Carina´s Blogg

Alla inlägg den 24 juli 2013

Av Carina - 24 juli 2013 21:00

Jag måste bara berätta om Peter.Det var en kille som åkte med Grace båten i går.Han var där med sitt gruppboende som har bor på.

Av någon anledning så är jag som en magnet för just dessa personer med funktionsnedsättning.

Jag såg honom redan i kön då jag skulle hämta ut biljetten,Peter var bekymrad över sina skor,dom är inte bra,jag måste köpa nya skor sa han vid flera tillfällen.

När Isabella och jag satt vid karaoke kom han fram till oss.Jag vill också sjunga hur gör man ?

Vi förklarade för honom.Men han kunde inte läsa så vi läste upp låtarna som fanns,men NÄ ingen var bra nog för honom. Ni kan väl sjunga med mig och hade vi haft lite mera alkohol innan för klänningarna så självklar.

Jag dricker inte öl,nej för jag äter medicin och då ska man inte dricka öl berättade Peter.

Han gick fram och tillbaka till vårat bord.När karaoken var slut gick vi vidare till ett annat ställe och Peter följde efter.

Kan inte du komma och titta på mig i vinter då jag åker bräda i Sollentuna,jag åker på tisdagar och torsdagar.

 Vänta du ska få en lapp så att du hittar dit,du kan gå in på deras hemsida.En av personalen från boendet kom fram och jag sa det är helt ok att han pratar med oss.Jag jobbar på gymnasiesärskola.

VA sa Peter gör du ? Jag vill att du börjar jobba på mitt boende och så gick han i väg igen och skrev upp numret på boendet i Kalhäll.Lite långt att åka annars hade jag kunnat söka dit.

Ja dessa människor är så fantastiskt mysiga och man blir så glad då de får komma ut och socialisera sig.

Peter kryssade vidare med Grace,ja han skulle minsann få sova på båten.


Det blev en joggning/PW runda i morse.Det var en mulen morgon och jag tänkte faktiskt så bra då kan jag passa på att städa lite.Men hann bara med att tvätta fönstren i vardagsrummet,samt byta gardiner så sken solen igen.Och vem vill vara inne när solen skiner ute ? Inte jag i alla fall   Städa får jag göra när det regnar.


Hade ingen ro att ligga och sola men satt i solen och tittade på gamla kort på barnen då de var små.

  

Man önskade att det gick att spola tillbaka tiden igen.Så söta och så himla goa.Ja söta är de nu med men jag kan ju inte ha dem i mitt knä och pussa på dem som jag gjorde då de var små.


  

Min matfantasi är inte den bästa just nu,så det fick bli lax med romsås och sallad.

Blev även en sväng ner till skjutbanan i Sorunda.Himla trevligt folk där nere måste jag säga.Kan varmt rekommendera er att åka ner dit.


Livet blir sällan som vi tänkt oss...men vi tar oss an det efter bästa förmåga...

och det finns kanske inga perfekta liv...bara perfekta ögonblick...


Kram

Carina

Av Carina - 24 juli 2013 14:38

I juni månad då min mormor var i Högdalens centrum passerade hon en man med sin hund. Denna hund flög helt oprovecerat på min mormor och bet henne i handen. Det blev ett djupt sår och med blodet rinnande ner för sin hand gick hon till vårdcentralen. Där hon fick träffa både sköterska och läkare som sydde i hop det öppna såret.
I dag är det ett fult ärr inte bara på handen utan även i hjärtat.
Hur kan denna hundägare sova gott om natten som bara gick vidare då min mormor ropar efter honom att din hund bet mig ??? Ja det är för mig en obegriplig gåta.
Önskade att någon annan hade kunnat ingripa men så blev det naturligtvis inte.

Ser man ner på andra går man i skuggan av sig själv.

Kram

Carina

Av Carina - 24 juli 2013 09:45

I går möttes Isabella och jag upp vid Vikingline terminalen strax efter sju på morgonen.Vi skulle i väg på en dagskryssning.Hade hoppats på sol så att vi kunde sitta på soldäck,men solen lös med sin frånvaro.

Grace tog oss ut på böljan den blå,gungade på riktigt bra.Träffade ett mycket roligt och fartfyllt gäng från Värmdö som valde att hänga med oss och jag fick ett nytt smeknamn-Gerd.

Förstår inte varför det blev just GERD ??? Dom tyckte väl att jag såg ut som en tant,för jag tycker att Gerd är just ett tant namn.

Mycket skratt,dans och goda drinkar blev det.Båt byte i Mariehamn till Amorella och då blev två av killarna från Värmdögänget kvar på Grace,de missade att kliva av,haha så tokigt det kan bli.

Jag kan varmt rekommendera att åka på dagskryssning.Vi bokade den i måndags förmiddag så tyvärr var det fullt på frukostbuffen,men det går ju att handla frukost ombord på båten ändå.

Vi åt från buffén på hemresan vilket var förvånandsvärt gott.

    



 

Tack för trevligt sällskap mysigt att du vill umgås med din mamma på semestern     


När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd


Kram

Carina 

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards