Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 22 mars 2011

Ivrig som jag är kunde jag inte hålla mig...

Av Carina - 22 mars 2011 20:15

Onsdag den 19 januari satte jag mig i skolbänken tillsammans med åtta andra kvinnor för lära mig Jägarskolans teori.Vi har träffats på onsdagar i Tullinge mellan 18:30-21:30 tillsammans med Christer som har varit vår handledare under kursen.

Vad har jag då läst? Att bli jägare,Jakten,Viltet ,Viltvård,vapen och skytte.Kursen är inte avslutad vi har två gånger kvar,men ivrig som jag är kunde jag inte hålla mig utan åkte in till Walteborg i dag och skrev provet.Ensam tjej med nio killar.Skit  nervös.Det snurrande i huvudet,kände mig svimfärdig.VARFÖR drack jag vin i går?

FAN vad svårt kommer aldrig klara detta.Tog ett djupt andetag,shit vad svårt.Bokstäverna fladdrade.Jag kommer att svimma,nu är det nära.Vi hade 60 minuter på oss.Efter 40 minuter var jag klar.Lämnade fram mitt prov och gick ut.  

FAN jag klarade det inte,ja så kändes det då.Killarna samlades tillsammans med mig utanför och vi började diskutera frågorna och svaren.Dags att gå in igen och provledaren delade ut våra prov.YES jag klarade det.Utav 10 så var vi 3 som fixade provet.SÅ JÄVLA GLAD JAG BLEV     

Kent satt i bilen utanför och väntade på mig.Han sa att detta var hans bästa namnsdags present.

I morgon har vi kurs igen för jägarexamen,jag ska åka dit och visa mitt Jägarbevis

 

Nu har vi skålat i champange

 

Jag har ju inget plugghuvud så jag är grymt glad att jag fiade detta.Tänk er att läsa om något som inte är ett dugg intressant.Jag hade igentligen inte tänkt ta jägarexamen eftersom jag inte gillar att skjuta.Men Kent har tjatat och tajatat och åter tjatat.Han har köpt två bössor till mig,beställt böckerna och tillslut anmälde han mig till denna kurs endast för kvinnor.

Nu återstår skyttet.Sen kan jag räknas som jägarkvinna.



I går var vi på bio med jobbet-Hur många lingon finns det i världen?

Vilken underbar film.Jag bara älskade den.Skrattade och fällde även några tårar. Den var så fin.Efter filmen gick vi till en Libanesisk restaurang och åt.

     Vet ni vad jag tackade nej till ? Chokladpannacotta,jag var så sugen och ställde mig frågan,ska jag ta en pannacotta? Det är ju min favorit efterrätt,ingen här kan avslöja mig inför mina bloggvänner.Men mitt samvete klarar inte av detta. Så jag satt och tittade på ALLA som åt sin efterrätt.FAN vad gymt det var.

Vi gick sedan vidare till en annan PUB Lotta,Anna, Maarten.Tomas,Benny Anders och jag.

    

Tomas Benny Jag Anders Maarten Lotta och Anna



I morse då klockan ringde var jag inte pigg.Och med vetskapen om att jag hade ett prov inbokat 16:30 och inte pluggat kvällen innan gav mig ångest.Va fan skulle jag gå vidare för och dricka en massa vin.Har arbetstid till 17:00 och måste "smita" vid 16:00.Kände mig som en skurk.

Nu är det i alla fall FIXAT och jag är grymt glad.

Skulle träna i kväll,men nej här ska firas   


Kram

Carina


























 
 
Annci

Annci

22 mars 2011 20:52

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS! Vad kul. Skyttet är väl den "lätta" biten, så det fixar du galant tror jag.

Åh, den filmen vill jag åxå se. Såg "Elvis" (Glada Hudikteatern) och OJ... jag var mållös. Grät som ett barn. Helt underbar musikal.

Stor kram å njut av din "seger"

http://www.hultstrom.nu

Carina

22 mars 2011 21:12

Tack vännen.Men vet du vad ? Jo jag är så jävla skotträdd :-(
Men envis som en tax,måste bara fixa detta.

Vill också se Elvis.
Älskar dessa människor.

Kram

 
Ingen bild

roger

22 mars 2011 22:02

STORT !! grattis till dej . / roger ida

Carina

24 mars 2011 07:31

TACK Roger
Kram till er båda

 
Marie-Louise

Marie-Louise

23 mars 2011 19:24

Grattis :) vad duktig du är. Bra jobbat! /Kram

http://madredetres.blogg.se

Carina

24 mars 2011 07:31

TACK :-)
Ja det har varit kämpigt att läsa.
Kram

 
Ingen bild

Anders H

24 mars 2011 09:08

Carina

Grattis till att klara teoridelen du kommer att bli medlem i en mycket exklusiv klubb, vi som kan djur och natur. Att skjuta är något man väljer eller avstår i från efter behag. Med kännedom om dina hundar kommer du väl antagligen vara en av jaktlagens furstinor hundförare. Utan oss och våra fyrfota vänner så kan passkyttarna sitta och glo ut i toma intet.
Jag personlige gläds åt att du klarat detta nu kommer det roliga att lära sig skjuta träffa och kunna placer skottet rätt. Devisen är "One shoot, one kill". Att det kommer fler tjejer i skogen är bara bra, mindre testosteron bland grabbarna, färre "skitskott" och färre eftersök.
Att dessutom ha en snygg kunnig och trevlig tjej att villa ögonen på vid "after hunt" är bara plus.
Välkommen i vårt exklusiva sällskap.

Ander H

Carina

24 mars 2011 19:27

TACK Anders :-)

Haha du e roligt du- Att dessutom ha en snygg kunnig och trevlig tjej att villa ögonen på vid "after hunt" är bara plus.
Jag tackar för rara komplimanger :-)

Kram
Carina

 
Ingen bild

Anders H

25 mars 2011 13:41

Det var så lite och verkligheten är svår att säga emot.

Anders H

Carina

25 mars 2011 21:10

Jasså du säger det Anders :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards