Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 28 juni 2012

Min "otrohet"

Av Carina - 28 juni 2012 20:30

Kul att pröva något nytt tänkte jag och bokade manekyr på Skönhetsakademin i Huddinge.

Då jag kom dit vid 11 tiden så fick jag en konstig magkänsla över denna kvinna.Lite som en zombi,skit fula naglar och sprang runt och plockade fram grejer för att kunna fixa naglarna. Det var nyöppnat sedan December 2011 sa hon och allt var inte riktigt klart.Hon ville inte ha sina saker framme i fall något barn skulle välta omkull det sa hon.

Hur lång tid tar detta frågade jag? Ja två timmar får du räkna med sa hon.Vad bra då kan jag äta lunch med en vän klockan 13.

Har alltid gjort akryl naglar förut så detta med gele var något nytt för mig.Så jag hade noll koll på hur det skulle gå till.Men precis som på mitt andra ställe så ska man betala innan allt var klart.När naglarna är så ny lackade är dom så känsliga för att gräva runt i en handväska efter plånboken i början.Därför betalar man innan naglarna är klara.

När klockan började närma sig 13 och jag såg att detta var långt i från klart så var jag tvungen att fråga,är det mycket kvar? Jag har p-skivan till 14:00 och min vän väntar på lunch-Ja men säg 13:30 ok jag skickade ett sms.Lite smått irriterad på denna kvinna.Gabriella satt hemma och väntade på mig för att få åka bil till tåget eftersom hon skulle jobba.När klockan nu började närma sig 14 så sa hon du kan stå till 14:10 med p-skiva utan böter,det är nya regler.

Men när klockan var 14:08 reste jag mig upp och gick ut.Helt galen av ilska.Min lunch träff blev inställd på grund av hennes sega arbets tempo,Gabriella började skicka sms och undra vart jag tagit vägen.Och naglar som såg ut som SKIT !!!  Kunde inte vända om eftersom Gabriella satt hemma och väntade,hungrig som fan var jag,åt frukost vid åtta.

På vä hem ringer en man angående telefonledningen som gått av.Jag kan inte hitta något fel.VA INGET FEL??? Ledningen är ju förfan av.Jag har ingen telefon eller internet!!!

Nu var jag inte lätt att tas med.

Ok  då åker jag hem till dig och titt.Vilket han gjorde och nu är felet åtgärdat.Han jobbade förfullt då jag kom hem.

Han stod sedan utanför mitt hus och ringde in på sin telefon,säkert livrädd för mig,nu funkar allt igen,trevlig sommar,sa han.


Som om det inte räckte med bekymmer i dag.Har hämtat ut stamtavlorna till valparna och vad får jag se? Jo att jag som uppfödare bor i Skogås.Men vad fan...Ringde SKK jo du har gjort en adress ändring som togs i mot 14 december 2011.Så i morgon ska jag skicka tillbaks stamtavlorna.Vill ju att det ska stå rätt.


Har haft SMS kontakt med nageltjejen och jag ska nu få mina pengar tillbaks.

I morgon ska jag till Haninge och ta bort dessa maränger som Hanna tyckte att dom såg ut som,och fixa nya naglar. Och jag vet att jag kommer att bli så nöjd.Får be dem om ursäkt för min "otrohet"i mot dem.Detta kommer aldrig att ske igen,jag lovar   


Kram

Carina

 
 
Jenny

Jenny

16 februari 2013 11:17

Men vad trist, jag har fått ta hand om kunder som också gjort sina naglar där och det har inte varit roligt. Som nagelterapeut var jag chockad över dels utseendet på de skulpterade naglarna men också över hur illa hon hade skadat kundens egna naglar.

Hoppas du fick pengarna tillbaka.

/Jenny

http://www.salongtingeling.com

Carina

16 februari 2013 11:51

Jag fick pengarna tillbaka och även skadade naglar...
Bilderna hon har på din hemsida är tagna från andra så tyvärr kör hon med falsk marknadsföring
Med vänlig hälsning, Carina

 
Ingen bild

Jenny

17 juni 2013 22:19

Jag var där igår och är totalt missnöjd! Vill ha pengarna tillbaka men får inget svar!

Carina

18 juni 2013 14:21

Lämna meddelande på telefonsvararen,eller åk dit.Annars får du göra en polis anmälan.
Lycka till.

 
Ingen bild

Hannah

18 juni 2013 00:14

Hejsan! Undrar bara vad hon hette då jag tänkte fixa mina fransar där! Blev lite orolig nu

Carina

18 juni 2013 14:22

Minns ej namnet.Vet bara att hon var en av de tre ägarna.
Jag åker ALDRIG mer dit.

 
Ingen bild

Hannah

23 juni 2013 23:39

TACK för info !!!! Vågar inte chansa så jag avbokade :)

Carina

24 juni 2013 09:16

Det gjorde du helt rätt i , skrämma de att de fortfarande får finnas kvar / Carina

 
Ingen bild

Jessica

2 juli 2013 19:30

Kom just hem från fem timmar långa behandling hos skönhetsakademin...
Aldrig någonsin varit med om något liknande och sämre! Jag fick ta en taxi från salongen för jag ser helt galen ut av spraytanen...
Fötterna, fotbadet bestod av skållhett vatten i en blomkruka av plast. Filarna som användes var gamla och skitiga. Naglarna målades och ser ut som av en treåring. Manikyr, mina naglar likanar pulkabackar med ett "hopp" på mitten. Kladdiga och nagellack överallt, tippen längs fram pekar uppåt. Spraytan; långa svart/gröna ränder längsbenen/magen/pannan/armarna och är så hårt spryad att jag inte blev betrodd när jag visade mitt leg senare samma dag i affären...
Aldrig någonsin varit med om sämre skönhetsvård och är allvarligt chockerad att dem lyckas driva företaget vidare. Jag vill inte betala för detta.

Carina

2 juli 2013 20:50

Men herre Gud blir verkligen chockad. Fy så tragiskt för dig. Ring Konsumentverket och klaga.
När jag var där för drygt ett år sedan lade dom ut snodda bilder från andra salonger, så bilderna på deras hemsida är inget dom själva klarar av att göra.
Det är en skam att hon kan se folk i ögonen efter sina hemska behandlingar och dessutom har mage att ta betalt.
Hoppas du fick din taxi resa betald
Med vänlig hälsning, Carina

 
Ingen bild

anonym

11 augusti 2013 20:12

Hon som jobbar där verkar inte vara rätt person för yrket, stackarn, hoppas hon förstår att hon kanske borde satsa på något annat som hon har lite mer talang för. Eller träna på en av grejerna och göra "elevbehandlingar" innan hon lärt sig.

Carina

11 augusti 2013 20:24

Jag håller med dig /Carina

 
Ingen bild

Mia

22 september 2013 21:07

Ni är inte ensama. Många stakare som få gå där ifrån missnöjda, akta er för deras fransförlängning den är rent av farlig för ögat.

Carina

23 september 2013 16:18

Tack för info

 
Ingen bild

Alexandra

22 november 2013 13:48

Helt otroligt, fattar inte att dem får hålla på!!! Har inte varit där själv, men har hört många historier nu om missnöjda kunder.

 
Ingen bild

Lina

15 september 2014 20:36

Herregud vad sjukt, jag fick oxå en magkänsla när jag bokade för fransförlängning att det inte kändes helt rätt med den hära Katrina som gör detta. Jag gjorde mina fransar där och gick därifrån med klumpiga fransar. Limmet hon använder fick jag en känsla av att det luktade precis som det brukar göra lösnaglar med. Hon var väldigt ofräsch och skåpet där hon förvarar sina saker i var rena KAOSET. Nä fy fan jag rekommendera inte henne. Synd att jag ej såg detta tidigare.

 
Ingen bild

Fransar

14 augusti 2015 06:45

Synd att jagInte läste detta innan jag fick fransar gjorda! Borde haft Vett nog att gå där ifrån :-(

 
Ingen bild

Mina

14 augusti 2015 12:51

Gå inte hit och gör fransar, ser inte klok ut!!!

 
Ingen bild

Jag

21 augusti 2015 20:21

Jag har varit stamkund där i över 2 år ( fransar ) och många till som jag känner .... jag är super nöjd och många har frågat mig var jag fixar mina fransar eftersom dom ser så naturliga och fina ut !

 
Ingen bild

Mina

8 september 2015 06:57

Jag tippar på att Inläget ovan från Jag är Katarina själv så klart.
Jag hoppas innerligt att mina egna fransar repar sig efter denna behandling...
Polisanmälan?

 
Ingen bild

Filippa

11 juni 2016 22:48

Hej. Var där idag och har aldrig haft en mer hemsk upplevelse. Hon gjorde illa mig så mycket när hon gjorde mina fransar. Hon har ryckt bort mina egna samt fäst nya på ögonlocken. Jag grät men fick som svar du överlever. JAG ÄR SÅ LEDSEN.

Tyvärr betalade jag i ren chock. Pratat med andra Frans tjejer som säger att hon nu måste stoppas. Hon har förstört hela mitt ena öga.

Smsat och bett om pengar tillbaka samt sänt bilder och berättat hur jag känner. Tillbaka fick jag anklagade svar och att vi får hitta en ny tid så får hon försöka ordna. Svarade att de inte finns en chans att jag lägger mig hos henne igen.
Kan man anmäla någonstans???? / Filippa

Carina

12 juni 2016 19:55

Men stackars dig. Kontakta Konsumentverket och gör anmälan där. Helt galet att hon får fortsätta sin verksamhet.
Stå på dig och varna andra att gå dit.
Lycka till / Carina

 
Ingen bild

Filippa

12 juni 2016 22:44

Var och dock bort fransarna för 2 andra Frans stylister uttryckte fara för mina ögon. Dom fick ta bort hennes hemska jobb och är helt chockade.

Hon svarar att jag har förstört min chans att få mina pengar tillbaka då.

Vad ska jag göra??! :( kostade 800kr att återgärda också!

Carina

15 juni 2016 08:14

Anmäl till Konsumentverket och polisanmälan då detta var en fara. Du hade kunnat blivit blind

 
Ingen bild

Filippa

13 juni 2016 23:13

Har lagt ut hela historian på min fb. Gå gärna in och berätta er verison. Filippa Lundwall Alm.
Dom måste sluta göra så här!

 
Ingen bild

ina

4 oktober 2016 09:31

Hjälp! Jag bokade en fransförlägning på skönhetsakademin nu i sommras 2016 då mitt andra ställe hade sommarstängt. Det var det värsta jag varit med om, hon lyckades limma ihop mina över och under fransar och löste detta med att gå runt och ställa sig framför mig och rycka av dom! Jag vart helt chockad!
Det var nästan ännu värre när jag sedan bad henne att ta bort alla fransar (inte en chans att jag gör påfyllning där). Då anvönde hon sig av bprttagningsmedel men satt ändå och försökte noppa av mina fransar! När medlet skulle tas bort fick jag ledas genom hela lokalen fram till badrummet och stå och tvätya av det själv.
Fruktansvärt skitig salong med gamla färgburkar och skräp överallt!

Carina

4 oktober 2016 12:15

Men oj så hemskt. Tycker att du anmäler henne till Konsumentverket.
Hon är en stor fara och bör inte få driva denna salong.
Katastrof!!!
Mvh Carina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards