Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 27 juni 2012

Å så dessa män...

Av Carina - 27 juni 2012 22:00

Blev riktigt glad då jag möttes av solen då jag i morse drog upp rullgardinen.I dag blir det stavgång innan frukost.

 

Som vanligt blev det ner till Grindsjön och tillbaka.Bra kuperad väg.Efter dusch och frukost passade jag på att tvätta fönstret i sovrummet och byta gardinen.

Sen kom väntan på mitt Gotlands besök.

Visste att dom skulle komma med färjan 10:30,lämna av sin husvagn i Nynäshamn och sedan komma.

Vid 13:20 skickade jag ett sms för att fråga om dom var på väg? Ja dom var strax på väg hit,skulle bara kolla in sin camping.

Sen kom problemet...

Dom hittade inte hit och jag kan ju inte förklara då jag knappt känner till mitt område runt omkring mer än Tumba, Vårsta och Rosenhill.

Så då dom sa vi här här ..... hur ska vi åka ? Ingen aning svarade jag.Hur begåvad känner man sig då?Inte mycket.Får nog ta och åka runt,skriva upp namnen och fota och göra mig en liten karta och mäta upp avstånden hit.Detta var så pinsamt,men jag förklarade för dom att jag är ny i området.

Strax innan 15 kom dom hit och var rätt slut efter sin bilfärd.Men med lite valp pussar och fika i magen så blev allt bra igen.Nu kommer dom tillbaks på lördag och då går det nog lättare för dem att hitta.

Då dom åkte i väg var det dags att laga middag.Jag grillade revbenspjäll och la färskpotatis i ugnen.

 

Väldigt gott var det och underbart skönt att kunna sitta ute igen.

Efter middagen,rastning av hundar var det åter dags för nästa besök som skulle komma 18:30 men kom 18:55. Inget är så som väntans tider....Jag avskyr att vänta

Roligt med en massa nya bekanskaper som blir då man säljer valpar.

När dom nu tackade för sig,två vuxna och två små barn så vart det en kort stund i soffan sen i väg till Hemfosa för att hämta Gabriella.Som var vrål hungrig och jag fick genast ställa mig vid spisen och laga mat.Hade inga rester kvar,tyvärr.


Å så dessa män...

Hur kommunicerar man med en man utan att det ska bli missförstånd ???

Jag har nu varit ledig i två veckor (oj så fort tiden går) Kent har tydligen ingen semester i sommar.

Varje kväll frågar han.Vad ska du göra i morgon ? Och jag sitter snällt och redovisar hur kommande dag ska se ut.

Vilka andra relationer har så efter alla år ?

Som om inte det räckte.Nej nästa dag ringer han först på förmiddagen och sedan på eftermiddagen och frågar.

Vad gör du ?  Och i går fick jag fullkomligt spelet.JA vad vill du???Jag städar för jag ska få besök halv elva exakt det jag sa till dig i går HEJ DÅ!!!!!

Sen fick det bli ett ilsket SMS också från mig.Och nu pratar han inte alls   Så det är allt eller inget liksom.

Men efter tjugosex ja nästan tjugosju år så vet jag hur han funkar.Men han vet tydligen inte hur jag funkar.Eller så är det en manlig åkomma att inte vilja förstå sig på kvinnor.Nä för vi pratar inte riktigt samma språk.

Älskar den senen i filmen Eva och Adam då som ligger i sängen och han vill ha sex och man får se en text under vad dom tänker vilket inte alls stämmer överens med det dom svarar.


Kram

Carina




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards