Carina´s Blogg

Alla inlägg den 15 januari 2012

Av Carina - 15 januari 2012 20:00

Andra veckan på detta år tvåtusentolv börjar nu lida mot sitt slut.Även jag börjar lida mot mitt slut.Är totalt slutkörd och känner att glädjen med denna flytt finns nerpackad i någon kartong.Men den kartongen har jag inte lyckats hitta än.Och att hitta denna kartong verkar ta sin tid....  

Fan vad jobbigt det är just nu.Inte en lugn stund sedan oktober.Tycker inte att jag hinner med någonting och ändå tar dagarna slut i en väldigt snabb fram fart.

Slutade vid 13 i fredags och hade sett fram i mot helgen.Men i torsdags fick jag en sådan fruktansvärd magvärk.Det värker och svider och krampar i min mage.Kan vara bivärkningar från den tablett jag ätit mot inflammationen i mina tår.har ätit dessa tabletter i tre veckor,inge bättre i tårna och en fruktansvärd smärta i magen.

Lika böjd som en bomerang led jag mig igenom fredagen.

Åkte till Rondovägen för att köra två lass med Kent till sopstationen,sen var det tillbaks till Rondovägen för att börja städa.

Städade i två och en halv timme sen var det dags att åka till Grödinge och laga middag.Isabella kom hem till oss,hon bor just nu tillfälligt hos pojkvännen.

Efter middagen låg jag och kved av magsmärta på golvet.Jag var inge trevligt sällskap den kvällen.Förlåt familjen.

I lördags åkte Isabella med mig till Rondovägen för att städa det sista.Sen åkte hon vidare med Kent till Ikea och jag åkte hem för att fixa.Nu har vi städat ur familjen Andersson från Rondovägen och i morgon flyttar den nya familjen in.

På eftermiddagen kom Eva och Anders på spontanfika.Lite nyfikna på vårat nya hus.Då dom åkte var det dags att laga middag.Sedan tillbringade Kent och jag kvällen åt att skruva i hop ett skåp med lådor åt Isabella som var på stan och roade sig.Helt slut stupade jag i sängen.

I dag söndag var det dags för egen tid.Nya naglar och stövlar blev det då jag åkte till Haninge.

    

Då jag kom hem från Haninge var det bara till att sätta på sig jobbar handskarna och ta tag i det som skulle göras.Där efter åkte vi till Nykvarn för att stycka och ta hem det rådjur Kent sköt i söndags.På vägen hem ringde Magnus.Mia och han ville komma på fika och för att se hur vi bor.Då vi satt och fika fick jag höra att Magnus fyller 50 år i nästa månad, ska bli kul att se hur han kommer att firas   


Vi bor på norra sidan om Grindsjön.Vi har tagit morgonpromenader ner dit på helgen och det är så fint att se solen komma upp

    


Nu ska jag nog inte göra så mycket mer i dag än att bara vara.Ligga i soffan vid brasan och titta på alla tända ljusen och höra det spraka från veden.Men i morgon måste jag sätta fart igen här hemma...


Ha en bra söndags kväll

Kram Carina


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards