Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 30 januari 2014

Tråkigt

Av Carina - 30 januari 2014 18:30

Tråkigt- Det är något av bland det värsta vi vet, att ha tråkigt.

Men för att uppskatta det roliga så måste man tillåta sig själv att ha tråkigt i mellanåt.Vi säger ju så till våra barn,men ändå har vi ständigt en massa aktiviteter inbokade för dom,med räddsla för att de ska ha tråkigt.För vem vill vara en tråkig förälder ?

Vi ser ju ständigt till att roa oss själva med olika aktiviteter vi tycker om,men hur ofta roar vi oss med den vi lever i hop med ? Oftast roar vi oss var och en på sitt håll,med våra vänner.Men inte med vår livspartner.

En kvinna på mitt jobb måste ha en drömman,han bokar resor,teatrar och en massa skoj och överraskar sin fru med. undrar hur vanligt det är ?

Packa väskan Carina för på fredag eftermiddag kommer jag och hämtar dig efter jobbet,vi ska bli borta till söndag kväll. Det skulle vara trevligt,men det är svårt att ändra på någon,så jag får väl fortsätta att roa mig på mitt lilla vis,med mina vänner.

I går hade jag riktigt tråkigt här hemma,ja på snudden till deppigt.

På tv visades hockey och jag hade helt  andra planer på vad jag ville se,men jag är inte frun som bråkar om vilket program som ska ses så jag bytte helt enkelt rum.Sitter inte i soffan en kväll och glor på hockey för det är tråkigt.

Satt en stund vid datorn,men det var också tråkigt.Städade och tvättade och plockade tvätt var det som fick bli kvällens aktivitet.Men jag hade velat se Mästerkockarna och Mia på Grötö,så blev det inte.


Fem matlådor vill Gabriella ha till nästa vecka då hon jobbar.På lördag natt kommer hon hem,sover till på söndag och då ska dessa matlådor vara fyllda.Hmm jag har ju taskig fantasi på mat för tillfället.

Gabriella erbjuder sig att hjälpa till att laga mat på söndag,men jag är ju lite av en planerare och ska det lagas mat ska det ju finnas grejer hemma.

Sedan är jag dålig på att släppa in mina barn i köket och att låta dem stå vid spisen.Det är liksom min plats på någotvis.Jag borde skämmas för jag vet att om jag bara tillåter dem en plats vid spisen så är det riktigt duktiga.

Lagade extra mycket mat i dag så korvstroganoff bli det i alla fall.


Var försiktig med vem du öppnar dig för.

Det är endast få människor som faktiskt bryr sig.

Resten är bara nyfikna.



Kram

Carina

  




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards