Carina´s Blogg

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Carina - 22 februari 2011 21:55

Nu fungerar internet hemma.

Kent ringde mig på jobbet och sa att modemet kommit.Åkte ner till centrum för att hämta ut det.Ville koppla in det direkt,är ivrig som ett barn men Kent sa först ska vi äta, maten är snart klar.Efter middag och hundpromenad var det dags att koppla in det nya och vad händer???

Ingenting,men va fan.Jag blir galen.....  

Men det hjälper ju inte,lugn och sansad tog jag luren och ringde suporten.Efter ca 45 minuters prat och olika tester så sa han att det är nog nätverkskortet i din dator.(OJOJOJ det blir dyrt)Testa en annan dator sa han,men döttrarna var inte hemma.Så det fick vänta.

Stack i väg till träningen och shit vad kul det var.Anna-Carin var frisk och jag körde på i 110 %   I LOVE IT


När jag kom hem så testade vi Gabriellas dator men det funkade inte,ringde igen och fick suport som sa att vi skulle testa olika saker.Men det gick inte så bra,efter vårt samtal drog jag ur alla sladdar igen för att testa på egen hand och vad händer,jo jag är åter uppkopplad på internet.Känns som man vunnit hösgta vinsten  Törs nu inte stänga av datorn för då kanske det inte fungerar igen.

Nä så illa ska det väl ändå inte vara.Men jag säger det Glocalnet,inga fler dagar utan internet,då slänger jag ut er och tar något annat bredbandsbolag.

Bara så att ni vet.


Nej nu ska jag duscha och sedan krama kudden.

Sov gott alla vänner.


Kram

Carina

Av Carina - 22 februari 2011 12:41

Vad är det som händer,snö,snö och åter snö.Jag säger som jag sa förra året,

det blir nog ingen sommar i år.Men som tur är vet jag att jag har fel.Fast just nu känns våren och sommaren milvis bort.Det är så satans kallt och man klär sig lager på lager varje dag.

Kallt ute och även inne.Vi hade + 14 grader i ett klassrum, så jag ringde och sa till.Behöver nog inte pressentera mig hos Huge/Tomtberga längre.Det tog inte lång stund förrän dom var här för att åtgärda den fläkt som stannat.Underbart med snabb respons tycker jag   


Har nu rast och passar då på att få skriva av mig lite då jag inte har möjlighet till det hemma och ni vet ju varför.....


I morgon är det dags för besök på Sabbaatsbergs sjukhus.Dom ska göra en 24 timmars kontroll på mitt blodtryck inför operationen.Det var lite högt då jag var där sist. Ska sen tillbaks på torsdag morgon igen.Jag vet att min mamma har problem med sitt blodtryck,man kanske får det då man går över 40 års sträcket.

I bland så känns det som att Bäst Före Datumet  gäller efter 40.Alla skavanker börjar då smyga sig på.Men jag lossas inte om dom utan lever på som om ingenting hade hänt.Tror man tjänar på att inte känna efter för mycket   


Det är en lång dag på jobbet i dag,slutar vid 17.När eleverna har gått hem har jag arbetslags möte med mitt arbetslag.Jag har i dag mailat min rektor och tycker hon ska belöna oss personal med extra ledighet under sportlovet.Fick då höra av en annan arbetskamrat som sa - Du är så uppkäftig och rak på sak Carina.Fan vad bra du är.

Jag skickade en kopia på mailet till all på särskolan.Vi är många som tycker saker och ting men inte många som framför detta så i bland känner jag mig som ett språk rör åt alla.Vilket kan tolkas olika hos vissa.Men ärlighet och rakhet tror jag man kommer längst på.Och är man bussig i mot sina anställda så får man det tusen gånger mer tillbaks.Det handlar om att ge och ta.

Tror jag ska bli chef i mitt nästa liv och man    


Nu är rasten slut dags att kavla upp ärmarna


Kram

Carina

Av Carina - 22 februari 2011 07:03

Jag känner mig så ensam ja nästan övergiven.Som om alla mina vänner lämnat mig......

Shiiiit vad tråkigt det är utan interne hemma.Kent ser hur jag lider,han har aldrig förstått det där med FB.Riktiga män har inte FB och det är via FB all otrohet sker, säger han. Då säger jag -Skulle INTE tro det.Det finns kom som går på krogen/dansställe och glömmer bort vem dom är gift med,så det så.

Och jag sitter ju hemma och chattar med mina vänner.Inget flört eller närkontakt alls.I och för sig så leker jag med musen och benen blir alldeles varma.Men det är ju på grund av datorn inte att jag blir upphetsad.Och vem vill ha MIG en 42 årig tre barns mor   

Jag säger bara det -GE MIG ETT NYTT MODEM OMG så jag slipper känna mig så ensam.


I går kom Lina´s matkasse igen.Det är maträtter jag aldrig skulle laga.Så himla roligt tycker jag med nya rätter.

*Folieinbakad torsk med olivtapenad och citron samt palsternackssås och matvete.

*Sjömansgryta med rotsaker och färsk timjan

*Stekt kotlett med ugnsrostad potatis och dragonsås

*Grönsakspytt med kidneybönor och olivmarinerad feta- och kronärtskockssallad

*Drumsticks BBQ-style med salsasås,råstekt potatis och majskolv


Mycket gott ska det bli.


Nu är "mitt rum" så gott som klart.Några väggutag ska skruvas upp sen är det bara till att tömma sovrummet och knöla in sig i detta lilla rum för att kunna börja riva,spackla osv i sovrummet.


Det är många sjuka på jobbet nu så det går i ett hela tiden,vilket är skönt för då går dagarna snabbt.

I kväll är det täning som står för kvällens underhållning av mig   Jag blir verkligen så glad och lycklig av min träning.Så ett tips börja träna och må som en prinsessa.


Önskar er alla en riktigt bra tisdag

Kram

Carina



Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards