Ivriga Carina det är jag det.Om två veckor är det dags att byta till valpfoder för att få den bästa näringen till valparna i magen,och då bör jag ju kunna se på hennes mage.


Glöm nu inte att vi förlorar en timme i morgon,så vrid nu fram klockan innan du lägger dig.


Kram

Carina


Av Carina - 26 mars 2011 19:45

"Kärleken är den starkaste av alla lidelser därför att den samtidigt angriper huvudet, hjärtat och sinnena"


Halv åtta ringde klockan i morse.Utställning i Tullinge stod på dagens program. Skulle inte visa någon hund själv,i dag skulle jag bara titta.Vilket inte händer så ofta.

Vid tolv åkte vi för att titta på tapeter till hallen men det var inget som föll oss i smak.

Därefter blev det besök på elgiganten.Dags att köpa en ny dator för min del. Hittade en som ska hämtas förhoppningsvis i morgon.Skulle få hjälp med all instalation. Jag betalar hellre än att hålla på själv.Är inte så duktig på datorer.


I dag var det premiär grillning.Åhhh så gott det var   fläskfilé med potatiskroketter sallad och bea.Jag åt endast fläskfilé och sallad samt rött vin.


Har letat och letat och letat.Inte bra att flytta på sina saker.Förut hade jag full koll men inte längre,sedan jag flyttat in skrivbordet till mitt nya kontor.

Behöver ha mina uppgifter från glocalnet så att jag i morgon kan börja använda min nya dator.Men nej dom är som bortblåsta,undrar om det hamnat i pappersåtervinningen??? Ringde till glocalnet och nya papper har skickats till mig. Varför ska det vara enkelt,när man kan kompliceradet hela???


I morgon vill Kent ha med mig på vildsvinsmässan i Eskilstuna,men NEJ tiden räcker inte till.Programmet är fullt för min del så jag kan inte gå på mässa och dra benen efter mig då jag har fullt upp med annat.


Helt otroligt,i går hade jag 70 besökare på min blogg.Jag undrar vilka ni är som läser min blogg.Skriv gärna en kommentar   


Nu blir det snart körslaget för min del.Kex med skagenröra ska jag mumsa i mig.

Ha en trevlig lördags kväll

Kram

Carina




Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards