Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 20 november 2016

Hälsan går före sura miner

Av Carina - 20 november 2016 20:15

I torsdags var jag ledig,Rea och jag skulle i väg på ett ordinarie drevprov arrangerat av Östsvenska taxklubben.

Sent i onsdags kväll ringde domaren mig och meddelade mig om tid och plats för provet.

Jag hade nästan givit upp hoppet om att provet skulle bli av.Jag är lite av en ordningsman/kvinna.Vill veta i god tid, som när man ska på utställng och får sitt PM om tid och plats osv en vecka innan det är dags att ställa ut sin hund.

Men det kanske inte fungerar på samma sätt när det gäller ordinarie drevprov ?

Jag mötte min domare på Mörkö,en mycket trevlig man.Vi hade en solig dag med lite vind.Fina drev och jag kunde åka hem med ett smile på läpparna.

När vi stod och lyssnade på Reas drev kom en vildsvins sugga med sex kultingar ca 5 meter i från oss.Stannade upp och iaktog oss,riktigt häftigt,innan dom sprang vidare.

I morgon/måndag ska domarna träffas för kolegium och min domare skulle föreslå ett 1:a pris.Nu är det bara ett 1:a pris kvar till championatet.Hoppas att jag hinner starta Rea på ett till prov inom kort.


I torsdags kväll kom Kristoffer och Ronja hem till oss för två dagars jakt.

En aning stressad efter en intensiv dag med jaktprov och diverse annat inbokat slängde jag i hop en middag  som blev en riktig jävla flopp.Totalt smaklös korvgryta utan kryddor,dom hade jag missat att ha i så jag skämdes som en katt ska ni veta.


  

I fredags var Kent med Rea och Kristoffer med Ronja på Östermalma och jagade.En mycket uppskattat dag försåväl två som fyrbenta vänner.

I fredags kväll försökte jag kompensera torsdagens flopp-middag med en efterrätt med krämig citronmousse och lakritschips.

  



I lördags var Kristoffer och Ronja med mig och Rea på jakt vid Sotholmen.Rea var rätt trött efter två dagars jakt men Ronja var desto piggare.Tre såter jagade vi i men inget blev skjutet.

  

Kocken Anders Levén var med och jagade.Vi fick varsin mössa av honom och han hade även med sig sin egen tillverkade korv som han bjöd på.

Efter dagens jakt åkte Kristoffer och Ronja hem till värmland igen.


Idag var vi till Östermalma på julmarknad tillsammans med Minou,Isabella och Tim.

  

Efter julmarknaden åkte vi hem till oss.Fikade,lekte och åt middag tillsammans innan det var dags att köra hem tjejerna(Tim var och dömde match).



I morgon väntas en ny vecka.

Jag hoppas att jag kan jobba,har sedan några dagar tillbaka haft en så fruktansvärd värk i min kropp,värst är det i armarna.Börjar bli förkyld också så jag misstänker att influensan kan vara i antågan.Har faktist inte tränat sedan i tisdags så träningsvärk kan jag helt klart utesluta.

Jag ska bita i hop och hoppas att jag inte blir sämre.Vet att det inte är så poppulärt att ringa sig sjuk på jobbet då vi har hög sjukfrånvaro hos viss personal.Men blir jag sämre så går hälsan före sura miner.Jag har inte varit hemma/sjuk på väldigt länge.


Kram

Carina




 
 
maria

maria

21 november 2016 08:01

grattis till bra drev

mysigt allt ser ut med skogen, hundarna osv.
kram Maria

http://www.iahoglund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards